Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(neramuole @ 2009 12 01, 13:21)
lagaminas      bigsmile.gif  sakes kaip grazu o dar skanu  bigsmile.gif  recepto noriu ir as

kirbe, kaip grazu ir trapu  wub.gif  atrodo imsi pajudinsi ir sudus puodelis  wub.gif

Aciu blush2.gif O receptuka idejau i saldzius, nuoroda keliom zinutemis auksciau yra ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2009 12 01, 12:10)
Prasom siandieninis mano darbukas......
sokoladinis biskvitas su sokoladine grietinele.....dengta-saldainiu mase,papuosimai-pastilazas ir plikyti lapeliai

Kirbe, tortukas pasaka, puodelis irgi kaip tikras bigsmile.gif ir labai grazi mergyte ziuri pro krasteli wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Angel1203 @ 2009 12 01, 14:19)
labai grazi man ta mintis ir tortas labai grazus  wub.gif  ir tos klostes tokios tikroviskos  tik man tas puodelis atrodo misija nemanoma  doh.gif

nebijok daryti ir pamatysi kaip viskas paprasta.....

QUOTE(jurate_b @ 2009 12 01, 16:07)
Kirbe, tortukas pasaka, puodelis irgi kaip tikras  bigsmile.gif  ir labai grazi mergyte ziuri pro krasteli  wub.gif

va tas darbelis mano,kur pro krasciuka ziuri pats pats graziausias gavosi..... lotuliukas.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kirbe: 01 gruodžio 2009 - 16:36
QUOTE(kirbe @ 2009 12 01, 17:36)

va tas darbelis mano,kur pro krasciuka ziuri pats pats graziausias gavosi..... lotuliukas.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Šituo net neabejosime hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(rakarma @ 2009 12 01, 15:47)
Dekui, idomi ideja.  thumbup.gif Bet as maciau lygut lyguteli,padaryta is sokolado. Kazin kiap taip padaryti??? g.gif

jeigu nedidelis, tai gal ilieti i forma? buna kiausiniu ir rutuliuku plastikiniu, perskiriamu per puse...tai i ji prilieti ir palikti sustingti? g.gif tik tada sunkoki gausis g.gif
va cia pasiziurejimui,kaip su kiausiniais daryta
http://irri-style.bl...lykoms-jos.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ooo: 01 gruodžio 2009 - 16:55
bandysiu savaitgaly kepti torta "Juodasis Miskas",ir bandysiu daryti sokoladiny pastiliaza,tik va iskilo klausimas ar pastiliaza reikia deti ant sauso torto,ar torta reikia aptepti kremu g.gif
jeigu pavyks tai ikelsiu nuotraukyte ax.gif
aciu uz info
Atsakyti
Sveikos. Atėjau su problema ax.gif
Bandžiau pasidaryti Cypsiuko cukrinių gėlių masę, bet kai supyliau ištirpintą želatiną, tai man ji sušoko į gumulą, tokį guminį ir niekaip nebeįsiminkė man cukraus pudra. Tai ką blogai padariau? Gal reikėjo kažkiek atvėsinti želatiną? Ar kaip ten taisiklingai reikia daryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2009 12 01, 16:54)
jeigu nedidelis, tai gal ilieti i forma? buna kiausiniu ir rutuliuku plastikiniu, perskiriamu per puse...tai i ji prilieti ir palikti sustingti?  g.gif  tik tada sunkoki gausis  g.gif
va cia pasiziurejimui,kaip su kiausiniais daryta
http://irri-style.bl...lykoms-jos.html

Bandau ikelti foto,gal gausis. Va apie ka as sneku,apie tokius burbuliukus- zaisliukus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rakarma: 01 gruodžio 2009 - 18:58
QUOTE(gudytejol @ 2009 12 01, 18:46)
bandysiu savaitgaly kepti torta "Juodasis Miskas",ir bandysiu daryti sokoladiny pastiliaza,tik va iskilo klausimas ar pastiliaza reikia deti ant sauso torto,ar torta reikia aptepti kremu g.gif
jeigu pavyks tai ikelsiu nuotraukyte ax.gif
aciu uz info

o šitoj vietoj, prašom plačiau, kaip susiruošei padaryti šokoladinį pastiliažą g.gif g.gif g.gif pastiliažas dedamas ant sviestiniu kremu apdoroto torto, bet kai parašei, kad šokoladiniu, aš dabar stipriai sutrikau, ar tikrai apie pastiliažą kalbi ar apie šokoladinę saldainių maršmelow masę g.gif tikiuosi pastebėjimus dėl juodo miško kepimo, jo proporcijų ir kremo, skardos trankymo ir t.t. tortų temoje skaitei ax.gif mirksiukas.gif bet kokiu atveju linkiu sėkmės 4u.gif

