Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Pirmą kartą per tiek laiko pamačiau pagaliau tortuką krikštynom berniukui su rūžavais akcentais o ne žydrais thumbup.gif kiek aš vasarą mamoms aiškinau, kad atvirkštinės spalvos dedamos, niekas neklausė schmoll.gif super gražu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 12 03, 15:57)
Pirmą kartą per tiek laiko pamačiau pagaliau tortuką krikštynom berniukui su rūžavais akcentais o ne žydrais  thumbup.gif kiek aš vasarą mamoms aiškinau, kad atvirkštinės spalvos dedamos, niekas neklausė  schmoll.gif super gražu  4u.gif

Aciu 4u.gif
Cia krikstasunio mamos ir Cipciuko konsultaciju deka jis ruzavais akventais smile.gif mama kazkur skaite, kad taip turetu buti, tai dar pas Cipciuka pasikonsultavau ar tikrai. Bijojom, kad sveciai keistai reaguos i ruzava torta berniukui, bet net nesureagavo kazkaip, gal del to, kad svente labai linksma buvo bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muske: 03 gruodžio 2009 - 15:08
QUOTE(Muske @ 2009 12 03, 15:07)
Aciu  4u.gif
Cia krikstasunio mamos ir Cipciuko konsultaciju deka jis ruzavais akventais smile.gif mama kazkur skaite, kad taip turetu buti, tai dar pas Cipciuka pasikonsultavau ar tikrai. Bijojom, kad sveciai keistai reaguos i ruzava torta berniukui, bet net nesureagavo kazkaip, gal del to, kad svente labai linksma buvo  bigsmile.gif

apie ką aš ir kalbu, kad berniukų skraisteles gi rūžavais akcentais reikia puošti, o mergaičių žydrais, bet va tortams neprikalbinau nei vienos šeimos taip papuošti vasarą doh.gif o taip gražu ir pagal visas tas katalikiškas tradicijas tinka thumbup.gif žodžiu ŠAUNUOLĖ 4u.gif aš irgi būčiau pritarusi Cipciukui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 12 03, 16:36)
apie ką aš ir kalbu, kad berniukų skraisteles gi rūžavais akcentais reikia puošti, o mergaičių žydrais, bet va tortams neprikalbinau nei vienos šeimos taip papuošti vasarą  doh.gif o taip gražu ir pagal visas tas katalikiškas tradicijas tinka  thumbup.gif  žodžiu ŠAUNUOLĖ  4u.gif aš irgi būčiau pritarusi Cipciukui  thumbup.gif

o aš ir nežinojau blush2.gif bat kaži ar daug kas pasiraytų ,kažkaip priimta kitaip unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 12 03, 15:36)
apie ką aš ir kalbu, kad berniukų skraisteles gi rūžavais akcentais reikia puošti, o mergaičių žydrais, bet va tortams neprikalbinau nei vienos šeimos taip papuošti vasarą  doh.gif o taip gražu ir pagal visas tas katalikiškas tradicijas tinka  thumbup.gif  žodžiu ŠAUNUOLĖ  4u.gif aš irgi būčiau pritarusi Cipciukui  thumbup.gif

taip,bet gal tai labiau ir tinka krikstynu drabuzeliams-skraistems ,nes is ko tai kilo?ogi,kad Jėzaus rubai-rausvi,o Marijos -skraiste ar rubai-melsvi,tai manau tortuko spalvos neliecia smile.gif ir siaip visa kita pasaulietiniam gyvenime lieka atvirksciai,berniuku-zydra,mergyciu-rausva,bet man tai visos spalvos pastelines labai grazios,siltos ir vaikiskos wub.gif
Muske labai grazus tortukas,ir mano manymu, jokio skirtumo kokia ta spalva
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pintikė: 03 gruodžio 2009 - 16:19
QUOTE(Pintikė @ 2009 12 03, 17:18)
Muske labai grazus tortukas,ir mano manymu, jokio skirtumo kokia ta spalva

Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
niu profesionaliu nera, gal neuzmatys labai...parodysiu, kas man sian "pavyko" padaryt... mano pirmieji gyvuniukai is marcipano, viduj rafaelas (pagaliau pavyko biskvitas thumbup.gif ), bet uztat kremas ne... todel viso torto vaizdo net rodyt negaliu, na sonai apacioj dregneja ir liejasi vis labiau, bet tuoj eisim valgyt, tai nepergyvenu per daug. be to sveciu neturim blush2.gif tai ispeikt galit tik jus... neturiu jokiu antgaliu, tai negaliu niekuo aptaisyt....
vienetas bertas "is akies" blush2.gif
user posted image
Atsakyti
ligita,labai šaunus tortas-toks šiltas ir meile dvelkiantis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ligita33 @ 2009 12 03, 17:31)

Kokie jaukūs drakošiukai thumbup.gif Man patinka, kopinu idėją blush2.gif
Iš ko tos "skiauterytės" ant nugarų padarytos?
Atsakyti
QUOTE(Elentari @ 2009 12 03, 17:47)
Iš ko tos "skiauterytės" ant nugarų padarytos?

Gal nesupyks, jei atsakysiu blush2.gif , man atrodo, kad ten moliūgų sėklos g.gif .
Atsakyti
QUOTE(,2009 12 03, 18:31)

ligita33 bigsmile.gif drakoniukai laaabai mieli.Ir kokios jų akytės wub.gif Iš ko jos padarytos,taip meiliai blizga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ligita33 @ 2009 12 03, 18:31)
niu profesionaliu nera, gal neuzmatys labai...parodysiu, kas man sian "pavyko" padaryt... mano pirmieji gyvuniukai is marcipano, viduj rafaelas (pagaliau pavyko biskvitas  thumbup.gif ), bet uztat kremas ne... todel viso torto vaizdo net rodyt negaliu, na sonai apacioj dregneja ir liejasi vis labiau, bet tuoj eisim valgyt, tai nepergyvenu per daug. be to sveciu neturim  blush2.gif tai ispeikt galit tik jus... neturiu jokiu antgaliu, tai negaliu niekuo aptaisyt....
vienetas bertas "is akies"  blush2.gif

Drakoniukai super, ir man papuosimai kaip tik tokie, kokiu reikia thumbup.gif jie tokie tikri pirmyksciai drakoniukai wub.gif saunuole thumbup.gif
Atsakyti