Labas vakaras, mergaites. Dziugu, kad dirbat, puosiat, tobulejat. Labai smagu
Olesta, labai dziaugiuosi, kad atsirado seimininkas tavo pasakai.
As labai tyliai ateinu ir vel isbegu.
Tortuka pavadinau "Meiles tiltu" skirtas vyrui ir zmonai, kuriems beveik viena diena sueina 60 metu.
Viduje naujas sukurtas mano tortas (sokoladiniai biskvitai, vysnios, ganasas, aguoninis karamelinis sluoksnis), danga sokoladine mase, visos detales pastilazas, kremas šarlot, decorgelis, medziai sokoladas. Nuotraukos nelabai kokios, labai jau tamsu buvo, o su blicu nenaturali spalva.
Asseni labai mielas torčiukas, o jau apdengimo tobulybė, detalių smulkumas, nu tik Tau tokį ir sukurti
asseni,labai grazu, kaip visada kruopstu, tortukas kaip atvirute
asseni,kokia meilė ant tiltelio nu LABAI LABAI.
olesta,kaip gerai kad viskas išsisprendė prašom parodyt kitą variantą
olesta,kaip gerai kad viskas išsisprendė prašom parodyt kitą variantą
Labas rytas
Nu jau Asseni tikra pasaka sukurei ,ziurejom abi su mama prilipe prie ekrano
O as vakar pinigu maisa klijavau,viduje juodas miskas,saldainiu dengimo mase,tik nesupratau,kaip ta spalva,tokia tamsi gavosi,praeita karta,dariau,lygiai is tokio pacio kiekio,lygiai is tokiu paciu gaminiu,o buvo sviesiai rudas
Aciu visoms,kad dalinates,savo patirtim
Nu jau Asseni tikra pasaka sukurei ,ziurejom abi su mama prilipe prie ekrano
O as vakar pinigu maisa klijavau,viduje juodas miskas,saldainiu dengimo mase,tik nesupratau,kaip ta spalva,tokia tamsi gavosi,praeita karta,dariau,lygiai is tokio pacio kiekio,lygiai is tokiu paciu gaminiu,o buvo sviesiai rudas
Aciu visoms,kad dalinates,savo patirtim
Labas rytas,
atnesu parodyt
Medutis, ir kazkas panasaus i Snikersa, tik su migdolais. Pastilazas.
dabar apie tai, kas nepasiseke apdengiau tortukus vakar, stovejo saldytuve, viskas liux, bet siandien kai pradejau toliau puosti, jie pradejo rasoti ir virsutinis aukstas daug sviesesnis, nei apatinis, turbut, kad per plonai pastilaza kociojau
zodziu, tikiuosi kad atlaikys 70 km ir sulausk 00:00 val, kai jau reiks ragauti.
----
Ir dar kazko truksta... ziuriu ziuriu.. gal aptaskuoti visa? ar ka nors kita jam dar padaryti?? Aisingo dar turiu...
atnesu parodyt
Medutis, ir kazkas panasaus i Snikersa, tik su migdolais. Pastilazas.
dabar apie tai, kas nepasiseke apdengiau tortukus vakar, stovejo saldytuve, viskas liux, bet siandien kai pradejau toliau puosti, jie pradejo rasoti ir virsutinis aukstas daug sviesesnis, nei apatinis, turbut, kad per plonai pastilaza kociojau
zodziu, tikiuosi kad atlaikys 70 km ir sulausk 00:00 val, kai jau reiks ragauti.
----
Ir dar kazko truksta... ziuriu ziuriu.. gal aptaskuoti visa? ar ka nors kita jam dar padaryti?? Aisingo dar turiu...
Akvadigi, labai fainas Tavo tortikas, nu poploniai iškočiojai, bet nuo to tik skaniau sviestinio kremuko gal daugiau tik reikėjo ir būtų buvę TOBULA, o dabar laaaaabai gražu, man labai puokštės gražios
QUOTE(Olesta @ 2009 12 05, 11:56)
Akvadigi, labai fainas Tavo tortikas, nu poploniai iškočiojai, bet nuo to tik skaniau sviestinio kremuko gal daugiau tik reikėjo ir būtų buvę TOBULA, o dabar laaaaabai gražu, man labai puokštės gražios
kita karta zinosiu
na be pagrindinio herojaus, kurį mielai pasisiūlė pagaminti Meian, už ką jai dar vienas didelis AČIŪ, tai jisai nieko įspūdingo beatrodo tas mano tortas, sakau vieną princesę palikau siužetui palaikyti, nes Meian pasiūlė nulipdyti drakoną tai drakonas saugos karalaitę bokšte , kampuose, kur buvo fėjos, sudėliojau baltai žydras gėles, ir uždėjau tris poras kardų, kad būtų nors kiek berniukiškiau, gaila nebeturėjau galimybės pakeisti gėlytes mėlynoms ir bokštelius pakeisti, bet karalaitės pilis tai gal ir nieko tokio..... žodžiu esu devintam danguje, kad vis tiek vaiko akims šitas pasakos siužetas iškeliavo
dziaugiuosi Olesta ,kad tortukas iskeliavo
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 12 04, 20:18)
As naudoju situos dazus,jie gan skysti,bet teptuku kai reikia padazyti tai man tinka.
QUOTE(Asseni @ 2009 12 04, 21:53)
Labas vakaras, mergaites. Dziugu, kad dirbat, puosiat, tobulejat. Labai smagu
Tortuka pavadinau "Meiles tiltu" skirtas vyrui ir zmonai, kuriems beveik viena diena sueina 60 metu.
labai grazu,bet jis man kazkur laaabai matytas
Puikus maisiukas
Olesta,dziugu,kad pavyko atiduot tortuka
kiek daug puikiu tortu,saunuoles visos