Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

JOLKA999, kokie gražūs tie tavo meškučiai wub.gif
Atsakyti
ieskojau virsutinej temoj aisingo recepto.. .bet nera jo ten, ar as neprimatau????
Atsakyti
kokia as visgi istizus... juk vvisai nesenai jo receptas buvo doh.gif 0 as galvoju... gi kazkur maciau nesenai, nu ir davai temas nuo pirkos is naujo skaityt doh.gif ech... gerai kad skaiciau ir sia tema atbuline tvarka, tai greitai radau lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
sveikos mergaites, pas mane jau ziema, ir masiniukai kaledoms pasiruose, gal ir ankstoka, etc......... siunciu kaledines nuotaikos trupinuka ir jums wub.gif
tortas snikersas, puosta grietinele, figureles marcipanas

user posted image
Atsakyti
Meian, aciu uz atsakyma smile.gif
as rasiau, kad skaiciukai ne is aisingo, o is pastiliazo smile.gif ir kisiu juos i juodojo misko torta smile.gif
jau aptepiau ta dali, kur bus ikista i torta, baltu sokoladu, tai gal neistirps smile.gif
Atsakyti
neramuole, mašiniukų grožis neapsakomas wub.gif jau taip mielai atrodo jie su tom kepurytėm wub.gif ir ačiū už Kalėdinės nuotaikos trupinuką 4u.gif
Atsakyti
JOLKA999-cia jau antras meskis?Saunuole
Neramuole-is tikro kvepia Kaledom
Idedu savo meduti,pastlazas,aisingas
user posted image
Atsakyti
Jone koks fainas tavo medutis wub.gif labai grazu wink.gif man taip patinka tokios spalvytes:) o masiniukasi kokie dailus:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kemppinele: 04 gruodžio 2009 - 16:01
JOLKA999, turiu įtarimą, kad tuoj ir iš Tavo virtuvės dings „valgomi“ tortai, lipdinukai sekasi puikiai, mano sūnaus reakciją į tortą girdėjai skaipu, tai manau didžiausias įvertinimas thumbup.gif

NERAMUOLE
aš sužavėta Tavo žieminiu Snikeriu iki kaulų smegenų, o jau kepuriukai kokio meilumo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

nu ir nesitikėkit, kad ir aš dykinėjau user posted image

Rafaelo svajonė, mano martytės (jai 11 mėnesių lotuliukas.gif ) užsakymas tėveliui dovanų, grietinėlė, šokoladas, nauji antgaliai wub.gif
user posted image

user posted image

na ir kažkas labai myli savo dukrytę wub.gif mamos dovana mergytei, atsiuntė nuotrauką iš užusieninių platybių interneto ir paprašė padaryti... juodas miškas, dengtas pastiliažu, „vijokliai“ aisingas, gėlytės cukrinės masės kaip ir širdutės, kolonos sausainiai pertepti sviestiniu kremu, bokšteliai - vafliai su įdaru, princesės netikros...durys, langai - šokoladinė saldainių masė....prašė 3 kg, kiek sveria nesakysiu, nu jaučiu viskas.... laikas nuotraukai lotuliukas.gif
user posted image

user posted image
o dabar laikas rankų gydymui
nu va, kol romanus rašiau, JONĖ gi kokį gražuolį atsinešė thumbup.gif nu LAAAAAABAI GRAŽUS MAN JIS thumbup.gif
Atsakyti
Neramuole,Jone,Olesta-aplodismentai jusu kuriniams,bet Olestos pilis tai be zodziu kokia grazi,tikra pasaka. thumbup.gif
Atsakyti
na, merginos davet cia vaizdu blink.gif
neramuole, labai ziemiskas tortukas, puiki ideja sventems thumbup.gif
Jone, masiniukai kaip is tikro ralio, ir kokia gera mintis medziams-krumams padaryti is tu lapu thumbup.gif
Olesta, jau, kad nedykinejai tai parodei su kaupu, nu ta pilis nereali wub.gif
Atsakyti
olesta.labai graži pilis wub.gif o jei dar princesės būtų valgomas rolleyes.gif
jone-šaunuolė thumbup.gif
neramuole-sniegelis kaip tikras-labai jau truksta jo už lango-nors čia graži žiūrėt smile.gif
Atsakyti