Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

ligita33, labai mieli drakoniukai wub.gif o jų akytės kokios thumbup.gif Man labai patiko. Tik va kaip tie sūrūs akmenukai prie saldaus torto valgomi lotuliukas.gif

dzokada, gėlyčių gal ir trūksta, bet bendras vaizdas visai geras. thumbup.gif

Atsakyti
dzokada, gėlyčių kaip gėlyčių, va kad ten sviestinių ar bezinių lapelių būtum įpurškus, būtum paslėpus trūkumus, BET vien už rožes, nurašysim trūkumus, nes aš po šiai dienai nemoku daryti gražių rožių blush2.gif blush2.gif blush2.gif

Akvadigi, oficialesnio snikerso turbūt nebeteks matyti thumbup.gif o ant žmogaus matei kada liemenę priklijuotą, turi oh oho kiek nelygumų ir klosčių, taip kad šaunu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(eglejk @ 2009 12 03, 21:55)
dzokaada, grazi pintinele,bet tikrai rozyciu truksta, kad irkitokiu gelyciu jei turi idek, arkokiu lapeliu, jei dar laiko turi, uzpildys taskiaurymes smile.gif

tai va kad jau nebeliko is ko tu gelyciu daryti,viskas issibaige,kita kart zinosiu kad reikia diiiiideli kalna marshmellu tureti hihihi.gif

QUOTE(Olesta @ 2009 12 04, 00:19)
dzokada, gėlyčių kaip gėlyčių, va kad ten sviestinių ar bezinių lapelių būtum įpurškus, būtum paslėpus trūkumus, BET vien už rožes, nurašysim trūkumus, nes aš po šiai dienai nemoku daryti gražių rožių  blush2.gif 

as si torta dariau dvi dienas,tos gelytes jau visus nervus istampe BET per sita tora as ismokau jas daryti,man tos rozes buvo grynas kryzius doh.gif
bezo daryti nemoku blush2.gif na dar neprisiverciau as jo bandyti nes daug kam nesigauna tj kazkaip prisibajau doh.gif o su sviestiniutikrai galejau,nedaejo!
ai bet cia tik namu vartojimui tj nieko smile.gif
tik vat kad tas sviestinis kremas man labai sugadino torto skoni,tas sviestas budamas para kambaryje kazkoki skoni neskanu igavo,nesuprantu......
Atsakyti
labas rytelis 4u.gif
vos pabudus pirma mintis: begt paziuret, ar neapmete kas pomidorais... lotuliukas.gif niu bet jus mamytes ziuriu kad ir labai "be rysio" kazkas butu, tai perdaug neispeikiat. graziai mandagiai mokat pasakyt....
QUOTE(kirbe @ 2009 12 03, 21:09)
na tai kas ,kad kazkas ne taip ,na tai kas ,kad kazkas nepavyko,juk cia sau, savo seimai darei ir manau daug visiems mielesnis bus negu pirktinis.....o kleckiukam tavo tikrai patiks,nes drakoniukai labai mieli..... thumbup.gif
o jei antgaliu neturi,tai galiu patarti susisukti is kepimo popieriau tutele ir gali aisingu ar kremuku kokiu drasiai puosti......

reikes pabandyti... is popieriaus bndziau sukti, bet po ranka kliju nebuvo, ti sitip man atsisuka... nu bet antgaliai uzsakyti, belieka tik ju sulaukti blush2.gif
QUOTE(eglejk @ 2009 12 03, 22:55)
ligita33, tie drakoniukai labai mieli, toki simptulkos  wub.gif
o as karta irgi neturejau konditerinio maiselio, tai is dokumentu imautes pasigaminau, kampauzklijavau izoliacija ir prakirpau skylute, va ir gavosi mano "konditerinis maiselis"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

idomiu cia variantu prisigalvojat... thumbup.gif

QUOTE(neli @ 2009 12 04, 00:25)
ligita33, labai mieli drakoniukai wub.gif  o jų akytės kokios thumbup.gif  Man labai patiko. Tik va kaip tie sūrūs akmenukai prie saldaus torto valgomi lotuliukas.gif

nu zinok jie nera labai surus... beto juk valgem namie, o man jie taip tiko prie tu is urvo islindusiu drakonu... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2009 12 03, 17:45)
ligita,labai šaunus tortas-toks šiltas ir meile dvelkiantis wub.gif

drinks_cheers.gif toks mamiškas ir toooookia šiluma dvelkiantis wub.gif

QUOTE(ligita33 @ 2009 12 04, 08:01)
.
reikes pabandyti... is popieriaus bndziau sukti, bet po ranka kliju nebuvo, ti sitip man atsisuka...

kazkur buvo įdėta nuoroda kaip teisingai susisukti kad neatsisuktų.. man puikiai pavyko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2009 12 04, 09:02)
kazkur buvo įdėta nuoroda kaip teisingai susisukti kad neatsisuktų.. man puikiai pavyko  thumbup.gif

Va cia rodo, kaip pasidaryti konditerini maiseli.

http://www.youtube.c...ixo&feature=fvw

http://www.youtube.c...h?v=45X8FnXBhPw

Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2009 12 04, 09:20)

taip taip drinks_cheers.gif šitie thumbup.gif
Atsakyti
rasyte_ labai žiemiškas tortukas wub.gif pasiilgau sniego wub.gif

JOLKA999, kaip galima išpeikti tokį gražuolį meškiuką wub.gif

Muske, fantastiškai gražus tortukas wub.gif

ligita33 šaunuolė, figūrėlės wub.gif

akvadigi
šaunus tortukas, tik man truputį jis per "tuščias" blush2.gif

dzokada šaunuolė thumbup.gif pamatysi kitą kartą dar geriau bus thumbup.gif

Atsakyti
sveikos gyvos kepejeles,

iskilo man toks klausimas,
ar is pastiliazo padaryti skaiciai ikisti i juodojo misko torta neistirps? na ta prasme, smaigaliai padaryti skaiciams ikisti neistirps viduje ir skaiciai nenulinks? ar reikia ta dali kur kisis i torta sokoladu aplieti, ar nebutina? skaiciai nera ploni, apie 4-5mm
Atsakyti
user posted image
medutis su zele ir grietinele,figurele is marcipano smile.gif
Atsakyti
help.gif help.gif help.gif Ar galiu ant aisingu aptepto torto dėti pastilažines gėlytes g.gif Lyg įsivaizduoju, kad galima, bet...Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglejk @ 2009 12 04, 13:15)
sveikos gyvos kepejeles,

iskilo man toks klausimas,
ar is pastiliazo padaryti skaiciai ikisti i juodojo misko torta neistirps? na ta prasme, smaigaliai padaryti skaiciams ikisti neistirps viduje ir skaiciai nenulinks? ar reikia ta dali kur kisis i torta sokoladu aplieti, ar nebutina? skaiciai nera ploni, apie 4-5mm

Ziurint koks tortas, bet apskritai paemus -- didziausia tikimybe, kad ikistos dalys aptirps ir tikrai nulinks skaiciau.

Daug geriau juos butu gamint is geliu mases, o jei nebera laiko -- kisk tuos is aisingo i sokolada mirksiukas.gif

QUOTE(pupainga @ 2009 12 04, 14:09)
help.gif  help.gif  help.gif  Ar galiu ant aisingu aptepto torto dėti pastilažines gėlytes g.gif  Lyg įsivaizduoju, kad galima, bet...Ačiū 4u.gif

Tikrai galima, absoliuciai taip. Jau sunkiai besugalvosi kazka maziau pavojingo mirksiukas.gif
Atsakyti