Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

aciu mergaites labai.
drakoniukai visiskai is marcipno, tik rudi taskiukai is dazu uzdeti, o spygliukai ant nugaros tikrai is moliugu seklu blush2.gif o cia orginalas... deja biski minti pasiskolinau... bet nesu megeja 100 proc kopijuot... vis kazka pakeiciu blush2.gif
buvau idejus orginala.. bet paglvojau, kad neverta, nes tada mano tortas praranda savo slaptuma blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ligita33: 03 gruodžio 2009 - 18:37
Na Ligita33, esi tikra Supermama, savo mažiesiems drakošiukams pirmojo gimtadienio proga tokį šaunų tortą sumeistravai thumbup.gif nepeiksim, tik pagirsim ir toliau kepk thumbup.gif SVEIKINAME TAVO MAŽUOSIUS IR TAVO ŠEIMĄ SU DVIGUBU KAD IR NEDIDELIU, BET JUBILIEJUMI 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 12 03, 19:41)
Na Ligita33, esi tikra Supermama, savo mažiesiems drakošiukams pirmojo gimtadienio proga tokį  šaunų tortą sumeistravai  thumbup.gif nepeiksim, tik pagirsim ir toliau kepk  thumbup.gif  SVEIKINAME TAVO MAŽUOSIUS IR TAVO ŠEIMĄ SU DVIGUBU KAD IR NEDIDELIU, BET JUBILIEJUMI  4u.gif

aciu aiu uz sveikinimus ir aisku uz pagyrimus... siaip jau tikejaus, kad rimtosios kepejeles ne vius psl skaito blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte_ @ 2009 12 03, 10:14)
Atnesu savo vakaryksti kurini, tikrovej zymiau geriau atrodo g.gif
Apacia - medutis, virsuj, sokoladiniai biskvitai, mascarpones-grietineles pertepimas ir bananai. Virsuj grietinele bigsmile.gif

WAAAU!! bigsmile.gif wub.gif

as savo nevykeli irgi bandau ideti... biski gelyciu pritruko blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Nieko cia pas mane ipatingo blush2.gif isbandziau pagaliau pastilaza ( su cukrinem masem ne kas gauvosi, tai ilgam buvau pamirsusi tortu puosima)

tai va, cia tortukas zmogui, kuris ryt iseina i pensija. kadangi nebeatliks savo tiesioginiu pareigu, tai tada gales "remti policija" (jis VRM tarnautojas)

Snikersas, puostas pastilazu.

user posted image

kaip matote, igudziu truksta, ir mases klijavimui prie torto ir rasymui blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvadigi: 03 gruodžio 2009 - 19:27
QUOTE(dzokada @ 2009 12 03, 19:45)

smile.gif Gražios rožytės...man kažkaip tik didelėes pavyksta padaryt,turbūt mano rankos per didelės hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loret30: 03 gruodžio 2009 - 19:32
help.gif help.gif help.gif gal galit greit atsakyti, ar reikia atšildyti vyšnias "juodam miškui", ar galima dėti sušalusias g.gif ?
Atsakyti
tikrai ne smile.gif
as dedu is kameros i siluma uzpilu cukrum, tada per pora val atsilt gali , ir tada sirupas pasidaro, kuriuo paskiau sulaistau torta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(loret30 @ 2009 12 03, 19:29)
smile.gif Gražios rožytės...man kažkaip tik didelėes pavyksta padaryt,turbūt mano rankos per didelės hihihi.gif

o man kaip tik nesieina dideliu issiskleidusiu padaryti,kiek bandziau nors nusisauk doh.gif

QUOTE(Mayfly @ 2009 12 03, 19:37)
help.gif  help.gif  help.gif gal galit greit atsakyti, ar reikia atšildyti vyšnias "juodam miškui", ar galima dėti sušalusias  g.gif ?

as tj nzn nes dariau is kompotiniu,bet jei as daryciau tj manau turetu buti jos atsilusios g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2009 12 03, 19:49)
tikrai ne smile.gif
as dedu is kameros i siluma uzpilu cukrum, tada per pora val atsilt gali , ir tada sirupas pasidaro, kuriuo paskiau sulaistau torta smile.gif

QUOTE(dzokada @ 2009 12 03, 19:51)
as tj nzn nes dariau is kompotiniu,bet jei as daryciau tj manau turetu buti jos atsilusios  g.gif

Oi kaip ačiū 4u.gif , per visą dieną nesugalvojau paklausti doh.gif , o kai jau pradėjau daryti ir pasimečiau ax.gif . Nors paskui pati pagalvojau, kad gali atšilusios "išbėgti" iš torto blush2.gif.
Atsakyti
QUOTE(ligita33 @ 2009 12 03, 17:31)
niu profesionaliu nera, gal neuzmatys labai...parodysiu, kas man sian "pavyko" padaryt... mano pirmieji gyvuniukai is marcipano, viduj rafaelas (pagaliau pavyko biskvitas  thumbup.gif ), bet uztat kremas ne... todel viso torto vaizdo net rodyt negaliu, na sonai apacioj dregneja ir liejasi vis labiau, bet tuoj eisim valgyt, tai nepergyvenu per daug. be to sveciu neturim  blush2.gif tai ispeikt galit tik jus... neturiu jokiu antgaliu, tai negaliu niekuo aptaisyt....
vienetas bertas "is akies"  blush2.gif

na tai kas ,kad kazkas ne taip ,na tai kas ,kad kazkas nepavyko,juk cia sau, savo seimai darei ir manau daug visiems mielesnis bus negu pirktinis.....o kleckiukam tavo tikrai patiks,nes drakoniukai labai mieli..... thumbup.gif
o jei antgaliu neturi,tai galiu patarti susisukti is kepimo popieriau tutele ir gali aisingu ar kremuku kokiu drasiai puosti......
Atsakyti
ligita33, tie drakoniukai labai mieli, toki simptulkos wub.gif
o as karta irgi neturejau konditerinio maiselio, tai is dokumentu imautes pasigaminau, kampauzklijavau izoliacija ir prakirpau skylute, va ir gavosi mano "konditerinis maiselis" lotuliukas.gif lotuliukas.gif

dzokaada, grazi pintinele,bet tikrai rozyciu truksta, kad irkitokiu gelyciu jei turi idek, arkokiu lapeliu, jei dar laiko turi, uzpildys taskiaurymes smile.gif
Atsakyti