Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(adriu @ 2009 12 04, 16:25)
olesta.labai graži pilis wub.gif o jei dar princesės būtų valgomas rolleyes.gif
jone-šaunuolė thumbup.gif
neramuole-sniegelis kaip tikras-labai jau truksta jo už lango-nors čia graži žiūrėt smile.gif

blink.gif blink.gif blink.gif žmogėdra lotuliukas.gif aš manau kad čia jos nevalgomos buvo blush2.gif tik gaila, kad šį kartą kiaušiniuose fėjos ir visokie kitokie sparnuoti padarai buvo, princesės nei vienos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 12 04, 17:32)
blink.gif  blink.gif  blink.gif žmogėdra  lotuliukas.gif aš manau kad čia jos nevalgomos buvo   blush2.gif tik gaila, kad šį kartą kiaušiniuose fėjos ir visokie kitokie sparnuoti padarai buvo, princesės nei vienos  doh.gif

man tavo darytas gražesnis tongue.gif a ko valgomos negerai.juk pas aseni ir nykštukai valgomi buvo cool.gif
p.s kiek kinderių teko suvalgyti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adriu: 04 gruodžio 2009 - 16:40
Mergaites,aciu uz pagyras blush2.gif
Nu,Olesta,ir pavarei,griozis neispasakytas
Eglejk,taip labai ir man patiko medeliai is chrizantemos lapo,tik storiau pastilaza kociojau,kad stovetu lotuliukas.gif ,o masinukes kaip padariau rasiau kepejeliu temoj,na isardziau vaiko masinuka,i viduri prispaudziau pastilazo ir isemiau ir beliko tik apdaila,uzsakoves sunus sake labai dziaugesi pamates torto foto,nes tortas iki ryt pas mane ax.gif
Atsakyti
a norit bajerį pasakysiu, galit krautis čemodanus ir varyti pas mane suvalgyti pilies - prisėdau parašyti moteriai, kad padariau, o išsiųstuose laiškuose pamačiau tai, kuo akys patikėti negalėjo, va ir šnekėk su žmogum, kai aplinkui visi serga, verkia ir pan. trumpai tariant tortą padariau savaite anksčiau, nes iš pradžių prašė 5-ai, paskui 12-ai ir aš sutikau pašte, tik užrašuose nepataisiau datos ......................smailiko net nebeieškosiu būsenai apibūdinti, norisi nusišauti ir einu nuo galvos skausmo ieškoti vaistų verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 12 04, 18:01)
a norit bajerį pasakysiu, galit krautis čemodanus ir varyti pas mane suvalgyti pilies - prisėdau parašyti moteriai, kad padariau, o išsiųstuose laiškuose pamačiau tai, kuo akys patikėti negalėjo, va ir šnekėk su žmogum, kai aplinkui visi serga, verkia ir pan. trumpai tariant tortą padariau savaite anksčiau, nes iš pradžių prašė 5-ai, paskui 12-ai ir aš sutikau pašte, tik užrašuose nepataisiau datos ......................smailiko net nebeieškosiu būsenai apibūdinti, norisi nusišauti ir einu nuo galvos skausmo ieškoti vaistų  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

eik tu sau unsure.gif unsure.gif unsure.gif unsure.gif
a tai gal išeitų gimšę paankstint-parašyk,gal dar ką išspręsit unsure.gif
Atsakyti
ogo doh.gif ,na nieko sau...o gal atsirastu pas ka gimtadienis...gal kam reikia torto grazaus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kemppinele: 04 gruodžio 2009 - 17:29
Vajetau,Olesta,nu cia tai jo,sitiek darbo,nors imk ir uzsaldyk ta torta g.gif
Atsakyti
nu sakez,,... Olesta kokie tortai thumbup.gif nu bet kad taip nors diena anksciiau... butume mes priglaude ax.gif
ir masiniukai kokie grazus thumbup.gif vieni kepureti, kiti cukreti... nu liuks thumbup.gif

o as va ryt ruosiuosi seneliuka aplankyt...siaip, be progos. tai visad vezdavaus koki saldumyna, tortuka, ar pyragiuka is pardes, tai sian nutariau toliau tobulint rafaelo kepima ir aisku mokytis puosybos meno.. .tai va kas gavos.. tiesa, kur lapiuku truksta, pamaciau tik ant foto, bet likusius 4 buvau jau ismetus, tai nebetrauksiu lauk blush2.gif
user posted image
user posted image
nepykit, nemoku foto daryt normaliai, tai pridedu po dvi visada, kad geriau matytusi... sykart isbandziau pastiliaza ir aisinga doh.gif doh.gif doh.gif nu bet kaip pirmas kartas, tai gal visai nieko. baltas, nes norejau paziuret kaip gaunasi, kai nededi dazu. man su saldainiu+sokolado mase lengviau buvo dengt g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jonė* @ 2009 12 04, 17:57)
Idedu savo meduti,pastlazas,aisingas

chrizantemų lapai? blink.gif
kokia gera idėja panaudojimui wub.gif

QUOTE(Olesta @ 2009 12 04, 19:01)
a norit bajerį pasakysiu,

klausyk.. dėk į skelbimus KITA, forumo apačioj.. gal kas nupirks.. nu nesąmonė..

