Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Irena:), nuostabi saulytė thumbup.gif
Atsakyti
Ir vel as ir vel man bedu kruvos doh.gif darau tuos grazius drugelius is pastiliazo ir pastiliazas atrodo geras ir viska bet as ju neistraukiu jis man suplysineja i gabaliukus kaip man padaryt kad jie gautusi verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Angel1203 @ 2009 11 30, 21:39)
Ir vel as ir vel man bedu kruvos  doh.gif darau tuos grazius drugelius is pastiliazo ir pastiliazas atrodo geras ir viska bet as ju neistraukiu jis man suplysineja i gabaliukus kaip man padaryt kad jie gautusi  verysad.gif  verysad.gif

pabarstyk pastilaza gerai krakmolu ax.gif
Atsakyti
Labas vakarelis 4u.gif
Ir velgi greitai ir tyliai atnesu savo vakaryksti kurineli ir lekiu hihihi.gif
Sokoladiniai ir balti biskvitai, pertepti trintomis dziovintomis slyvomis ir abrikosais bei balto ir pienisko sokolado putesiais. Dengta sokoladine saldainiu mase ax.gif
user posted image
ir pjuvi pagavau net
user posted image Klaidu vis dar pakankamai daug, na, bet kaip nors po truputi as jas naikinsiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2009 11 30, 23:16)

ir pjuvi pagavau net
user posted image Klaidu vis dar pakankamai daug, na, bet kaip nors po truputi as jas naikinsiu blush2.gif

jej kaip skaniai atrodo..niam bigsmile.gif
Atsakyti
mazuliux, apkerėjo tavo torto gabaliukas viiiisiškai... neatsilaikiau suėdžiau sorry.... user posted image ir tortuko aprašymas labai skaniai nuskambėjo wub.gif gal turi tikslų receptuką blush2.gif Beje, lagaminėlis t.p. laaaabai gražiai nulipdytas thumbup.gif

rekaliuke, pasirodo tikra auksarankė esi - šitokia karieta ir princesė - nugi tikra PASAKA ir su peliukais žavūs tortukai labai wub.gif

daividija, tavo tortas kur puoštas šokoladininių plėvelių pagalba - tai bežodžių kaip man gražu wub.gif wub.gif wub.gif žiūrėjau žiūrėjau ir visvien nedašilo kaip sugebėjai taip viršų suformuot (kur aplink rutulį) bigsmile.gif o paukščių pienas tas labai skanus wub.gif dariau mirksiukas.gif

Asseni, tortukai tavo abudu nuostabūs wub.gif o jau nykštukų gražumas swoon.gif

neramuole, taviškis klostuotas, kad ir atrodo "sunkokas" toks, bet man labai stiliovas wub.gif kuom ten žiedus taip gražiai nudažei wub.gif o skrynia taviškė - tai be komentarų first.gif

Jolka, meškiukas ir barbė atrodo laaaabai gražiai wub.gif

Irena, dailutė saulytė wub.gif

Ir visos visos be išimties šaunuolės, tortai visų savaip gražūs wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 01 gruodžio 2009 - 02:05
QUOTE(Irena:) @ 2009 11 30, 22:24)
Soriukas mergaites  4u.gif  Prisigyriau,tai prisigyriau  blush2.gif
Geriau idesiu nuoroda jums,kur mano saulute   smile.gif
http://public.fotki....vis/saldumynai/

o tu brace brce, kokia linksmuole saulyte thumbup.gif

mazuliux, taip visai nesazininga, tokius skanestus rodyti kai sedziu tusciu pilvu, ir cemodancikas toks gerulis thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglejk: 01 gruodžio 2009 - 09:01
Uoj mergaičiai, kokių skanėstėlių ir gražumėlių Jūs čia pamėtėjot, ŠAUNUOLĖS, o pjūvis, stačiai per ekraną suryt pagatava, prašom į tortų temą, arba į saldžius su foto nunešti receptą, nu jau tooooks burnoj tirpstantis atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2009 12 01, 00:16)

ir pjuvi pagavau net

nuostabiai skaniai atrodo..... essen.gif essen.gif essen.gif essen.gif
Atsakyti
mazuliux mega_shok.gif iš pačio tyro tokie vaizdeliai doh.gif biggrin.gif
Šaunuolė esi mergyt, kad tokius skanėstus kuri wub.gif ir tortukas atrodo superiškai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, NORIU PAKLAUSTI, gal kuri žino( o gal buvo kur,bet nerandu) kaip padaryti šokoladinį burbuliuką ar burbulą. Tokį kaip kalėdinį žaisliuka ant eglutės. Pernai mačiau torta papuošta tais burbulais kalėdom, tai super atrodė.
Atsakyti
Kalėdiniai šokoladiniai žaisliukai pažingsniui 4u.gif
Atsakyti