Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(*Jonė* @ 2009 12 04, 20:29)
Taip,formele,o kas tas virtuvinis,ar taip prastai blush2.gif

Taigi ne "virtuvinis", o "virtinis" rasiau... blush2.gif Tiesiog buna tokios formeles jiems suspausti, maniau, cia tokia pasinaudota blush2.gif Visai neprastai, tiesiog cia mano akys kryzminasi hihihi.gif
Atsakyti
Merginos gal galit patart,padariau torta STIKLO SUKES.Noreciau papuost ne grietinele o kazkuom kitu(kremu).Labai susidomejau MORENGINIU-SVIESTINIU KREMU.Tik kazin ar jis tinka tokiam tortui.PRASAU PATARKIT.
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 12 04, 15:01)
a norit bajerį pasakysiu, galit krautis čemodanus ir varyti pas mane suvalgyti pilies - prisėdau parašyti moteriai, kad padariau, o išsiųstuose laiškuose pamačiau tai, kuo akys patikėti negalėjo, va ir šnekėk su žmogum, kai aplinkui visi serga, verkia ir pan. trumpai tariant tortą padariau savaite anksčiau, nes iš pradžių prašė 5-ai, paskui 12-ai ir aš sutikau pašte, tik užrašuose nepataisiau datos ......................smailiko net nebeieškosiu būsenai apibūdinti, norisi nusišauti ir einu nuo galvos skausmo ieškoti vaistų  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

blink.gif joooo,cia tai pravalas juodas,kad dar koks paprastas butu,tai negaila ir suvalgyti,o dabar toks grozis,ir dar viena toki grozi reikes kept doh.gif
Atsakyti
oi, Olesta didziausia uzuojauta 4u.gif tiek darbo ideta, suprantu kaip jautiesi, nors mano atvejis nublanksta pries tavaji, as tik lakstus buvau issikepusi, kai atsake torta doh.gif
Laikykis, gal Meian pavyks tau pagelbeti smile.gif

o as del sventos ramybes, issitraukiau balto sokolado varle islydziau ir aptepiau skaiciukus ir sukisau i torta, tikrai dabar jau neistiz ir nenulinks lotuliukas.gif
Atsakyti
Olesta, palaukit, tai gal galima SM paskelbti- yra puikus tortas, bet per klaida iskeptas siandien. Tai gal kas svencia gimtadieni vaiko, gal kas nori gero torto. O gal kam tiks?

Olesta, is kokio miesto esat? As savo vaiko benraamziu temoje idesiu nuoroda. gal dar kas ides. Gi ryt-poryt gali kam ir reiketi torto, gal kas apsidziaugs.
Oi, ziuriu visos ta pati siulo. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alfa159: 04 gruodžio 2009 - 19:59
QUOTE(alfa159 @ 2009 12 04, 19:56)
Olesta, palaukit, tai gal galima SM paskelbti- yra puikus tortas, bet per klaida iskeptas siandien. Tai gal kas svencia gimtadieni vaiko, gal kas nori gero torto. O gal kam tiks?

ačiū, nereikėjo net skelbtis, kaimynuose pasiguodžiau, tai berods kažkam tikrai nuskils gauti tortą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jav @ 2009 12 04, 20:38)
Merginos gal galit patart,padariau torta STIKLO SUKES.Noreciau papuost ne grietinele o kazkuom kitu(kremu).Labai susidomejau MORENGINIU-SVIESTINIU KREMU.Tik kazin ar jis tinka tokiam tortui.PRASAU PATARKIT.

Cia, kaip suprantu, kalba eina apie ta mano ideta recepta, ar? Nes jei taip, tai spakainiai cool.gif Jis tikrai gali but dedamas ant visko.
Atsakyti
QUOTE(*Jonė* @ 2009 12 04, 16:58)
na isardziau vaiko masinuka,i viduri prispaudziau pastilazo ir isemiau ir beliko tik apdaila

va kokia gera ideja,kaip daryti masiniukus...... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Olesta @ 2009 12 04, 17:01)
a norit bajerį pasakysiu, galit krautis čemodanus ir varyti pas mane suvalgyti pilies -

blink.gif blink.gif blink.gif sitoks grazus tortas...nu sakes...kaip cia taip dabar atsitiko....nu bet nieko...gal kazkam labai pasiseks gauti toky grazu torciuka.....
pasaka..... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

ai tiesa,man tas decorgelis kazko nesigavo.....toks kazkoks guminis...na nezinau...gal jis toks ir turi buti,bet kai as zinau koks buna pirktinis,tai sitas visai nepanasios konsistencijos man gavosi..... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kirbe: 04 gruodžio 2009 - 21:05
kirbe, gal darbe yra teke naudot sokolado pusgamini, jis ziauriai kartus ir be riebalu atrodo, turiu kibira, neturiu kur panaudot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 12 04, 21:05)
kirbe, gal darbe yra teke naudot sokolado pusgamini, jis ziauriai kartus ir be riebalu atrodo, turiu kibira, neturiu kur panaudot  doh.gif

g.gif o kaip jis atrodo.....darbe teko visokio bieso naudoti,bet nematydama nezinau ka ir pasakyti......kad be riebalu tai galima tirpinant aliejaus ypilti,o del g.gif kartumo tai net nezinau......
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2009 12 04, 22:08)
g.gif o kaip jis atrodo.....darbe teko visokio bieso naudoti,bet nematydama nezinau ka ir pasakyti......kad be riebalu tai galima tirpinant aliejaus ypilti,o del g.gif  kartumo tai net nezinau......

as bandziau sviesta tirpinta det ir cukru, tai sutrauke i varske ir cukrus netirpo doh.gif , jei butu noras eksperimentuot galeciau atsiust koki puskilogrami mirksiukas.gif
rudos kietos mases kibiras, vos eina supeiliu atskelt, pavirsius siek tiek pabales
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neramuole: 04 gruodžio 2009 - 21:13
QUOTE(neramuole @ 2009 12 04, 21:12)
as bandziau sviesta tirpinta det ir cukru, tai sutrauke i varske ir cukrus netirpo  doh.gif , jei butu noras eksperimentuot galeciau atsiust koki puskilogrami  mirksiukas.gif
rudos kietos mases kibiras, vos eina supeiliu atskelt, pavirsius siek tiek pabales

zinok tikrai ydomu butu pabandyt ,kas ten per daiktas.......kokiam mieste tu esi?
pagal aprasyma tai kazka panasaus esam naudoje darbe,tik nebuvo kartus jis...... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kirbe: 04 gruodžio 2009 - 21:54