Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Angel1203 @ 2009 11 30, 18:47)
Mergaites mielos cia jusu daugiausiai sakykit gal kas kepe torta pagalvele kaip ji formuoti ar sutepti kvadrata ir apipjaustyti ar kazkaip kitaip ji darosi  g.gif aisku galiu ko nors prifantazuoti bet norisi kad pasisektu

nueik y Cipciuko patarimu temuke,ten yra net nuoroda y vaizdine medziaga....as pati prasiau parodyti kaip daro,nes labai patinka sitas tortas ir greitu laiku ruosiuosi daryti.....
Atsakyti
aciu mergaites o su tom temom tai seku tik pora temu kitom jau laiko nelabai yra blush2.gif bet pabandysiu dar ir cipsiuko tema praskanuoti doh.gif beja spanguose labai grazi pagalvyte
Nu bet ir pataikik man taip is pirmo karto net ieskot nereikejo mistika kazkokia thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angel1203: 30 lapkričio 2009 - 19:26
QUOTE(naitas @ 2009 11 30, 06:46)

Labai aciu, paaiskejo smile.gif
Atsakyti
Man ta karieta wub.gif tikrai, tik gerai įsistebeilijus, galima įžiūrėt, kad čia tortas.. nagi prašom pasipasakoti, kiek laiko teko praleisti prie viso šito kūrinio? rolleyes.gif ką sakė svečiai?
Atsakyti
QUOTE(Angel1203 @ 2009 11 30, 20:13)
aciu mergaites o su tom temom tai seku tik pora temu kitom jau laiko nelabai yra  blush2.gif bet pabandysiu dar ir cipsiuko tema praskanuoti  doh.gif beja spanguose labai grazi pagalvyte
Nu bet ir pataikik man taip is pirmo karto net ieskot nereikejo mistika kazkokia  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

http://www.kuharka.r...#message_198372
Atsakyti
Sveikutes smile.gif Idedu savo praeitos savaites torciuka smile.gif Viduje ,,Juodasis miskas'',puostas plaktas kiausinio baltymas ir pudra smile.gif

----------
pašalintos per didelės nuotraukos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rustė: 30 lapkričio 2009 - 21:19
oh my God,greit mazink fotkes doh.gif doh.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos, kurios darėm didelį pirkimą 4u.gif

Jau turėjau visas pakalbinti. Tai jeigu taip atsitiko, kad kažkurios dar nepakalbinau, labai atsiprašau ir norėčiau, kad man parašytumėt.. 4u.gif

likučių sąrašas - kepėjų plepėsiuose, Nuoroda - mano paraše.
Atsakyti
Irena:)graži tavo saulytė,bet labai ištampė puslapį...sumažink jei gali
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 11 30, 20:37)
Man ta karieta  wub.gif  tikrai, tik gerai įsistebeilijus, galima įžiūrėt, kad čia tortas.. nagi prašom pasipasakoti, kiek laiko teko praleisti prie viso šito kūrinio?  rolleyes.gif ką sakė svečiai?

Ačiū labai blush2.gif tikrai laiko užėmė tiek pat turbūt kiek jūsų nuostabi barbė wub.gif
ten darytas aukštesnis tortukas, kitą dieną apipjausčiau kaip moliugiuką, va tik apdengt man sunkiau, reikia įgudžių, na ir peliuką lipint, atskirai detales tai nulipdžiau, na o sukibt jos nenori ir viskas doh.gif vieną ranką priklijuoju kita nukrenta lotuliukas.gif
O jubilijatei tai labai patiko, jau taip dėkojo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Angel1203 @ 2009 11 30, 19:47)
Mergaites mielos cia jusu daugiausiai sakykit gal kas kepe torta pagalvele kaip ji formuoti ar sutepti kvadrata ir apipjaustyti ar kazkaip kitaip ji darosi  g.gif aisku galiu ko nors prifantazuoti bet norisi kad pasisektu

cypciuko temoi buvo labai smulkiai paaiskinta, pabandyk pasiziuret mirksiukas.gif
Atsakyti
Soriukas mergaites 4u.gif Prisigyriau,tai prisigyriau blush2.gif
Geriau idesiu nuoroda jums,kur mano saulute smile.gif
http://public.fotki....vis/saldumynai/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irena:): 30 lapkričio 2009 - 21:25