Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Olesta labai ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Prasom siandieninis mano darbukas......
sokoladinis biskvitas su sokoladine grietinele.....dengta-saldainiu mase,papuosimai-pastilazas ir plikyti lapeliai

user posted image
Atsakyti
super tortelis, nu fainuolis, puodelis kaip tikras smile.gif)
Atsakyti
Kirbe mega_shok.gif puodelis kaip tikras wub.gif labai gražus torčiukas wub.gif
Papasakokit kaip tą puodelį padarėt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 12 01, 01:00)
mazuliux, apkerėjo tavo torto gabaliukas viiiisiškai... neatsilaikiau suėdžiau sorry.... user posted image ir tortuko aprašymas labai skaniai nuskambėjo wub.gif gal turi tikslų receptuką blush2.gif Beje, lagaminėlis t.p. laaaabai gražiai nulipdytas thumbup.gif

Na, prasom, surasiau viska blush2.gif

QUOTE(*monikute* @ 2009 12 01, 10:37)
Kirbe mega_shok.gif  puodelis kaip tikras  wub.gif  labai gražus torčiukas  wub.gif
Papasakokit kaip tą puodelį padarėt  blush2.gif

Aha, as irgi noreciau placiau apie puodelio bei lekstutes gamyba blush2.gif O jau grozis viso tortuko, kirbe wub.gif
Atsakyti
Mazuliux,.liuks lagaminiux.O torto pjuvis tai is viso apzavejo,kaip supratau recepta sukurei pati??? lotuliukas.gif

QUOTE(RiMami @ 2009 12 01, 00:00)

daividija, tavo tortas kur puoštas šokoladininių plėvelių pagalba - tai bežodžių kaip man gražu  wub.gif  wub.gif  wub.gif žiūrėjau žiūrėjau ir visvien nedašilo kaip sugebėjai taip viršų suformuot (kur aplink rutulį) bigsmile.gif  o paukščių pienas tas labai skanus  wub.gif  dariau  mirksiukas.gif

Ten issikirpau is tu pleveliu trikampiukus,uztepiau to karsto sokolado,tada persipjoviau per puse bonke nuo vandens,gavosi du loveliai,ir tuos trikampiukus ten sudejau,kad issilenktu.Ikisau i saldytuva,kai sustingo,graziai nulupau plevele ir tada gavosi tokie kaip lapeliai,po to tik sudeliojau ir vsio.
QUOTE(kirbe @ 2009 12 01, 09:10)
Prasom siandieninis mano darbukas......
sokoladinis biskvitas su sokoladine grietinele.....dengta-saldainiu mase,papuosimai-pastilazas ir plikyti lapeliai

labai grazus puodelis,dievazi kaip tikras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2009 12 01, 11:37)
Kirbe mega_shok.gif  puodelis kaip tikras  wub.gif  labai gražus torčiukas  wub.gif
Papasakokit kaip tą puodelį padarėt  blush2.gif

cia Cipciuko ideja nukopinau..... blush2.gif man labai patiko sis puosimas,tai ir pati pabandziau......

puodely dariau taip-iskociojau mase,paemiau tikra puodely ir y vidu puodelio yklojau graziai ant krastu....tada ispjoviau dugna ir yklojau y vidu siek tiek padrekinus vandeniu ,kad priliptu.....ir palikau dziuti....rankenele nulipdziau atskirai ir po to priklijavau.....lekstute-iskociojau apskritima ir ispjovus graziai uzdengiau ant apverstos lekstutes,papsaudziau ,kad isrysketu konturas ir palikau dziuti....kai isdziuvo ,apverciau ir tada jau puosiau.....
Atsakyti
nu taip ir maniau, kad taip padaret! saunumelis!!
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 12 01, 11:31)
Mazuliux,.liuks lagaminiux.O torto pjuvis tai is viso apzavejo,kaip supratau recepta sukurei pati??? lotuliukas.gif

Kazkas panasaus lotuliukas.gif Bet skaniai sukuriau sikart rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2009 12 01, 15:01)

labai grazi man ta mintis ir tortas labai grazus wub.gif ir tos klostes tokios tikroviskos tik man tas puodelis atrodo misija nemanoma doh.gif
Atsakyti
lagaminas bigsmile.gif sakes kaip grazu o dar skanu bigsmile.gif recepto noriu ir as

kirbe, kaip grazu ir trapu wub.gif atrodo imsi pajudinsi ir sudus puodelis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 12 01, 10:57)

Dekui, idomi ideja. thumbup.gif Bet as maciau lygut lyguteli,padaryta is sokolado. Kazin kiap taip padaryti??? g.gif
Atsakyti