nors iš kitos pusės.. dabar kai antrą kartą darysi tą pačią pilį, tai jau tokia graži gausis, nu jau tokia..
na bet ir nuotykis čia Tau wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 12 04, 17:53)
chrizantemų lapai?  blink.gif
kokia gera idėja panaudojimui  wub.gif
klausyk.. dėk į skelbimus KITA, forumo apačioj.. gal kas nupirks.. nu nesąmonė..

nors iš kitos pusės.. dabar kai antrą kartą darysi tą pačią pilį, tai jau tokia graži gausis, nu jau tokia..
na bet ir nuotykis čia Tau  wacko.gif

As jau pirkdama apie ju panaudojima galvojau,norejau ivairiau paspalvint,bet gal kita karta mirksiukas.gif
Atsakyti
g.gif Eglejk, tikrai nepamaciau, kad rasei "pastiliazas"... nezinau, kaip cia gavosi blush2.gif ji, kaip ir geliu mase, galima grust tiesiai -- nieko neatsitiks.

Visi tortukai labai idomus ir isskirtiniai, o va Olestai tai net neisivaizduoju, ka pasakyt verysad.gif console.gif Gal tikrai bandyk skambint ir siulyt, kad rytoj atsiimtu? Sakyk, "na, jusu reikalas, svest rytoj ar ne, bet as tai nerizikuociau valgyt po savaites surugusi" - ciups kaip mat blush2.gif

(Nesugalvojau geresnio budo pralinksmint, sorry uz juoda humora)

O siaip jei dar nepavyko parduot -- kaip tik zinau viena berniuka Panevezy, kuris rytoj gimtadieni svencia g.gif Galiu pabandyt uzklaust, ar jiems nereikia torto. Ir net jei ir nereikia, tai galima butu ipirst vienai mergaitei, kuri pas ji i svecius eis, kad nunestu kaip dovana rolleyes.gif Ir princeses va galesi pasilikt, kam jos "bachuriukui" mirksiukas.gif

Jei dar turi sita torta, gal parasyk i az, kas viduje ir kokia sito torto finansine israiska? A vdrug pavyks blush2.gif

QUOTE(naitas @ 2009 12 04, 18:53)
chrizantemų lapai?  blink.gif

Jooooa? Cia formele daryta? blink.gif Kai pamaciau, pamaniau -- o, kaip sumaniai panaudojo virtiniu "spaustuvele" blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Meian @ 2009 12 04, 18:52)
g.gif Eglejk, tikrai nepamaciau, kad rasei "pastiliazas"... nezinau, kaip cia gavosi  blush2.gif ji, kaip ir geliu mase, galima grust tiesiai -- nieko neatsitiks.

Visi tortukai labai idomus ir isskirtiniai, o va Olestai tai net neisivaizduoju, ka pasakyt  verysad.gif console.gif Gal tikrai bandyk skambint ir siulyt, kad rytoj atsiimtu? Sakyk, "na, jusu reikalas, svest rytoj ar ne, bet as tai nerizikuociau valgyt po savaites surugusi" - ciups kaip mat  blush2.gif

(Nesugalvojau geresnio budo pralinksmint, sorry uz juoda humora)

O siaip jei dar nepavyko parduot -- kaip tik zinau viena berniuka Panevezy, kuris rytoj gimtadieni svencia  g.gif Galiu pabandyt uzklaust, ar jiems nereikia torto. Ir net jei ir nereikia, tai galima butu ipirst vienai mergaitei, kuri pas ji i svecius eis, kad nunestu kaip dovana  rolleyes.gif Ir princeses va galesi pasilikt, kam jos "bachuriukui" mirksiukas.gif

Jei dar turi sita torta, gal parasyk i az, kas viduje ir kokia sito torto finansine israiska? A vdrug pavyks blush2.gif
Jooooa? Cia formele daryta?  blink.gif Kai pamaciau, pamaniau -- o, kaip sumaniai panaudojo virtiniu "spaustuvele" blush2.gif

Taip,formele,o kas tas virtuvinis,ar taip prastai blush2.gif
Atsakyti