Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Labas vakaras, mergaites. Dziugu, kad dirbat, puosiat, tobulejat. Labai smagu thumbup.gif

Olesta, labai dziaugiuosi, kad atsirado seimininkas tavo pasakai. smile.gif

As labai tyliai ateinu ir vel isbegu.
Tortuka pavadinau "Meiles tiltu" skirtas vyrui ir zmonai, kuriems beveik viena diena sueina 60 metu.

Viduje naujas sukurtas mano tortas (sokoladiniai biskvitai, vysnios, ganasas, aguoninis karamelinis sluoksnis), danga sokoladine mase, visos detales pastilazas, kremas šarlot, decorgelis, medziai sokoladas. Nuotraukos nelabai kokios, labai jau tamsu buvo, o su blicu nenaturali spalva.
user posted image

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 04 gruodžio 2009 - 23:54
Asseni wub.gif labai mielas torčiukas, o jau apdengimo tobulybė, detalių smulkumas, nu tik Tau tokį ir sukurti thumbup.gif
Atsakyti
asseni,labai grazu, kaip visada kruopstu, tortukas kaip atvirute wub.gif
Atsakyti
asseni,kokia meilė ant tiltelio wub.gif wub.gif wub.gif nu LABAI LABAI.
olesta,kaip gerai kad viskas išsisprendė karsta.gif karsta.gif prašom parodyt kitą variantą ax.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Nu jau Asseni tikra pasaka sukurei wub.gif ,ziurejom abi su mama prilipe prie ekrano smile.gif
O as vakar pinigu maisa klijavau,viduje juodas miskas,saldainiu dengimo mase,tik nesupratau,kaip ta spalva,tokia tamsi gavosi,praeita karta,dariau,lygiai is tokio pacio kiekio,lygiai is tokiu paciu gaminiu,o buvo sviesiai rudas g.gif

user posted image

Aciu visoms,kad dalinates,savo patirtim 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,

atnesu parodyt blush2.gif
Medutis, ir kazkas panasaus i Snikersa, tik su migdolais. Pastilazas.

user posted image

dabar apie tai, kas nepasiseke verysad.gif apdengiau tortukus vakar, stovejo saldytuve, viskas liux, bet siandien kai pradejau toliau puosti, jie pradejo rasoti verysad.gif ir virsutinis aukstas daug sviesesnis, nei apatinis, turbut, kad per plonai pastilaza kociojau g.gif

zodziu, tikiuosi kad atlaikys 70 km ir sulausk 00:00 val, kai jau reiks ragauti.

----

Ir dar kazko truksta... ziuriu ziuriu.. gal aptaskuoti visa? ar ka nors kita jam dar padaryti?? Aisingo dar turiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvadigi: 05 gruodžio 2009 - 10:56
Akvadigi, labai fainas Tavo tortikas, nu poploniai iškočiojai, bet nuo to tik skaniau 4u.gif sviestinio kremuko gal daugiau tik reikėjo ir būtų buvę TOBULA, o dabar laaaaabai gražu, man labai puokštės gražios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 12 05, 11:56)
Akvadigi, labai fainas Tavo tortikas, nu poploniai iškočiojai, bet nuo to tik skaniau  4u.gif sviestinio kremuko gal daugiau tik reikėjo ir būtų buvę TOBULA, o dabar laaaaabai gražu, man labai puokštės gražios  wub.gif

kita karta zinosiu ax.gif
Atsakyti
na be pagrindinio herojaus, kurį mielai pasisiūlė pagaminti Meian, už ką jai dar vienas didelis AČIŪ, tai jisai nieko įspūdingo beatrodo tas mano tortas, sakau vieną princesę palikau siužetui palaikyti, nes Meian pasiūlė nulipdyti drakoną bigsmile.gif tai drakonas saugos karalaitę bokšte rolleyes.gif , kampuose, kur buvo fėjos, sudėliojau baltai žydras gėles, ir uždėjau tris poras kardų, kad būtų nors kiek berniukiškiau, gaila nebeturėjau galimybės pakeisti gėlytes mėlynoms ir bokštelius pakeisti, bet karalaitės pilis tai gal ir nieko tokio..... žodžiu esu devintam danguje, kad vis tiek vaiko akims šitas pasakos siužetas iškeliavo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 05 gruodžio 2009 - 11:04
dziaugiuosi Olesta ,kad tortukas iskeliavo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 12 04, 20:18)
user posted image

as ne i tema,bet gal kuriai teko naudoti siuos dazus,ar verta juos pirkti g.gif

As naudoju situos dazus,jie gan skysti,bet teptuku kai reikia padazyti tai man tinka.

QUOTE(Asseni @ 2009 12 04, 21:53)
Labas vakaras, mergaites. Dziugu, kad dirbat, puosiat, tobulejat. Labai smagu  thumbup.gif

Olesta, labai dziaugiuosi, kad atsirado seimininkas tavo pasakai. smile.gif

As labai tyliai ateinu ir vel isbegu.
Tortuka pavadinau "Meiles tiltu" skirtas vyrui ir zmonai, kuriems beveik viena diena sueina 60 metu.

labai grazu,bet jis man kazkur laaabai matytas g.gif

Puikus maisiukas thumbup.gif
Olesta,dziugu,kad pavyko atiduot tortuka thumbup.gif
Atsakyti
kiek daug puikiu tortu,saunuoles visos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLKA999: 05 gruodžio 2009 - 12:11