Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Cia mano "bedziukas".
Krikstasuniui, krisktynu proga kepiau. Pirma karta dariau sokoladine marshalow mase, tai susiduriau su sunkumais (bet pasikonsultavau su Olesta po visu nesekmiu. Tikiuos kita kart nesigaus 'iskandziota' danga unsure.gif )
Viduje varskes surelis, is "zaidziame virtuve", pastilazas ir mase sokoladine.

user posted image
Atsakyti
buiu praleidus, tai gal galit atsakyt.. .ar glima sodinmt marcipana ant grietineles?
Atsakyti
Muske, Jolka - labai gražūs tortukai ir meškiukai wub.gif
Atsakyti
sakykit,o kaip liejasi tas dekorgeris ant sauso biskvito ar aptepto kremu?
Atsakyti
QUOTE(talita @ 2009 12 03, 14:04)

kiek as maciau, tai ant kremo ax.gif gal galima ir kitaip, tik kazkaip abejoju rolleyes.gif
Atsakyti
niu ti kur musu kepejeles dinge...??? niu bukit geros, pasakykit, ar ant grietineles kremo galima sodinti marcipanines figurytes. nu labai buciau dekinga uz greita ats... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ligita33 @ 2009 12 03, 14:56)
niu ti kur musu kepejeles dinge...??? niu bukit geros, pasakykit, ar ant grietineles kremo galima sodinti marcipanines figurytes. nu labai buciau dekinga uz greita ats...  blush2.gif

negaliu garantuot, gal tu figureles apacia patepk lydytu sokoladu ar del geriau koki padekliuka, nors jei grietinele sustingus nieko neturetu but, as nesu bandzius, jolka ar tik ne ant grietineles meskiuka pasodino g.gif
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 12 03, 12:58)
negaliu garantuot, gal tu figureles apacia patepk lydytu sokoladu ar del geriau koki padekliuka, nors jei grietinele sustingus nieko neturetu but, as nesu bandzius, jolka ar tik ne ant grietineles meskiuka pasodino  g.gif

ant grietineles,per nakti nieko jam nenutiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 12 03, 15:02)
ant grietineles,per nakti nieko jam nenutiko schmoll.gif

ciu brangiosios... man tik porai val, paskui pastys suvalgysim blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ligita33 @ 2009 12 03, 15:04)
ciu brangiosios... man tik porai val, paskui pastys suvalgysim  blush2.gif

tada drasiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(talita @ 2009 12 03, 13:04)

ant aptepto kremu torto dedasi decorgelis
Atsakyti
Kada reikia įberti dažų į šokoladinių rožių masę? Noriu pasidaryt spalvotų rožių, bet nežinau iš kokios masės geriau daryti g.gif Bent jau iš Cypsiuko cukrinės masės nesigavo schmoll.gif Labai greit ji man džiuvo ir nėjo suformuoti lapelių verysad.gif Neįsivaizduoju kaip Cypsiukui pavyksta tooookias nuostabias rožes pagamint wub.gif
Atsakyti