dabar dėl Cipciuko gėlių masės 4u.gif pirmiausiai tai paskaičius postą pamaniau, kad taip nutiko todėl, kad supylei želatiną į visą kiekį cukraus pudros 4u.gif nesu nei karto (o dariau jau daug kartų) sudėjusi visų 350 g cukraus pudros į šią masę, ir dabar jau žinau kodėl, pas mane sriubiniai šaukštai yra ne po 15 ml, kaip čia merginos rašė, bet po 10 ml visi, turiu bent kelių rūšių...todėl man cukraus pudros visada būna per daug, nes aš mažiau ir vandenuko sunaudoju, o gerą cukrinę masę gaunu tik dapylusi vandens minkymo metu, ji gaunasi tokia kaip geras gerai išminkytas plastelinas, nesusidėkit visos cukraus pudros iš karto, jei neišmetei dar tos masės, tai įkišk trumpam na 10 s į mikrobangę, o kai ištrauksi, dapilk vandenuko, bet labai nedaug 5-10 ml bandyk minkyti, ir matysi pagal situaciją, reikia ar nebe cukraus pudros 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 12 01, 21:10)
o šitoj vietoj, prašom plačiau, kaip susiruošei padaryti šokoladinį pastiliažą  g.gif  g.gif  g.gif pastiliažas dedamas ant sviestiniu kremu apdoroto torto, bet kai parašei, kad šokoladiniu, aš dabar stipriai sutrikau, ar tikrai apie pastiliažą kalbi ar apie šokoladinę saldainių maršmelow masę  g.gif  tikiuosi pastebėjimus dėl juodo miško kepimo, jo proporcijų ir kremo, skardos trankymo ir t.t. tortų temoje skaitei  ax.gif  mirksiukas.gif bet kokiu atveju linkiu sėkmės  4u.gif
dabar dėl Cipciuko gėlių masės  4u.gif  pirmiausiai tai paskaičius postą pamaniau, kad taip nutiko todėl, kad supylei želatiną į visą kiekį cukraus pudros  4u.gif nesu nei karto (o dariau jau daug kartų) sudėjusi visų 350 g cukraus pudros į šią masę, ir dabar jau žinau kodėl, pas mane sriubiniai šaukštai yra ne po 15 ml, kaip čia merginos rašė, bet po 10 ml visi, turiu bent kelių rūšių...todėl man cukraus pudros visada būna per daug, nes aš mažiau ir vandenuko sunaudoju, o gerą cukrinę masę gaunu tik dapylusi vandens minkymo metu, ji gaunasi tokia kaip geras gerai išminkytas plastelinas, nesusidėkit visos cukraus pudros iš karto, jei neišmetei dar tos masės, tai įkišk trumpam na 10 s į mikrobangę, o kai ištrauksi, dapilk vandenuko, bet labai nedaug 5-10 ml bandyk minkyti, ir matysi pagal situaciją, reikia ar nebe cukraus pudros  4u.gif

taip ne taip parasiau,kalbejau apie sokoladine saldainiu mase marshmelow,tai kaip suprantu sia mase reikia deti ant sauso torto virsaus g.gif apie sy tortuka skaiciau daug,ir labai tikiuosi kad jis pavyks,nes kepsiu ji savo gimtadieniui ax.gif
labai aciu uz atsakyma
Atsakyti
RAKARMA jeigu manes akys neapgauna jie yra suklijuoti(puseles) ant to didziausio man taip pasirode g.gif
Buna vaikiski zaisliukai,tokie plastikiniai kamuoliukai,gal tiesiog tokie isardyti ir i ju vidu patepta sokolado,isimta,suklijuota ir nudazyta. as taip daryciau jeigu iseitu isardyt tuos rutulius.
Atsakyti
QUOTE(gudytejol @ 2009 12 01, 19:25)
taip ne taip parasiau,kalbejau apie sokoladine saldainiu mase marshmelow,tai kaip suprantu sia mase reikia deti ant sauso torto virsaus g.gif apie sy tortuka skaiciau daug,ir labai tikiuosi kad jis pavyks,nes kepsiu ji savo gimtadieniui ax.gif
labai aciu uz atsakyma

ant sauso torto nesideda jokia masė, visus tortus prieš dengiant reikia išlyginti, o ant ko prilips masė, jei jis bus sausas ax.gif
Atsakyti