Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Elentari @ 2009 12 02, 14:22)
Paprastas grietinės receptas iš senos geros receptų knygos, manau, puikiai tiks ir medučiui, nes ir tame recepte, kur nurodėt, praktiškai tas pats parašyta:
3 stiklinės grietinės, stiklinė cukraus, citrinos sultys ir nutarkuota žievelė. Viskas sukama tol, kol ištirpsta cukrus ir tyrė kiek sutirštėja. Neriebus, ne per saldus kremukas.
Tik sunku pasakyt, kas ten per grietinė, nes UK vos ne viskas no fat...  g.gif


aciu labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif as pirkau lietuviska grietine 30 proc. riebumo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meian @ 2009 12 02, 13:12)
Dar noriu issakyt pagiriamaji zodi Vaidulkai. Ji ne tik, kad viska graziai ir atsakingai padaro, bet nepatingi prarankiot aktualios informacijos zinuteje (pratrindama visokius nesusijusius plepalus), graziai sudeliot publikuojamas nuotraukas, zodziu, auksciausios klases konspektuotoja, vienas dziaugsmas tokia tureti  thumbup.gif Neabejoju, kad ji puikiai susitvarkys su temos administravimu, jei tik jai netrukdysim to daryt.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Merginos
Labai didelis prasymas. Nekelkit info i virsutine papuosimu tema. Vaidullka viska puikiai padaro pati, nesvarbu, kad ji nesirodo jau pora trejeta dienu. Niekur nedigs ta informacija.

Pati zinau, kas tai reiskia, kai renki is visu temu, nori viska sudet poeiliui, kad butu grazu ir aisku, o kas nors bac ir paraso ka nors.

Nepykit, jeigui ka izeidziau
Atsakyti
Asseni aš norėjau paklausti, o jūs formuodama figūrėles ir ypač veidus (pvz. nosį) pasitelkiat į pagalbą kokį nors įrankį ar su pirštais viską išlipdot? Aš kažkaip nesuprantu kaip reikia smulkias detales išformuoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(dani84 @ 2009 12 02, 13:30)
aciu labai  4u.gif  4u.gif  4u.gif  as pirkau lietuviska grietine 30 proc. riebumo  g.gif


tai ji turetu normaliai issiplakti...jeigu bijai ,kad neisiplaks,ymesk pokiuka standiklio plakdama ir viskas bus ok
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2009 12 02, 13:35)
Asseni aš norėjau paklausti, o jūs formuodama figūrėles ir ypač veidus (pvz. nosį) pasitelkiat į pagalbą kokį nors įrankį ar su pirštais viską išlipdot? Aš kažkaip nesuprantu kaip reikia smulkias detales išformuoti  g.gif

tai o kur pas mane smulkios detales...... Nykstuku nosis buvo padaryta is atskiro mases gabaliuko.

va sitoje nuotraukoje user posted image, cia busimo teletabi veidukas, matosi mano irankiai. Cia viskas buvo daryta is vienos mases gabaliuko

Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 12 02, 14:47)
tai o kur pas mane smulkios detales...... Nykstuku nosis buvo padaryta is atskiro mases gabaliuko.

va sitoje nuotraukoje user posted image, cia busimo teletabi veidukas, matosi mano irankiai. Cia viskas buvo daryta is vienos mases gabaliuko


Tai vot bandžiau aš priklijuoti nosį ir man nieko nesigavo verysad.gif pašlapinu šiek tiek, bandau pridėti, bet man nukrenta ta nosytė ir plius dar lieka žymės unsure.gif matosi, kad priklijuota nosis doh.gif
Atsakyti
tuk tuk tuk, nebijokit čia tik aš, buvau biškį prapuolus, mokausi naujos kalbos blush2.gif o čia mano vadovėlis - turinyje snikersas, dengtas šokoladine saldainių mase, puslapiai dengiamasis pastiliažas, viršelio apdaila - aisingas, gėlytės Cipciukėlio gi mylimiausios masės wub.gif
user posted image

na ir puslapiukai, kad matytųsi, iki tobulumo toli, bet rad staratsia blush2.gif

user posted image

na ir pasižaidžiau taip sakant, nagai niežtėjo rolleyes.gif čia prie vadovėlio taip sakant, kad sausai nekimšt 500 g nuopjovėlė ax.gif dengta pastiliažu

user posted image
Atsakyti
Olesta knyga tai kaip tikras vadovėlis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Pasižaidimas irgi gražus thumbup.gif o iš ko lapeliai ir užrašiukas ax.gif ?
aš kažkokia alkana jaučiouosi šiandien, tai man visi tie tortukai tokie valgomi atrodo wub.gif
Atsakyti
olesta grazu labai as noreciau knyga pabandyti daryti bet manau kad dar man iki jos pagyvent nemazai reikia
cia pas tave aisingas toks nieko sau blink.gif kodel man jis nesigavo toksai kad galima butu kazka formuoti apart tu juosteliu kurios ciuciut pasileidzia g.gif jai nesunku pasufleruok pagal koki tu recepta ji makaluoji ir ar su ranka ar su mikseriu g.gif g.gif idomiai cia man visai

Monikute aisingas ten 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angel1203: 02 gruodžio 2009 - 14:34
QUOTE(dani84 @ 2009 12 02, 13:30)
aciu labai  4u.gif  4u.gif  4u.gif  as pirkau lietuviska grietine 30 proc. riebumo  g.gif

a, nu tai viskas normaliai turi išsiplakti, pakankamai riebi grietinė, lietuviška, tai gerai. Bet, kaip Kirbė sakė, jei ką, tai to standiklio įdėk. drinks_cheers.gif
Atsakyti
olesta, super pasizaidimai, o jau knyga tai is vis patyliu thumbup.gif
Atsakyti
nu kad stebuklo nepadariau jokio, aš visada darau taip: kiaušinio baltymui imu 0,5 a.š. citrinos rūgštelės, juos abu su dažais paplaku šiek tiek, bet ne iki putų, ir tada po šaukštą palaipsniu, plakdama mikseriu dedu cukraus pudrą, kiek laiko tas užtrunka tiesa neseku, bet gal sakyčiau apie 5 minutes, o šiandien kaip tyčia jis man gavosi superinis, net lapukai gavosi smailūs, kas man begaliniai džiugu wub.gif nes tikrai šventai tikėjau, kad iš aisingo nesigautų, tik iš bezo, na gal dar sviestinio kremo, čia 67 antgaliuko darbas, tai dabar kai man reikės kur lapukų ant masės, tai tik aisingu ir darysiu, man gražu blush2.gif o plaku iki tol, kol matau indelyje, kad stovės raštelis ir šiandien tokį skystesnį nei dzibukams padariau, dzibukų nebandžiau spausti, gal ir tie neišsileistų - taigi užrašas, lapeliai ir taškučiai žalsvi, visur aisingas 4u.gif
Atsakyti