Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Olesta @ 2009 12 01, 19:58)
ant sauso torto nesideda jokia masė, visus tortus prieš dengiant reikia išlyginti, o ant ko prilips masė, jei jis bus sausas  ax.gif

bet ar sia tarkim mase reikia deti ant butinai sviestinio kremo ar ant grietineles galima? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 12 01, 19:10)
dabar dėl Cipciuko gėlių masės  4u.gif  pirmiausiai tai paskaičius postą pamaniau, kad taip nutiko todėl, kad supylei želatiną į visą kiekį cukraus pudros  4u.gif nesu nei karto (o dariau jau daug kartų) sudėjusi visų 350 g cukraus pudros į šią masę, ir dabar jau žinau kodėl, pas mane sriubiniai šaukštai yra ne po 15 ml, kaip čia merginos rašė, bet po 10 ml visi, turiu bent kelių rūšių...todėl man cukraus pudros visada būna per daug, nes aš mažiau ir vandenuko sunaudoju, o gerą cukrinę masę gaunu tik dapylusi vandens minkymo metu, ji gaunasi tokia kaip geras gerai išminkytas plastelinas, nesusidėkit visos cukraus pudros iš karto, jei neišmetei dar tos masės, tai įkišk trumpam na 10 s į mikrobangę, o kai ištrauksi, dapilk vandenuko, bet labai nedaug 5-10 ml bandyk minkyti, ir matysi pagal situaciją, reikia ar nebe cukraus pudros  4u.gif

Na aš ėmiau pati didžiausią šaukštą kokį turėjau. Želatinos dėjau su tokiu mažu kauburėliu ir 3 šaukštus vandens, o cukraus pudros tik puse kiekio buvau įbėrus. Tiesa, aš supyliau visą želatiną iš karto ir maišiau, tai gal todėl man blogai išėjo? Ir dar galvoju, gal vandens reikėjo daugiau įpilt į želatiną, kad jau jos įbėriau su kauburėliu? Taip norėjau išbandyt naujas formeles ir va verysad.gif
Atsakyti
rodausi as tik nelabai yra ka parodyti nes nuotraukos kokybe tai dieviska doh.gif nesimato jokiu perlamutru nieko doh.gif na bet siluetas matosi
isbandyti nauji ispaudai thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2009 12 01, 20:52)
bet ar sia tarkim mase reikia deti ant butinai sviestinio kremo ar ant grietineles galima? ax.gif

ant grietinėlės tirpsta masės, nebent ta grietinėlė sustingus į ragą, ne kartą Cipciukas rašė ir aš PATVIRTINU, masės dedamos ant sviestinio kremo

Angel1203 wub.gif sakai apšovei visas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 01 gruodžio 2009 - 22:12
Noriu paklasuti... kada reikia daryti ornamentą ant to pastiliažo? Matau labai gražiai tortukų apačios įspaudais kai kur papuoštos. Kaip, merginos, jūs tai padarote?
Atsakyti
Angel1203, kad ir nuotraukos kokybe prasta, bet matosi puikus darba, ir tie ispaudai, taip puosia torta, nuostabu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2009 12 01, 13:10)
Prasom siandieninis mano darbukas......
sokoladinis biskvitas su sokoladine grietinele.....dengta-saldainiu mase,papuosimai-pastilazas ir plikyti lapeliai

misija neįmanoma mega_shok.gif labai labai gražus darbelis wub.gif

QUOTE(Angel1203 @ 2009 12 01, 23:14)
rodausi as tik nelabai yra ka parodyti nes nuotraukos kokybe tai dieviska  doh.gif  nesimato jokiu perlamutru nieko  doh.gif na bet siluetas matosi
isbandyti nauji ispaudai  thumbup.gif

tikrai... kaip smagu, kai žmogus tiesiog dega iš nekantrumo wub.gif ir dar taip lygiai apdengtas tortas wub.gif

tik.. tie lapeliai turi labiau išryškėti.. bent pora kilpelių turi gautis, iš vidaus turi išsiimti po lopelį masės.. žinau, labai sunku.. bet kitam kartui..
mane šitas įspaudas žavi jau pusmetį wub.gif

QUOTE(***Austrija*** @ 2009 12 02, 00:13)
Noriu paklasuti... kada reikia daryti ornamentą ant to pastiliažo?  Matau labai gražiai tortukų apačios įspaudais kai kur papuoštos. Kaip, merginos, jūs tai padarote?

