Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Sveikutės,senokai stebiu jūsų temukę,o jūsų gražuolius tortus ne kartą net sapnavau blush2.gif
Niekada nedrįsau net pasvajot,kad galiu iškepti tortą,maniau,kad esu tikusi kepti tik leblioškes,bet palankiusi Jūsų mokyklą pradėjau po truputuką kepti ax.gif
Didelis ačiū už pamokas aciuks.gif

QUOTE(ligita33 @ 2009 11 28, 11:42)

ar cia blogas menulis koks, ar kas???

g.gif Ir man vakar atsitiko tas pats su rafaeliu... išsipūtė,išsiliejo per kraštus,o galiausiai sukrito verysad.gif teko kepti paprastą biskvitą unsure.gif

Aišku man dar mokytis,mokytis ir dar kartą mokytis,bet džiaugiuosi,kad yra iš ko mokytis flirt.gif

Šiandieninis rafaelis gėlės- iš Cipsiuko cukrinės gėlių masės.

user posted image
Atsakyti
ligita33, esi šaunuolė 4u.gif nenusimink taip mirksiukas.gif dailus tortukas wub.gif man ypač patiko kaip lygiai jis apdengtas thumbup.gif tikiu, kad kuo toliau, tuo geriau eisis thumbup.gif

JOLKA999,
labai graži barbė wub.gif tik va ar čia tik nuotraukoje taip atrodo, bet liemuo kažkur dingo unsure.gif ?

Papildyta:
loret30 esi tikra šaunuolė 4u.gif kaip pasakytų Olesta - 10 su pliusu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(loret30 @ 2009 11 28, 18:06)
g.gif Ir man vakar atsitiko tas pats su rafaeliu... išsipūtė,išsiliejo per kraštus,o galiausiai sukrito  verysad.gif teko kepti paprastą biskvitą unsure.gif 

Šaunus tavo tortukas thumbup.gif

Man rafaelo biskvitas iškepa puikiai, bet esu turėjusi tokių problemų su kitais biskvitais. Manau jei taip atsitiko buvo per skysta tešla. Tikiu kad viską darei pagal receptą, bet man yra lygiai taip pat buvę. Dabar tiesiog žiūriu į tešlą, ji turi būti ne per skysta, tokia kremo, grietinės konsistencijos. Jei padariusi pagal receptą matau kad per skysta - dar įdedu miltų.
Atsiprašau už off topic'ą, nu bet žinau koks jausmas pamatyti tokį biskvitą doh.gif nesusilaikiau pakomentavusi ne toje temoje blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spanguolia :): 28 lapkričio 2009 - 17:43
Ačiū,mergaitės už pagyras,bet kaip jau minėjau-Jūsų dėka man pavyko...šį tortuką puošiau drebančiomis rankomis,nes kepiau ne sau,o draugei unsure.gif
bigsmile.gif Bandysiu kitą kart dadėti miltų jei reikės,ačiū smile.gif
Atsakyti
man vienas klausimas dabar, Jūs produktus iš akies dedat abi ar sveriat gramas į gramą g.gif

nu gražu žiūrėt, mūsų ratas gausėja, tortukai dailėja, echhhhhhh, einu ir aš kai ką naujo pamangaliosiu ax.gif šaunuolės, labai gražių tortų pagaminote thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 11 28, 19:08)
man vienas klausimas dabar, Jūs produktus iš akies dedat abi ar sveriat gramas į gramą  g.gif

nu gražu žiūrėt, mūsų ratas gausėja, tortukai dailėja, echhhhhhh, einu ir aš kai ką naujo pamangaliosiu  ax.gif  šaunuolės, labai gražių tortų pagaminote  thumbup.gif

as tai tiksliai dedu, turiu svarstyklikes virtuvej. bet man atsitiko zodis zodin kaip loret30, nu bet kadangi cia papuosimu tema, tai pasakysiu, kad uzdengt greit ismoksiu, beliks ismokt dzibuot, gelytes daryt (nesusitvarkiau su saldainiu mase niekaip schmoll.gif ), gausiu antgaliuku, tai darysiu ir kitokius papuosimus (tikiuosi)...

