Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(miskouoga @ 2009 11 24, 22:06)
Nesukietes, nes is torto gauna dregmes.

Tortas apteptas sviestiniu kremu , negauna drėgmės ......ji sukietės , jei dėsite ant drėgno kremo , ji nesukietės , bet gali aptirpti ....ir nubėgti ...nuslinkti jums nuo torto gabalais ( ypač šonai - vertikalūs ) .
Atsakyti
o tai kokia tada iseitis? g.gif nes jei dengiu cipciuko dengimo mase,tai pjaunasi puikai viska,ale jei sukietes,tai ka pasikels viskas kartu? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 11 24, 22:44)
Tortas apteptas sviestiniu kremu , negauna drėgmės ......ji sukietės , jei dėsite ant drėgno kremo ,  ji nesukietės , bet gali aptirpti ....ir nubėgti ...nuslinkti jums nuo torto gabalais ( ypač šonai - vertikalūs ) .

As dejau ant torto aptepto sviestiniu kremu, is apacios pastiliazas buvo minkstas,virsus nekietas, niekas nenuslinko, nenukrito ir nenuvaziavo. Padariau ketvirtadieni, valgem sestadieni, pirmadieni dar buvo gabaliukas likes, pastiliazas vis dar laikesi puikiai.
Atsakyti
biggrin.gif ....taip laikėsi - ant sviestinio .....uždėkite ant grietinėlės ar plikyto , žėsim kaip laikysis ......mergaitės , nesinori sakyti , bet turėjau nemalonumų , kai neperspėjau , kad ji bus kieta , nelinkiu jums to patirti smile.gif .....nukėle visą , kaip skalpą .....dabar perspėju .
Atsakyti
dėkui mergaitės už patarimus, visgi bandysiu ryt daryt, man svarbiausiai, kad išlaikytų vaizdą, gal kad biški pakietės nieko baisaus, vistiek manau, kad nesukietės tiek kad reikėtų kirviu kapot biggrin.gif
ir dar klausimukas, kiek maždaug sviesto reikėtų dviems 22cm skersmens tortukams aptepti?
Atsakyti
QUOTE(rembiene @ 2009 11 25, 00:00)
dėkui mergaitės už patarimus, visgi bandysiu ryt daryt, man svarbiausiai, kad išlaikytų vaizdą, gal kad biški pakietės nieko baisaus, vistiek manau, kad nesukietės tiek kad reikėtų kirviu kapot biggrin.gif
ir dar klausimukas, kiek maždaug sviesto reikėtų dviems 22cm skersmens tortukams aptepti?

man tai ir tas pastiliazas nesukieteja, virsus tai kietesnis buna, bet pjaunasi puikiai ir niekas nenusikelia, o aptepu tortus sviestiniu kremu smile.gif
o dviem 22cm skersmens tortukams pilnai turetu uztekti sviestinio kremo is 200g sviesto ir 200g kondensuoto pieno smile.gif

ai, ir dar ejo diskusija apie trupinukus, tai man ridenti meducio stalu tai niekaip nepavyktu, nes pas mane meduciai, o ypac su zele gabaliukais gaunasi labai minksti smile.gif
as tiesiog su peiliu semiu trupinukus ir kilnoju is apacios i virsu istrizai wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglejk: 24 lapkričio 2009 - 23:07
QUOTE(Cipciukas @ 2009 11 24, 22:57)
biggrin.gif ....taip laikėsi - ant sviestinio .....uždėkite ant grietinėlės ar plikyto , žėsim kaip laikysis ......mergaitės , nesinori sakyti , bet turėjau nemalonumų , kai neperspėjau , kad ji bus kieta , nelinkiu jums to patirti  smile.gif .....nukėle visą , kaip skalpą .....dabar perspėju .

tai reiskiasi pastilazo mase sukieteja ir nepanasi i jusu dengimo mase?jei reikia minkstos mases,rinktis jusiske? g.gif
Atsakyti
2 pokiukų sviesto , vieno neužteks .

Ir aišku kirviu niekas nekapoja , bet tokia kokią uždėsite tikrai nebus schmoll.gif ...be to man ji skani , pilu kvapų ( obuolių , bananų , braškių .....) .

mmergyte , aš pacitavau užsakovės žodžius , o kokio kietumo tas skalpas buvo , tik jai žinoti biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 24 lapkričio 2009 - 23:12
QUOTE(eglejk @ 2009 11 24, 23:05)
man tai ir tas pastiliazas nesukieteja, virsus tai kietesnis buna, bet pjaunasi puikiai ir niekas nenusikelia, o aptepu tortus sviestiniu kremu smile.gif

Ir man taip pat. Tortams dengti as pastiliaza darau su aliejum.
Atsakyti
tuoj išvarysit mane su tais mano klausimais, kurie turbūt jau šimtą kart aptarti biggrin.gif nu bet vistiek ... 4u.gif o kuo Jūs sulipinate cukrinės masės detales tarpusavyj, nu man niekaip nelimpa tarpusavyje doh.gif ir su vandeniu ir su spiritu bandžiau... aisningą kiba darytis? bet juk jis labai greit stingsta... kas belieka - želatina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rembiene: 24 lapkričio 2009 - 23:15
Jei pirštu pabarškinus į apdengtą tortą kaip į duris girdisi ...tuk tuk .....tai kieta masė , aš irgi pilu aliejų , netgi tikrą , tam skirtą gliukozę ....barška gyvatė , nors tu ką ... biggrin.gif .

rembiene , nė nebandyk , nei ji lips nei ką , nuslys .....reikia vos sudrėkinti , jokiu būdu netepti vandens schmoll.gif , tik vos vos .....kad būtų drėgna .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 24 lapkričio 2009 - 23:18
QUOTE(Cipciukas @ 2009 11 24, 23:16)
Jei pirštu pabarškinus į apdengtą tortą kaip į duris girdisi ...tuk tuk .....tai kieta masė , aš irgi pilu aliejų , netgi tikrą , tam skirtą gliukozę ....barška gyvatė , nors tu ką ... biggrin.gif .

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Man tikrai nedaro tortas tuk tuk lotuliukas.gif
Is virsaus apdziuva,o is apcios negauna oro, tai nuo ko jis gali sukietet g.gif
Atsakyti