Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

bigsmile.gif EgluteN, koks gabalėlis wub.gif šonus reikėjo biškį grietinėle aptepti, kažkaip neįžiūriu prie ko turėjo prikibti 4u.gif o šita ana gi kaip jį ten, o kodėl pas Tave rytas blush2.gif jau pusė trijų dienos 4u.gif laikas prasibusti 4u.gif
Atsakyti
Dekui Olesta.buvau aptepus grietinele,apsiliejau glazura ,kur kliuvo kur ne,bet matyt vistiek kazkas ne taip,nes tvora ne tik,kad neprilipo,bet ir suluzo.
O del ryto,tai as uk.;-pas mane dvi valandos atgal mirksiukas.gif ,o dar sekmadienis,tai is vis rytas kada atsikelei lotuliukas.gif
Atsakyti
asseni nu nerealiai grazus tortas thumbup.gif user posted image
apsivalgymas user posted image user posted image user posted image ... nors kazi ar drysciau ji prapjaut g.gif arba nurinkus visas figureles padeciau i lentyna ant padekliuko blush2.gif

QUOTE(EgluteN @ 2009 11 29, 16:18)
Dekui Olesta.buvau aptepus grietinele,apsiliejau glazura ,kur kliuvo kur ne,bet matyt vistiek kazkas ne taip,nes tvora ne tik,kad neprilipo,bet ir suluzo.
O del ryto,tai as uk.;-pas mane dvi valandos atgal mirksiukas.gif ,o dar sekmadienis,tai is vis rytas kada atsikelei lotuliukas.gif

o tu ziurejai olesto pamokele? VA CIA ??? as dar nedariau sitokio papuoimo, bet galvoju, kad ta sokoladine juosta kimba tik prie grietineles, ar sviestinio ar pan. kremo, o prie glazuros tai kaip tau kibs? nebent ta glazura butu slapia, na dar neisdziuvus mirksiukas.gif

aciu mergaites uz pagyras blush2.gif neisivaizduojat, kaip gera, kai kazkas pagiria blush2.gif ir sveciai buvo suzaveti tortu, nes pas mus cia niekas tokiu nekepa (Birzuos) ir gyre ne tik papuosima, bet ir pati torta. aij, as dar padariau nusikaltima, ir nupirkau dvi keramikines figureles (apie 1 cm dydzio), du vaikiukus: berniuka ir mergaite, pasodinau ant jo. nes juuk tortas skirtas dvynuku auklei blush2.gif tikiuosi ir as greit galesiu pasidziaugt savos gamybos figurelemis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 11 29, 13:43)

tavo tortukai tikrai ispudingi thumbup.gif

Eiwile man tavo tortukas labai graziai ziurisi

Ir tortas - sodas thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Kiek daug ir kokiu graziu tortu wub.gif . Ypac uzstrigo snieguole su nykstuku kompanija wub.gif wub.gif thumbup.gif.
Isdrysiu parodyti savo pirmaji bandyma puosiant torta sokoladine juosta blush2.gif user posted image
Iki tobulumo toli kaip blusai iki varsuvos biggrin.gif
Atsakyti
labas visom, tortai grazuciai visu! o asseni tai is vis pasaka su tais nzn kaip vadinasi filmuku

rasau tam kad pasakyciau, nzn gal ir matet, bet pasakau maximoj akcija DR.other papuosimu rutuliukam, tie sidabriniai kurie kainavo 8.99, dabar 5.99 ir dar as pasidarius kad tiem produktam 15proc nuolaida tai gavosi 5lt9ct lygtais. ir tiem kitiem, kaip sirdeles ir tokie maziukai oranziniai su perlamutru tai kainavo gal 5lt o dabar 3.19 nu ir aisku atimam 15proc nuolaida smile.gif tai pasakau, gal kuri nores, manau normali kaina.
Atsakyti
QUOTE(jurgitasta @ 2009 11 29, 18:13)
Sveikutes 4u.gif

Isdrysiu parodyti savo pirmaji bandyma puosiant torta  sokoladine juosta  blush2.gif ]

visai neblogai...tik kita karta dayk tankesne juosta ir bus ok......
Atsakyti
Sveikos, ateinu pas jus su durnu klausimu ir biski nevietoj ax.gif . ketinu pradeti kepti tortus (del saves) ir uzsisakiau ivairius antgaliu ir dar kazka (buvo komplektas). gal kas gali paaiskinti kas cia (kur antgaliai ir kond. maisiukai suprantu), o tas i pjukliuka panasus turbut biskvitui pjaustyti, bet kam ta kvadratine lentele su rantytais pakrasciukais reikalinga blink.gif (gal pertepui tepti?) http://www.ikea.com/...oducts/50133050
Atsakyti
eiwile, labai šaunus torčiukas thumbup.gif , nematau jokių nesėkmių schmoll.gif

Asseni, kokie nykštukai wub.gif liuks torčiukas.

EgluteN, tikrai gražiai pavyko apjuosti torčiuką bigsmile.gif

jurgitasta, aha, reiktų tankesnio tinklelio ir viskas būtų gerai. mirksiukas.gif

O aš šį savaitgalį šeimynai nekepiau torčiuko, pasitenkino jie grietiniečiais. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitasta @ 2009 11 29, 19:13)
Sveikutes 4u.gif
Kiek daug ir kokiu graziu tortu  wub.gif . Ypac uzstrigo snieguole su nykstuku kompanija  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif
Isdrysiu parodyti savo pirmaji bandyma puosiant torta  sokoladine juosta  blush2.gif
Iki tobulumo toli kaip blusai iki varsuvos  biggrin.gif

o man kaip grazu toks retas.. wub.gif kai dar kada darysiu darysiu retesni, man super smile.gif tik ciut zemesni daryciau mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=ligita33,2009 11 29, 16:34]
o tu ziurejai olesto pamokele? VA CIA ??? as dar nedariau sitokio papuoimo, bet galvoju, kad ta sokoladine juosta kimba tik prie grietineles, ar sviestinio ar pan. kremo, o prie glazuros tai kaip tau kibs? nebent ta glazura butu slapia, na dar neisdziuvus mirksiukas.gif

Tai zinoma ziurejau,kaip kitaip buciau sugalvojus sitaip puosti lotuliukas.gif o klaida taip,dejau ant jau isdziuvusios glazuros,o reikejo pirma juosta issidziovinti ir tik tada apipilus juosti doh.gif
neli,zinok nepavyko,ten tik puse torto apjuosta,o kita dalis sulauzyta ir ant torto kaip malkos sukrauta lotuliukas.gif bet kita kart zinosiu jau manau ax.gif
jurgitasta va kur graziai gavosi apjuosti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EgluteN: 29 lapkričio 2009 - 21:39
Sveikutės

Asseni,paslapčių sodas ir snieguolė su nykštukais wub.gif mano vaikų svajonės ax.gif

Jurgitasta labai toks retas tinklelis įdomiai ir gražiai atrodo smile.gif

eiwile gražus torčiukas,man patiko tie suapvalinti kraštai ax.gif čia taip dailiai apipjaustėt,ar yra kitas būdas?

EgluteN torčiukas toks šokoladinis visas topsecret.gif mielai paragaučiau blush2.gif
Atsakyti