Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Gal kas juoksis , nei verks tongue.gif .....ten keli puslapiai atgal , mačiau verkenčių buvo mirksiukas.gif .....geriau pašokim .

Piko metas mergytės ....iki Kalėdų taip bus ....patirtis sako .....mažiau grožių matysim ax.gif ...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 29 lapkričio 2009 - 12:44
Ir dar viena tortuka turiu
Snieguole ir 7 nykstukai
Gaila, kad nuotraukoje danga labiau i ruduma, is tikro jis daugiau zalias. reikia fotoaparata keist.
Viduje medaus tortas su zele. Sokoladine saldainiu mase, visos figureles paslilazas.
Labai dziaugiuosi del nykstuku, man jie labai mieli ir per savaite tapo labai artimi, net gaila buvo atiduot verysad.gif
user posted image
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 29 lapkričio 2009 - 12:52
eiwile, nuotraukytė labai maža ir neina įžiūrėti kas ten negerai ax.gif o šiaip tortukas labai mielas 4u.gif
Papildyta:
Asseni visai norit mus pribaikt mega_shok.gif mega_shok.gif mega_shok.gif
Tiesiog nerealu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
eiwile , dailus tortukas gavosi thumbup.gif ....šaunuolė .

Asseni , priimk ir mane , abi paverksime dėl nykštukų cray.gif ....įsivaizduoju jausmą , kai tokį grožį wub.gif reikia atiduoti verysad.gif ....
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2009 11 29, 13:46)
eiwile, nuotraukytė labai maža ir neina įžiūrėti kas ten negerai  ax.gif o šiaip tortukas labai mielas 

Truputi padidinau ax.gif

Asseni lb grazus ir mieli nykstukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2009 11 29, 12:40)
Norėjau jūsų paklausti, ką reikia daryti, kad lipdant figūrėles iš pastiliažo nesimatytų sujungimo linijų  g.gif  na nežinau ar suprantat apie ką aš čia ar ne  blush2.gif  tiesiog toks jausmas, kad masė būtų per sausa ir nenorėtų jungtis į vieną visumą, skilinėja jei nori sujungti, na pvz padarai rutuliuką ir jame matosi tokie kaip iskylimai  unsure.gif

Tai buna ir itrukimu, bet as minkau ilgai ir mase tapma kaip plastelinas, o maziuka itrukima slepiu ar po ranka, ar po plaukais
Atsakyti
Asseni jau kai ides kazka... blink.gif blink.gif blink.gif Na negaliu apsakyt kaip grazu.
Atsakyti
Jooooo, pikas užsijuto, bet labai gerai, nes bus laiko pasigaminti papuošimų, o paskui jungsim paros budėjimo režimą virtuvėje, ir Kalėdų rytą atsinešim po išsiskėtusį smailiką lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Eiwile, Tu man šiandien pakliūsi į rankas, aš Tau šepečiu per kuprą, blogas tortas jai matai doh.gif išsiryškinsim prie arbatos kas čia kaip nutiko, nes foto tai puiki g.gif 4u.gif

Asseni, baibokėlių fėja, nu myli jie Tave ir Tu juos, matosi vien akį užmetus, fantastiniai darbai, idėjos, man labai patiko ne vien figūrėlės, bet ir ant lapelių gėlyčių pamėtymas, super, kopijuojama idėja thumbup.gif

jaučiu kažką praleidau, sorry, aš išsiblaškiusi pastaruoju metu, artimųjų ligos išmušė iš pusiausvyros paskutines dvi savaites doh.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Visu tortu jau noredama nebeisvardinsiu,nes jau tiek daug doh.gif ir tokiu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Labiausiai aistrigo daividijos pauksciu pienas.Jei butu nesunku,papasakok placiau kaip tu ta melynai sokoladine apdaila darei,labai grazu bigsmile.gif Na,o Asseni snieguole su nikstukais... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif gyva pasaka.Taip pat neramuoles vestuvinis tortukas man labai grazus 4u.gif
Idedu savo Juodaji miska.Noriu pagalbos-nesigavo apdaila.glazuros matyt mazokai buvo tai sonams nelabai uzteko,maniau uzsidengs sokoladine tvorele,bet sioji neprilipo prie torto.Gal pirma reikejo tvorele padaryti,o tik pries ja dedant apipilti glazura???
user posted image
P.S.Labai skanus tortas,i grietinele dejau citrinos,o natrame biskvite vietoj 3s.kakavos ,idejau miltu ir vaniles bei sulaisciau arbata su benediktinu-super,jei kam noresis baltai juodo misko lotuliukas.gif
Atsakyti
asseni tavo tortukai tokie silti ir grazus, figureles tobulos, turi joms talenta wub.gif
egluten kaip siandien kirsciau jauciu net pora gabaliuku tavojo tortuko, labai skaniai atrodo thumbup.gif
eiwile, labai dailus tortukas, nematau kas ten nepavyko blink.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(EgluteN @ 2009 11 29, 12:41)
Labas rytas 4u.gif
Visu tortu jau noredama nebeisvardinsiu,nes jau tiek daug  doh.gif ir tokiu thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Labiausiai aistrigo daividijos pauksciu pienas.Jei butu nesunku,papasakok placiau kaip tu ta melynai sokoladine apdaila darei,labai grazu bigsmile.gif Na,o Asseni snieguole su nikstukais... thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif gyva pasaka.Taip pat neramuoles vestuvinis tortukas man labai grazus 4u.gif

ta melyna apdaila dariau su sitomis plevelemis,uztepi kasta sokolada ir apjuosi taip pat kaip sokoladiniais azurais,kaip tu darei.
Tarp kitko labai skanus tas pauksciu pienas wub.gif toks lengvas,purus. thumbup.gif
Atsakyti
Dekui daividija,reikes isigyti,grazu tikri labai smile.gif
Papildyta:
[quote=neramuole,2009 11 29, 15:48]

egluten kaip siandien kirsciau jauciu net pora gabaliuku tavojo tortuko, labai skaniai atrodo thumbup.gif

Va,prasom 4u.gif as pati dabar ta pati ir darau blush2.gif lotuliukas.gif
user posted image
gavosi labai didelis,o jau beliko geras ketvirtadalis nuo penktadienio blink.gif
Atsakyti