Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Aciu Jums uz pagyrimus 4u.gif

QUOTE(loret30 @ 2009 11 29, 22:51)
eiwile gražus torčiukas,man patiko tie suapvalinti kraštai  ax.gif čia taip dailiai  apipjaustėt,ar yra kitas būdas?

Kai iskepu biskvita ji paslegiu,kad nebutu "kepures" ir butu lygus,o dabar kai iskepe buvo tik maza "kepuryte" tai ir palikau as ji toki tai virsus ir atrodo kaip uzapvalintas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eiwile @ 2009 11 29, 23:20)

g.gif Pas mane kuprelė nesigauna,nes trinkteliu biskvito tešlą į stalą...aišku su visa forma prieš dedant į orkaitę.Kai nusiteiksiu išmėginti apdengimo masę-būtinai pamėginsiu daryt su kuprele ax.gif Ačiū už atsakymą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(loret30 @ 2009 11 29, 23:33)
g.gif Pas mane kuprelė nesigauna,nes trinkteliu biskvito tešlą į stalą...aišku su visa forma prieš dedant į orkaitę.Kai nusiteiksiu išmėginti apdengimo masę-būtinai pamėginsiu daryt su kuprele ax.gif Ačiū už atsakymą  mirksiukas.gif

Pas mane kuproti biskvitai gaunasi,nes pamirstu trinktelti blush2.gif
Atsakyti
as trankau kaip turi but smile.gif ir man vistiek kupros buna smile.gif labanaktis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kristen @ 2009 11 29, 22:42)
Sveikos, ateinu pas jus su durnu klausimu ir biski nevietoj ax.gif . ketinu pradeti kepti tortus (del saves) ir uzsisakiau ivairius antgaliu ir dar kazka (buvo komplektas). gal kas gali paaiskinti kas cia (kur antgaliai ir kond. maisiukai suprantu), o tas i pjukliuka panasus turbut biskvitui pjaustyti, bet kam ta kvadratine lentele su rantytais pakrasciukais reikalinga blink.gif (gal pertepui tepti?) http://www.ikea.com/...oducts/50133050

tas keturkampis daiktas yra skirtas torto šono dekoravimui. Tokiam tortui, kuris bus apteptas ganašu, plakta grietinėle, gal beze. Matai, yra visokie įpjovimai. Tai reikia laikyti šitą špakliuotę prispaudus prie torto šono ir pasukti tortą, kad išsiformuotų kremas pagal tuos išpjovimus. Ir viskas. Tada jau nebarstoma trupiniais, nedengiama mase.
kiti pardavėjai siūlo tokius trikampius daiktus.
pavyzdys
http://3.bp.blogspot... cream cake.jpg

o tas pjūkliukas tai skirtas biskvitui pjaustyt. Tik reikia nusistatyt vienodą aukštį prie abiejų kojų, biskvito diametras turėtų būti gerokai mažesnis už šito pjūklo, tuomet traukydama į šonus lengvai perpjausi (ar kada pjovei malkas su družba 2 laugh.gif ) tai čia panašiai tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 30 lapkričio 2009 - 06:52
diskusija ne į temą biškį, bet įsiterpsiu dėl juodo miško - nedadėkit kokio šaukšto miltų ir trinktelėkit skardą - GARANTUOJU LYGŲ BISKVITĄ 4u.gif

TAS PATS SU SNIKERIU, DARAU ČIUt SKYSTĖLESNĘ TEŠLĄ IR PRADĖJO GAUTIS NORMALŪS LYGŪS BISKVITAI 4u.gif

ŠOKOLADINIS TINKLELIS turi turėti prie ko prikibti, torto šonus reikia aptepti grietinėle likusia nuo pertepimo, ar ganašu, prie šokoladinio glajaus jis nelips, jei glajus tebebus skystas, tai glajus persisunka per skylutes, nu čia man skaitau misija neįmanoma prie glajaus kibdyti, grietinėlė, ganašas, nu dar sviestinis kremas, nei trupiniai, nei glajus tam netinkami 4u.gif
Atsakyti
jurgitasta, tas tortukas nors realiai yra labai paprastas, bet man jis atrodo labai prabangiai blush2.gif nežinau kodėl ax.gif žodžiu labai gražus tortas wub.gif
Atsakyti
Aciu merginos uz komentarus, pastabas ir pagyrimus blush2.gif . Tikiuosi sekanti karteli viskas bus ciki biggrin.gif
Monikute 4u.gif
Nelabai supratau, del skardos trankymo blink.gif . Supylus tesla i skarda ja reikia stuktelt i stala? Ir iskeps lygus biskvitas, ar taip?
Atsakyti
QUOTE(jurgitasta @ 2009 11 30, 15:18)
Nelabai supratau, del skardos trankymo  blink.gif . Supylus tesla i skarda ja reikia stuktelt i stala? Ir iskeps lygus biskvitas, ar taip?

Teisingai supratai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loret30: 30 lapkričio 2009 - 14:25
QUOTE(jurgitasta @ 2009 11 30, 14:18)
Aciu merginos uz komentarus, pastabas ir pagyrimus  blush2.gif . Tikiuosi sekanti karteli viskas bus ciki  biggrin.gif
Monikute  4u.gif
Nelabai supratau, del skardos trankymo  blink.gif . Supylus tesla i skarda ja reikia stuktelt i stala? Ir iskeps lygus biskvitas, ar taip?

BET TIK SU JUODO MIŠKO BISKVITU GALIMA TAIP ŪKIŠKAI ELGTIS mirksiukas.gif 4u.gif ir vietoj 150, dėk tik 140 g miltų, pamatysi koks skirtumas tarp biskvitų, bet ir trinktelėti nepamirštam, iškepa lygutėlis 4u.gif
Atsakyti
aciu Olestai uz pastiliažo receptuką biggrin.gif seniai besmegeniai davosi suuuuuuuuuuuperiniai bigsmile.gif

bandysiu ir nykštukus vakare palipdyt rolleyes.gif
Atsakyti
Na mergaitės ir tortukai wub.gif Asseni snieguolė tai pakerėjo, taip tobula wub.gif
O aš atnešu savo barbike su karieta tongue.gif medaus tortas, danga ir figurėlės pastilažas, tikiuosi ir man kada nors pavyks apdengti lygiai, nes dabar tai doh.gif idėja iš interneto.
user posted image
Atsakyti