Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(rekaliuke @ 2009 12 02, 09:24)
Gitule repšelis nuostabus  wub.gif  ogrybukai tokie lygus, pasaka wub.gif  Norėjau paklausti kiek porcijų kremo reikėjo krepšeliui? Maga ir man tą kremą išbandyt  biggrin.gif
Angel1203 nuostabus tortukas, gailiuosi, kad nedalyvavau šiam apsipirkime  biggrin.gif

Aciu 4u.gif Dariau is 4 baltymu ( 2 porciju ), bet kremo dar liko, tai manau butu uzteke ir 1.5 normos 4u.gif

QUOTE(loret30 @ 2009 12 02, 09:46)
Sveikutės
blush2.gif Pamačiusi grybų krepšelį-pagalvojau,kad tai tikras krepšelis su grybukais...mačiau,kad parašyta apie tortą-tik nemačiau torto unsure.gif


Cia pats geriausias ivertinimas , aciu 4u.gif
QUOTE(dani84 @ 2009 12 02, 10:48)

Visada naudoju FRESH CREAM, dar niekada nepavede 4u.gif

QUOTE(dani84 @ 2009 12 02, 10:56)
greitines normalios taip ir grietineles cia nera 

Yra ir grietines, SOUR CREAM vadinasi 4u.gif

QUOTE(Meian @ 2009 12 02, 11:12)

Man dar kremo liko, kiek as ji galiu laikyti?

QUOTE(Meian @ 2009 12 02, 13:19)
Dekorgeli visada gaminuosi namuose, bet tinka ir pirktinis.

O kaip ji pasigaminti namuose?
Atsakyti
Mielosios,gal galite man padeti ir pasakyti is ko ir kaip darosi aisingas blush2.gif ,pasileidau ir paieska,bet nieko nerandu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jautri styga @ 2009 12 02, 18:12)
Mielosios,gal galite man padeti ir pasakyti is ko ir kaip darosi aisingas  blush2.gif ,pasileidau ir paieska,bet nieko nerandu  blush2.gif

Meian postas praejusiame psl biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meian @ 2009 12 02, 15:19)

Dekorgeli visada gaminuosi namuose, bet tinka ir pirktinis.



pirktiny decorgely puikiai zinau ir darbe teko daug su juo dirbti,bet kaip namie pasidaryti tikrai nezinau....labai noreciau receptuko..... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2009 12 02, 17:13)
Meian postas praejusiame psl  biggrin.gif

Bet jau mano issiziojimas auksciausio lygio doh.gif doh.gif doh.gif ,aciu labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jautri styga @ 2009 12 02, 17:25)
Bet jau mano issiziojimas auksciausio lygio  doh.gif  doh.gif  doh.gif ,aciu labai  smile.gif

nu ką Tu taip meiliai prisimerkus gali matyti lotuliukas.gif pakelk blaksnas biškį tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 02 gruodžio 2009 - 17:40
QUOTE(Asseni @ 2009 12 02, 13:47)
va sitoje nuotraukoje, cia busimo teletabi veidukas, matosi mano irankiai. Cia viskas buvo daryta is vienos mases gabaliuko


O daugiau nebus bigsmile.gif bigsmile.gif

QUOTE(Meian @ 2009 12 02, 15:19)
Dekorgeli visada gaminuosi namuose, bet tinka ir pirktinis.


Apie docorgelį skaičiau, bet apie naminį... g.gif Lauksiu fotoreportažo bigsmile.gif

Man mergikės nėr už ką dėkot, jūs čia tiek info pririnkusios thumbup.gif Tai jums reikia dėkot wub.gif Tik norėčiau kad jei ką turit pasakyt, rašykit į AŽ, sukelsiu viską cool.gif
Asseni, aš kasdien forume būnu, tik čia reikia nemažai laiko sutraukt viską tvarkingai, tai reik rast tą minutę rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2009 12 02, 17:56)
O daugiau nebus  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Turiu visa procesa nuo pradzios, tik laiko nelabai turiu. Galiu visas nuotraukas atsiusti meilu, galesi sudeti i virsu, o komentarus ir pati galesi parasyt, ten viskas aisku ir be komentaru
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 12 02, 18:34)
Turiu visa procesa nuo pradzios, tik laiko nelabai turiu. Galiu visas nuotraukas atsiusti meilu, galesi sudeti i virsu, o komentarus ir pati galesi parasyt, ten viskas aisku ir be komentaru


vaidullkaz@gmail.com

Bet su komentarais man sunkoka blush2.gif
Atsakyti
Meian

Turiu savo konspektuose issisaugojus viena receptuka,turbut cia ir bus butent Jusu dekorgelis ? Bent jau man taip atrodo.... smile.gif

Kopinu:

Naminis receptas 1. Imam cukraus apie 1 + 1/4 puodelio ir vandens apie 1/3 puodelio, viska paverdam, kol cukrus galutinai istirps ir nebeliks kristalu. Nukeliam nuo ugnies (sirupo nekaramelizuojam!)
2. 2 valg. saukstus zelatinos (jei silpna, deti saukstus su kaupiuku) isleidziam 2-juose saukstuose salto vandens (geriausia butu tokiame inde, kaip kad buna kavai virt ant dujines tokie skirti). Paliekam 5 min. brinkti.
3. Pakaitinam inda, kol zelatina istirpsta ir mase tampa vientisa (neuzverdam!!).
4. Nenuemus nuo ugnies, supilam i zelatina cukraus sirupa ir gerai viska ismaisom.
5. Nukeliam nuo ugnies, atvesinam.
6. Naudojam Jos pagalba galima suteikti blizgius akcentus papuosimams (naudojant nedazyta), arba dazyti ja (geriausia "gel paste" konsistencijos dazais, bet galima ir milteliais) ir tada suteikti spalvotus akcentus.

Sios zeles likuti galima laikyti saldytuve ir prireikus pakartotinai panaudoti veliau. Stovi bent pora menesiu drasiai.

Dar viena gudrybe Sitaip paruostos zeles galima ideti i sviestini krema, kuriuo ruosiates puosti torta (nedideliu santykiu, na, mazdaug koki arbatini sauksteli zeles i 200 ml kremo). Jusu kremas taps daug paklusnesnis puosiant, ir daug patvariau laikys forma pastovejes (beje, lyg ir uzmaciau, kad kazkas anksciau cia skundesi sviestinio kremo patvarumu? Tad stai, dekit i vidu zeles ). Sviestiniu kremu tada bus galima ir "mandresnes" figuras raityti (visi smaili krastai liks stoveti kaip kareivukai tarnyboje), ir plona srovele piesti, raides rasyti ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agniuk@s: 02 gruodžio 2009 - 19:17
va kas skaito Meian vertybes, nusikopijavau šį kartą ir aš į savo maldaknygę blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 12 02, 20:33)
va kas skaito Meian vertybes, nusikopijavau šį kartą ir aš į savo maldaknygę  blush2.gif



skaitau skaitau, kaip kitaip ismoksiu jei neskaitysiu biggrin.gif bandysiu vytis jus,nors aisku sunkiai seksis ax.gif
Beja,lauksim fotoreportazo 4u.gif
Atsakyti