Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Aciu,Asseni,uz naujus namus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 11 24, 15:06)

hmm.. o gal .. gandrai..  rolleyes.gif

nereik trukdyt Meian dėl tokio dalyko, ko ji nepakeis.

radikal.ru labai čitabelnai perspėjo visus savo naudotojus, kad lapkričio 24 dieną pas juos bus remontas .. taip kad viską pamatysim ryt.. poryt, po remonto.  4u.gif

peace  4u.gif

mastau.gif mastau.gif

------------

Jau sutrukdžiau blush2.gif Nežinojau, kad taip bus, viešai atsiprašau blush2.gif

------------

Kad nebūtų poster_offtopic.gif dedu nevykėlį doh.gif Patikėjo idėja su suknele, nusprendžiau pabandyt. Kai pirmam kartui, pusę velnio irnesakyk.gif Pastiliažas plyšo dengiant, aisingą maišiau n kartų, bet po to tižo popierius, lindo per kraštus doh.gif Ir kažkas paslėpė Cipciuko dažus, todėl bandžiau išgaut raudoną spalvą skystais dažais, gavos neaišku kokia spalva g.gif Fonas nuotraukos irgi g.gif Jau turėjom eit, o aš dar tepliojausi doh.gif Servetėlių irgi neturiu, tai kepimo popierius belekaip apkirptas. gerai, kai savi valgė rolleyes.gif Ir pastiliažo skonis man schmoll.gif bet visų apdengimų man nepatinka, todėl nieko nuostabaus rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Vaidullka o koks čia tortukas ax.gif ?
Kaip sako nelaimės vaikšto ne po vieną doh.gif bet dar sako, kad gerai, kad jos turi tik kojas ir vaikšto, o ne sparnus ir skraido biggrin.gif nes tadu būtų visiška katasrofa kai jos užpultų doh.gif žodžiu puikus tortukas thumbup.gif tik truputį vaizdą gadina nenuvalyta pudra nuo masės ir gal kokios gėlytės trūksta blush2.gif o idėja išpildyta tikrai šauniai thumbup.gif
Atsakyti
Čia medaus tortas, ne Cipciuko, nepamenu niko, tas kur formoj kept skystą tešlą biggrin.gif Nelabai man jis, Cipciuko skanesnis, dėjau želę ir aguonų, bet aišku bėdų buvo doh.gif grietinėlė nesubrendus buvo, todėl iš pradžių nesiplakė, o po to sviestas gavos doh.gif Neturiu jokių gėlyčių formelių, absoliučiai jokių formelių neturiu, todėl ir trūksta, man irgi trūksta blush2.gif Cukraus pudros ten mažas trupiniukas yra, kurį vėliau nuvaliau, o ten tokie pašviesėjimai, tai blogai nusidažius masė doh.gif Ir realiai atrodė tokia marga
, marmurinė bigsmile.gif Su aisingu tas baisus ornamentas darytas viena ranka spaudžiant, o kita klykiantį vaiką laikant doh.gif Nu visiškas pravalas su tortu lotuliukas.gif
Bet palyginus su pirmais, tai tobulėju lotuliukas.gif Keksą geriau sekas kept, bet aš persilaušiu rolleyes.gif
Atsakyti

Nu kaip matau tikrai daug nelaimių atėjo į svečius doh.gif nu nieko 4u.gif kitas kartas bus geresnis 4u.gif o aš irgi neturiu absoliučiai jokių formelių schmoll.gif todėl tokiu atveju darau rožes blush2.gif
Atsakyti
Nieko,Vaidulka,nenukabink nosies,kitasyk geriau iseis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglejk @ 2009 11 24, 14:30)
Cipciuk, as apie ta namie gaminta dirbtini medu. Ar verdant ta cukru jis viskai istirpsta, ar nereikia jo kokiu blenderiu is pradziu sumalti, kad geriau tirptu? ir ar kai jau tas medus pagamintas, jis nesukieteja stiklainyje stovedamas? buna toks pats, kaip ir pirktinis? kiek laiko ji galima laikyti? ar toks medus tinka tiek pastiliazui, tiek medaus tortui?  unsure.gif

Ne , nieko nemalam , nieko neblenduojam , viską sudedame į puodą , ir lai sau verda , kol maždauk puse vandenuko nugaruos .....pastilažui , labai nedegink cukraus , o tortams aš daugiau jį patamsinu , tada ir tešlytė būva gražesnės spalvos ....turiu stiklainiuką pastilažui , ir stiklainį tortams .....va šamanė ir paaiškino lotuliukas.gif ....

Vaidulka , tortas geras thumbup.gif , nesėkmių būna pas visas , ir kai kas taip pat dingsta ( mano gyvenimas wub.gif vis antgaliukus pakavoja biggrin.gif ) , nieko , išsisuku ir be jų , tūtele kitą kartą suk iš daugiau popieriaus , ir dar , baltas kepimo popierius yra prastesnis už rudą , visapusiškai ...plyšta , drėgsta , nuo jo praščiau nusiima šokolado dirbiniai ..... smile.gif .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 24 lapkričio 2009 - 20:21
mergaitės, kaip sakot, jei ryt apdengčiau tortą pastilažu, ar man jis išgyventų iki penktadienio, nesukietėtų labai ta masė (aišku dėčiau aliejaus)?
Atsakyti
Sukietėtų , ji ir per naktį sukietėja .... 4u.gif .
Atsakyti
kiek pastiliažas besukietėtų, jis pabuvęs kambario temperatūroje atsigaivina ir pjaustosi liuksiškai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Angel1203 @ 2009 11 24, 15:24)

Bandziau is pastilezo daryti tokias kvarbatkas bet man jos nesibanguoja niekaip tie krasciukai ir su pagaliuku ant kempineles bandziau beiseina gal kas nors gali ukiskai papasakoti kaip padaryti ta susibangavusi krasciuka.

As ismokau is sito filmuko, is pirmo karto gavosi.
http://www.youtube.c...feature=channel

QUOTE(rembiene @ 2009 11 24, 20:35)
mergaitės, kaip sakot, jei ryt apdengčiau tortą pastilažu, ar man jis išgyventų iki penktadienio, nesukietėtų labai ta masė (aišku dėčiau aliejaus)?

Nesukietes, nes is torto gauna dregmes.
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2009 11 25, 00:06)
As ismokau is sito filmuko, is pirmo karto gavosi.

aciu aciu aciu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O dar klausimukas ar is viusu masiu gaunasi taip padaryti nors as tai tik viena bandzius pastileza Cipciuko tortu dengimui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angel1203: 24 lapkričio 2009 - 22:52