Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Cipciukas @ 2009 11 24, 23:16)
Jei pirštu pabarškinus į apdengtą tortą kaip į duris girdisi ...tuk tuk .....tai kieta masė , aš irgi pilu aliejų , netgi tikrą , tam skirtą gliukozę ....barška gyvatė , nors tu ką ... biggrin.gif .

rembiene , nė nebandyk , nei ji lips nei ką , nuslys .....reikia vos sudrėkinti , jokiu būdu netepti vandens  schmoll.gif , tik vos vos .....kad būtų drėgna .

na aš čia apie cukrines figūrėles ir pan klausiau, soriukas, matyt netaip klausimą suformulavau blush2.gif
Atsakyti
Registruojuosi naujuose namuciuose smile.gif Aciu Asseni 4u.gif

Oho kokiu graziu tortu paradas buvo anoj temoj blink.gif SUPER bigsmile.gif thumbup.gif
Ateinu ir as su pora torciuku smile.gif
Baltasis braskiu sapnas, apteptas sviestiniu kremu, putos- grietinele, indelis ir zuvys - pastilazas :

user posted image

Medutis, sokoladinis tinklelis, kokoso sonai, gelytes ir drugeliai- pastilazas:

user posted image
Atsakyti
gitule, pasakiški tortukai, nu tas bokalas nerealus drinks_cheers.gif vogsiu idėją blush2.gif
Atsakyti
blink.gif blink.gif ....noriu voblos essen.gif ...ir alaus su putele prie jos drinks_cheers.gif .....super tortai thumbup.gif , nuostabūs thumbup.gif ....

Atsakyti
QUOTE(rembiene @ 2009 11 24, 22:14)
gitule, pasakiški tortukai, nu tas bokalas nerealus  drinks_cheers.gif  vogsiu idėją  blush2.gif

QUOTE(Cipciukas @ 2009 11 24, 22:22)
blink.gif  blink.gif ....noriu voblos  essen.gif ...ir alaus su putele prie jos  drinks_cheers.gif .....super tortai  thumbup.gif , nuostabūs  thumbup.gif ....

Aciu, mergaites aciuks.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas mergaitės user posted image.....kelemės , darom mankštą user posted image , valom dantukus user posted image , gerem kavutę user posted image , ir pradedam dirbti , o ne nosį krapštyti user posted image......
Atsakyti
gitule, nuostabus tortai bigsmile.gif wub.gif jau tas bokalas thumbup.gif
Papildyta:
cypsiuk ,aciu uz kavute smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLKA999: 25 lapkričio 2009 - 07:41
labas rytas 4u.gif ir po mankstos jau ,ir po kavos,ir po nosies krapstymo lotuliukas.gif lotuliukas.gif einu dirbt doh.gif
Atsakyti
Gitule super tortai wub.gif man tas drugelis ir tinklelis nerealiai gražūs wub.gif o bokalo idėja išvis nereali thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Cipciuk, norėjau užklausti jūsų blush2.gif iš ko jūs darot savo tuos žalius gėlyčių lapelius g.gif iš plikytos tešlos ar iš kokios kitos masės blush2.gif nu dievaži nesuprantu kaip reik "išgimdyti" tokius lapelius su "ištįsusiais" kraščiukais doh.gif unsure.gif ir su virbalais bandžiau ir su tušinukais ir visaip kitaip doh.gif nu nesigauna ir psio verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 25 lapkričio 2009 - 08:55
QUOTE(*monikute* @ 2009 11 25, 08:54)
Gitule super tortai  wub.gif  man tas drugelis ir tinklelis nerealiai gražūs  wub.gif  o bokalo idėja išvis nereali  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Cipciuk, norėjau užklausti jūsų  blush2.gif  iš ko jūs darot savo tuos žalius gėlyčių lapelius  g.gif  iš plikytos tešlos ar iš kokios kitos masės  blush2.gif  nu dievaži nesuprantu kaip reik "išgimdyti" tokius lapelius su "ištįsusiais" kraščiukais  doh.gif  unsure.gif ir su virbalais bandžiau ir su tušinukais ir visaip kitaip  doh.gif  nu nesigauna ir psio  verysad.gif

viršutinėje papuošimų temoje parodytas Kirbės lapelių gimdymo procesas 4u.gif pati nebandžiau, laiko nebuvo, bet labai ten aiškiai su daug foto viskas parodyta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 11 25, 10:19)
viršutinėje papuošimų temoje parodytas Kirbės lapelių gimdymo procesas  4u.gif  pati nebandžiau, laiko nebuvo, bet labai ten aiškiai su daug foto viskas parodyta  4u.gif

Pagal tai ir dariau su ta plikyta tešlyte blush2.gif ale net nepanašūs jie į tokios formos lapelius verysad.gif
Atsakyti
tuoj išvarysit mane su tais mano klausimais, kurie turbūt jau šimtą kart aptarti biggrin.gif nu bet vistiek ... 4u.gif o kuo Jūs sulipinate cukrinės masės detales (figūrėles, cukrines gėles ir oan) tarpusavyj, nu man niekaip nelimpa tarpusavyje doh.gif ir su vandeniu ir su spiritu bandžiau... aisningą kiba darytis? bet juk jis labai greit stingsta... kas belieka - želatina?

Atsakyti