na pati sakai - įspaudais papuošti.. tai tiems įspaudams reikia kažkokių formelių turėti ..
Atsakyti
Jo apsoviau sekmadieni pasiemiau siuntinuka o vakar jau lipdziau isbandziau visus ispaudus o cia tortytis tai mazytis netraukia 18 cm keturiem zmonem po gabaleli ax.gif aciu uz ivertinima
beja buvau dar pasidarius baltu drugeliu tai mama siandien juos kaip pamate i kruopas ikistus isitrauke sake jezau kokie grazus uzdek nors viena nors i kamputi lotuliukas.gif

QUOTE(naitas @ 2009 12 02, 00:46)
tik.. tie lapeliai turi labiau išryškėti.. bent pora kilpelių turi gautis, iš vidaus turi išsiimti po lopelį masės.. žinau, labai sunku.. bet kitam kartui..
mane šitas įspaudas žavi jau pusmetį  wub.gif
na pati sakai - įspaudais papuošti.. tai tiems įspaudams reikia kažkokių formelių turėti ..

g.gif g.gif g.gif g.gif o cia tai idomu net nesusimasciau padaryti jo azuriniu nu bet dabar kaip ziuriu i nuotrauka tai tikrai butu kur kas graziau jai islupciau kelis lapelius nu kita kart zinosiu tada jie atrodys dar graziau wub.gif ta tulpe tai lobis tinginio puosimo budas apstampavai visa ir nieko daugiau nereikia bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Angel1203 @ 2009 12 02, 01:03)
beja buvau dar pasidarius baltu drugeliu tai mama siandien juos kaip pamate i kruopas ikistus isitrauke sake jezau kokie grazus uzdek nors viena nors i kamputi  lotuliukas.gif
g.gif  g.gif  g.gif  g.gif  o cia tai idomu net nesusimasciau padaryti jo azuriniu nu bet dabar kaip ziuriu i nuotrauka tai tikrai butu kur kas graziau jai islupciau kelis lapelius nu kita kart zinosiu tada jie atrodys dar graziau  wub.gif ta tulpe tai lobis tinginio puosimo budas apstampavai visa ir nieko daugiau nereikia  bigsmile.gif  4u.gif

bet kaip jautru va taip.. kai mamai patinka wub.gif

nu nelupk.. va labai geras žodis - ažūriniai turi būti lapeliai. Tik sunkoka tai padaryti.. trūkinėja tas kotelis.. na nebent labai gera masė bus suminkyta.
Atsakyti
Angel1203, tortukas grazus, bet jau ispaudai kokie grazus bigsmile.gif ech ir man jau tokiu ispaudu norisi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jurate_b @ 2009 12 02, 01:31)
Angel1203, tortukas grazus, bet jau ispaudai kokie grazus bigsmile.gif ech ir man jau tokiu ispaudu norisi  wub.gif

čia tortas gražiai padarytas 4u.gif
žinai kaip sako - geram šokėjui ir kiaušiniai nemaišo laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(rekaliuke @ 2009 11 30, 13:14)
Na mergaitės ir tortukai  wub.gif  Asseni snieguolė tai pakerėjo, taip  tobula  wub.gif
O aš atnešu savo barbike su karieta  tongue.gif  medaus tortas, danga ir figurėlės pastilažas, tikiuosi ir man kada nors pavyks apdengti lygiai, nes dabar tai  doh.gif  idėja iš interneto.
user posted image

Rekaliuke, as be zodziu, galima pagalvoti, kad salia torto barbes padeta plastamsine zaisline karieta wub.gif Nerealiai, saunuole 4u.gif
Asseni, apie tavo figureles tyliu isvis blink.gif Turi ju lipdymui Dievo dovana, miela ziureti wub.gif 4u.gif
Angel, tavo tortukas irgi be galo grazus wub.gif
Ir visi kiti tortukai grazus, nes gaminti su meile 4u.gif

Dabar idesiu savo tortuka blush2.gif
Cipciuko Morenginis arba Saldukas, puostas Meian silkiniu kremu, jos istikimiausiu ( aciu, Meian, be galo miela dirbti ir tikrai skanus thumbup.gif , Sveciu lekstese neliko ne trupinelio bigsmile.gif ), ir mano kepti grybukai blush2.gif :

user posted image
Atsakyti