Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Nepykit kad ne vietoj paklausiu,tiesiog reikia greito atsakymo.Gal kuri tiksliai zino kurioj vietoj kauno bazese yra dazu pirk?ryt vaziuojam ten,tai leksiu ieskot,tik nezinau i kuria vieta ten lekt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2009 12 04, 22:03)
ai tiesa,man tas decorgelis kazko nesigavo.....toks kazkoks guminis...na nezinau...gal jis toks ir turi buti,bet kai as zinau koks buna pirktinis,tai sitas visai nepanasios konsistencijos man gavosi..... g.gif

Kai gaunasi guminis -- reiskia, per daug zelatinos sirupo atzvilgiu ir galbut per mazai vandens.

Kai kristalizuojasi -- per mazai zelatinos ax.gif

Yra teke turet abu atvejus, kol nusistaciau sita proporcija... kazkur turiu netgi nuotrauka to "guminio" (keliant sauksta, tempesi tokia riebi virve vos ne iki pat lubu).

Ir kaip minejau -- geriausia naudot butent gliukozes miltelius.

Nezinau, ka daugiau pridurt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(talita @ 2009 12 04, 21:55)
Nepykit kad ne vietoj paklausiu,tiesiog reikia greito atsakymo.Gal kuri tiksliai zino kurioj vietoj kauno bazese yra dazu pirk?ryt vaziuojam ten,tai leksiu ieskot,tik nezinau i kuria vieta ten lekt mirksiukas.gif

SVARBI INFORMACIJA DĖL MAISTINIŲ DAŽŲ

CIPCIUKAS DAR KARTA ATSAKO KUR IR KAIP RASTI DAŽŲ KAUNE !!!!
Kaune , Urmo Bazeje , ieinate pro stiklines duris i zuvies turgu , pasukate i desine (kaireje darzoves) , pirmas staliukas - visokie kepiniai , kampe prekes gyvunams , sekantis - buitine tehnika , o va dar sekanciame ir prasykite dazu , tik tyliai , kad niekas negirdetu , tame skyriuje prekiauna ivairiais konditeriniais maisto papildais ( prekemis ) , nenustebkite , jei pasakys , kad nieko nezino ( vienai jau taip buvo ), jei jus nesukelsite itarimo - tai parduos , jei sukelsite - grysite namo be dazu , fsio ....
Atsakyti
Del dazu reikia pamineti, kad man atrodo ju ten nebera. Kazkada veliau Cipciukas lyg buvo tai minejusi mirksiukas.gif Tad labai daug nesitikekite unsure.gif
Atsakyti
kas del dazu bazese, tai ju ten jau nera, jie kazkur issikele,o kur niekas nezino verysad.gif
Atsakyti
user posted image

as ne i tema,bet gal kuriai teko naudoti siuos dazus,ar verta juos pirkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(kutvela @ 2009 12 04, 23:14)
kas del dazu bazese, tai ju ten jau nera, jie kazkur issikele,o kur niekas nezino  verysad.gif

Kaune dazu yra pirkti maisto instituto pastate, ten kur prie baziu toks daugiaaukstis. turi ir milteliniu ir skystu smile.gif
Atsakyti
MEIAN, ŠIRDINGAI DĖKOJU UŽ PAGALBĄ SURANDANT NAUJĄ ŠEIMININKĄ TORTUI user posted imageuser posted imageuser posted image princesę vieną paliau kaip pasakos siužetą, kitos princesės pavirto melsvomis gėlėmis, ties durimis atsirado kardai ir laukiu ryt pagrindinio herojaus, neapsakomai dėkinga user posted image
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 12 04, 23:18)
user posted image

as ne i tema,bet gal kuriai teko naudoti siuos dazus,ar verta juos pirkti g.gif

Tokiu neteko,bet panasius man atsiunte sese is uk is asdos parduotuves,bet as ju nenaudoju,man jie smirdi blush2.gif ir isvis gal galit kas pasakyti kur galima naudoti skystus dazus?
Atsakyti
QUOTE(Meian @ 2009 12 04, 11:02)
Cia, kaip suprantu, kalba eina apie ta mano ideta recepta, ar? Nes jei taip, tai spakainiai  cool.gif Jis tikrai gali but dedamas ant visko.

jo jo apie ta pati.labai dekui uz atsakyma,einu gaminti
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2009 12 04, 22:53)
zinok tikrai ydomu butu pabandyt ,kas ten per daiktas.......kokiam mieste tu esi?
pagal aprasyma tai kazka panasaus esam naudoje darbe,tik nebuvo kartus jis...... g.gif

as telsiske, o tu? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 12 04, 22:40)
MEIAN, ŠIRDINGAI DĖKOJU UŽ PAGALBĄ SURANDANT NAUJĄ ŠEIMININKĄ TORTUI user posted imageuser posted imageuser posted image princesę vieną paliau kaip pasakos siužetą, kitos princesės pavirto melsvomis gėlėmis, ties durimis atsirado kardai ir laukiu ryt pagrindinio herojaus, neapsakomai dėkinga user posted image

Oi, tai irgi parodykit, kaip dabar atrodo biggrin.gif
Super, kad toks puikus tortas vis tik keliauja į šventę thumbup.gif O tai tikrai liūdna naujiena buvo.
Atsakyti