Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Rekaliuke, tortai (turbūt taip reikia sakyti) atrodo fantastiškai wub.gif
Atsakyti
grazu wub.gif , ypac tas peliukas , toks krutas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 11 30, 16:08)
BET TIK SU JUODO MIŠKO BISKVITU GALIMA TAIP ŪKIŠKAI ELGTIS  mirksiukas.gif  4u.gif  ir vietoj 150, dėk tik 140 g miltų, pamatysi koks skirtumas tarp biskvitų, bet ir trinktelėti nepamirštam, iškepa lygutėlis  4u.gif

unsure.gif Tai kad aš paprastą biskvitą taip trinkteliu,juodo miško dar nebandžiau kepti ax.gif
bigsmile.gif Oho,tai bent karieta thumbup.gif ir barbė wub.gif
Atsakyti
Oje kokia princese o i karieta jai butum neismeigus zvakuciau tai sakyciau kad ji zaisline, taip graziai padaryta wub.gif saunuole Rekaliuke
Atsakyti
Ačiū už pagyrimus tortikui 4u.gif dar neina lygiai apdengt, bet tikiuosi išmokt, kai tokios šaunios mokytojos kaip jūs, tai turėtų pavykt rolleyes.gif Ačiū visoms merginoms, kurios dalijasi patirtimi, pamokina, pataria ir dar vaizdine medžiaga bigsmile.gif ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Rekaliuke, grobiu tavo tortų foto į savo idėjinius lobynus, nu super darbelis 4u.gif LIUKS bigsmile.gif
Atsakyti
rekaliuke, super vaizdelis, ir kaip laiku thumbup.gif ideja kopinu, manau greitu laiku kopijuosiu ax.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif Kopinkit merginos, kopinkit, bet idėja ne mano, tik užmačiau internete, bet pamačius labai patiko wub.gif tik iki originalo man dar toli biggrin.gif ačiū blush2.gif
Atsakyti
Mergaites mielos cia jusu daugiausiai sakykit gal kas kepe torta pagalvele kaip ji formuoti ar sutepti kvadrata ir apipjaustyti ar kazkaip kitaip ji darosi g.gif aisku galiu ko nors prifantazuoti bet norisi kad pasisektu
Atsakyti
kokia grazi kompozicija, visas komplektas, ir princese ir karieta, nu saunu wub.gif as tai jokiu nelygumu nematau, manlabai grazu, nujauciu kokia buvo sventes kaltininkes reakcija smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Angel1203 @ 2009 11 30, 18:47)
Mergaites mielos cia jusu daugiausiai sakykit gal kas kepe torta pagalvele kaip ji formuoti ar sutepti kvadrata ir apipjaustyti ar kazkaip kitaip ji darosi  g.gif aisku galiu ko nors prifantazuoti bet norisi kad pasisektu

gi kažkur nesenai su visa vaizdine apie tai rašė, nu va šviežiai, aną savaitę, nu užmušk, nepamenu ar pas Cipciuką tiktais ne temoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Angel1203 @ 2009 11 30, 19:47)
Mergaites mielos cia jusu daugiausiai sakykit gal kas kepe torta pagalvele kaip ji formuoti ar sutepti kvadrata ir apipjaustyti ar kazkaip kitaip ji darosi  g.gif aisku galiu ko nors prifantazuoti bet norisi kad pasisektu

Aš kepiau kvadratą su kuprele, sutepiau leidau per naktį pabrinkt ir tada pjausčiau šonus. Gavau štai tokią pagalvėlę

gal kas turi kitą būdą g.gif
Atsakyti