Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(gitule @ 2009 12 02, 02:21)

Pasakiškas grybukų krepšelis.

user posted image
Atsakyti
Gitule 4u.gif , kad man taip prie kavos dabar tokio gėrio, bet turbūt ne tik svečių lėkštelėse jo neliko, turbūt ir apskritai neliko wub.gif būk gerutė, jei ne čia tai grybukų temoje, parašyk prašau, kuo taip gražiai grybukų galvutes pamaliavojai wub.gif

ups, neatsibudau dar matyt blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 02 gruodžio 2009 - 08:51
QUOTE(Olesta @ 2009 12 02, 09:30)
Daividija, kad man taip prie kavos dabar tokio gėrio, bet turbūt ne tik svečių lėkštelėse jo neliko, turbūt ir apskritai neliko  wub.gif  būk gerutė, jei ne čia tai grybukų temoje, parašyk prašau, kuo taip gražiai grybukų galvutes pamaliavojai  wub.gif

as ir lauksiu grybuku aprasymo smile.gif
Olestele, turtuli, cia gitules grybuku krepselis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(gitule @ 2009 12 02, 04:21)
Dabar idesiu savo tortuka  blush2.gif
Cipciuko Morenginis arba Saldukas, puostas Meian silkiniu kremu, jos istikimiausiu ( aciu, Meian, be galo miela dirbti ir tikrai skanus  thumbup.gif  , Sveciu lekstese neliko ne trupinelio  bigsmile.gif ), ir mano kepti grybukai  blush2.gif :

labai grazuolis tortas thumbup.gif toks nematytas ir mintis gera krepselis gribu
sakykit kur tas Mein silkinis kremas lens.gif kazkaip neuzmaciau jo atrodo ir tema seku nes atrodo tai labai graziai wub.gif

Aciu mergaites uz liaupses wub.gif ax.gif sia savaite manes laukia dar trys tortai doh.gif jums visoms tai cia manau visai normalu o man tai sokas blink.gif
Atsakyti
Angel1203, eina peklon mega_shok.gif na tu ir talentinga šiam reikalui wub.gif aš nespėjau dar atsitokėt nuo barbės wub.gif labai gražus tortas wub.gif o gal gali parodyti drugelius blush2.gif

gitule, labai originalus torto papuošimas thumbup.gif o grybukų grožis wub.gif labai valgomas atrodo tas tortas bigsmile.gif taip ir norisi gabaliuko atsipjaut blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2009 12 02, 11:38)
Angel1203, eina peklon mega_shok.gif na tu ir talentinga šiam reikalui  wub.gif  aš nespėjau dar atsitokėt nuo barbės  wub.gif  labai gražus tortas  wub.gif  o gal gali parodyti drugelius  blush2.gif

aciu Monikute ka ten talentas dauk ka duoda priemone is pirsto nieko neislausi jai ideciau kada parodyti savo tortus kokius dariau pries tris keturis metus doh.gif turejua tik kelis angaliukus plasmasinius ir viskas tai ir vaizdai tokie doh.gif
O drugeliai tai balti nespalvoti ner ka rodyt bet va Naitas jai idetu kiek prisidarius prispalvojus wub.gif (Atsiprasau Naitai kad izdaviau) ax.gif
Atsakyti
aš ir prisidariau drugelių,bet nežinau kaip paviks gražiai paspalvot ax.gif naitai-prašom parodyt ir papasakot kaip spalvoji blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Angel1203 @ 2009 12 01, 21:14)
rodausi as tik nelabai yra ka parodyti nes nuotraukos kokybe tai dieviska  doh.gif 

labaaaaaai grzu...as laukiu nesulaukiu sio yspsaudo....labai dailiai kurpaite padaryta......

QUOTE(gitule @ 2009 12 02, 02:21)

Dabar idesiu savo tortuka  blush2.gif

na is praziu pagalvojau ,kad cia grybukai sudeti y paprasta pintinele,na maniau nori parodyti puikius grybukus,paskui skaitau skaitau ,kad cia visas tortas.....nuostabu..... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
poster_offtopic.gif rašau čia, nes kitur negaliu.
Monikute, ačiū, kad įkėlei nuorodą, bet aš viską seku ir renku nuorodas. Jas sukelsiu į vieną žinutę, kad nebūtų kaip žinutė, taip ir nuoroda. Ir Cipciuko pamoką dengt įkelsiu 4u.gif Jei neįkėliau kai tik atsirado, vadinas nespėjau. Nedarom bardako 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2009 12 02, 11:58)
poster_offtopic.gif rašau čia, nes kitur negaliu.
Monikute, ačiū, kad įkėlei nuorodą, bet aš viską seku ir renku nuorodas. Jas sukelsiu į vieną žinutę, kad nebūtų kaip žinutė, taip ir nuoroda. Ir Cipciuko pamoką dengt įkelsiu  4u.gif Jei neįkėliau kai tik atsirado, vadinas nespėjau. Nedarom bardako  4u.gif  bigsmile.gif

Vaidulka, tik nenorėjau kad pasimestų, nes aktuali tema ir šiaip gera idėja thumbup.gif o kodėl negali būti vienoje žinutėje viena nuoroda g.gif juk ir apie kitus papuošimų gamybos procesus tik nuoroda yra g.gif
bet bet kokiu atveju sorry smile.gif tas smailikas poster_offtopic.gif taip grėsmingai atrodo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 02 gruodžio 2009 - 11:01
Aciu, mergaites, uz grazius zodzius wub.gif
QUOTE(Olesta @ 2009 12 02, 06:30)
Gitule  4u.gif , kad man taip prie kavos dabar tokio gėrio, bet turbūt ne tik svečių lėkštelėse jo neliko, turbūt ir apskritai neliko  wub.gif  būk gerutė, jei ne čia tai grybukų temoje, parašyk prašau, kuo taip gražiai grybukų galvutes pamaliavojai  wub.gif

Galiu cia parasyt smile.gif Istirpinau cooking sokolada karsto vandens vonelej, imerkiau grybuko galvute ir viskas, labai greitai nudziuvo, labai lygus sluoksnis ir nebuvo kietas thumbup.gif

QUOTE(Angel1203 @ 2009 12 02, 07:15)
labai grazuolis tortas  thumbup.gif toks nematytas ir mintis gera krepselis gribu
sakykit kur tas Mein silkinis kremas  lens.gif kazkaip neuzmaciau jo atrodo ir tema seku nes atrodo tai labai graziai  wub.gif

Labai atsiprasau, gal suklaidinau blush2.gif Kremas vadinasi MORENGINIS- SVIESTINIS KREMAS PAPUOSIMAMS, bet Meian buvo rasius, kad jis silko svelnumo, tai as pavadinau silkiniu biggrin.gif
Verta bandyti, tikrai idealiai laiko forma, miela malonu dirbti ir yra skanus smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 12 01, 21:58)
ant sauso torto nesideda jokia masė, visus tortus prieš dengiant reikia išlyginti, o ant ko prilips masė, jei jis bus sausas  ax.gif

o noriu paklausti ar butinai torta reikia aptepti sviestine mase,o jeigu ta pacia grietineles mase aptepsiu,nes" Juodojo misko",tortas vidus is grietineles g.gif ,o jeigu negalima tai gal galit pasakyti kokia turi buti ta sviestine mase g.gif ,nes jau tiek prisiskaiciau kad net galva apsisuko doh.gif
Atsakyti