MB replika sian (kai prie nelabai gerai nuvalyto stalo ranka prilipo lotuliukas.gif )... ar tu matai, kad pas mus nera salygu tortams kept, ar nematai??? nu bet kad as labai noriu blush2.gif ka man daryt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 11 28, 19:08)
man vienas klausimas dabar, Jūs produktus iš akies dedat abi ar sveriat gramas į gramą  g.gif

Be svarstyklių dar nedrįsčiau schmoll.gif

QUOTE(ligita33 @ 2009 11 28, 19:24)

MB replika sian

MB nieko prieš mano totomaniją,per savaitę jis priaugo 3 kg hihihi.gif
Atsakyti
Pasirodysiu savo nevykusius eziukus. Tortas su 2 rusiu pertepimais: jogutiniu-rikotos suriu ir persiku sufle. Papuosimas su karameliniu ir sokoladiniu ganasu. Vakar vos neapsiverkiau, nes ganasas nesigavo verysad.gif Atrodo dariau, kaip parasyta. Atsaldziau per nakti saldytuve. Plakiau karamelini, tai nesusiplake ir tiek, o galiausiai taip sukresejo. Tada sokoladini plakiau, tas irgi sukresejo, taip kaip perplakta grietinele. Tai kada gauti ta normalia konsistencija? Gal kas is patyrimo gali pasakyt, kas galejo but ne taip? Nes paveikslelyje kaip maciau, tai ganasas turi buti vienalytis.
Bandziau taisyti, nes neturejau is ko rinktis. Taigi idejau siek tiek zelatinos tirpalo. Kaip siek tiek apstingo, greitai spygliukus formavau. Pikciausia, kad zinau, jog ne taip turejo buti verysad.gif
http://images53.fotk...adtortas-vi.jpg
Kita sestadieni mano pacios jubiliejus, turiu ismokt ganasa pasidaryt, nes noriu ''Snikers'' torta daryti.

Ziuriu dauguma, tai megsta su minkoma mase puosti. Man dar toli iki tokiu jusu groziu doh.gif
Papildyta:
ne taip nuotraukos adresa parasiau blush2.gif dabar turetu rodyt smile.gif
user posted image
Atsakyti
atnešu ir aš savo peles, skirtas dvynukėm smile.gif aš labai savikritiška, man čia kažko trūksta, bet draugei labai patiko, o tai svarbiausiai, bėja laikas spaudė... dėl dengimo-tai iškart puolu teisintis ir pažadu, kad kadanors tikrai išmoksiu dengti lygiai blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
P.S. o kur dingo pagyrų puodas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rembiene: 28 lapkričio 2009 - 19:19
kokios grazios pelytes. manes ateinancia sav irgi laukia tortu gaminimas, nes mano dvyniams irgi gimtadienis nusimato blush2.gif
QUOTE(kevina @ 2009 11 28, 20:07)
Pasirodysiu savo nevykusius eziukus.
Ziuriu dauguma, tai megsta su minkoma mase puosti. Man dar toli iki tokiu jusu groziu  doh.gif

eziukai tai visai nieko thumbup.gif nepatyrusiai akiai manau grazu mirksiukas.gif
o su ta minkoma mase man lengviau gaunas blush2.gif jei atkreipei demesi, tai mano pirmas tortas-masina, dengta mase, o dzibuot nemoku dar ir priemoniu tam neturiu ...kol kas... blush2.gif

beje, kazkas cia nesenai klause del nedidelio kiekio dazu.. .tai mano zalia spalva - dazai is maximos, ruzava is Siauliu "Rutos" taip vadinama "raudona" lotuliukas.gif
Atsakyti
jetus, numirsiu iš juoko - tos pelytės kokios kietos , antros dantis gerai matosi, jėga thumbup.gif nu sugalvok Tu man pelę virvutės pozoj pasodint, nu liuks thumbup.gif

snikerio ganašas nei gyvenime man nesigavo ir nesigaus ir eina jis ..... tram tam tam.....puošk kažkuo kitu, juk puošimo būdų n+k, ta pačia grietinėle plakta, masėmis, ir t.t. va kodėl tau grynai šokoladinis susikristalizavo sunku pasakyti, nes turi gautis vientisas g.gif nėra man buvę kad kruopom supultų, nu tphu tphu tphu, tuoj reikės eiti plakti, pažiūrėsim kas gausis po ilgo nedarymo...gal eigoje kažką ne taip padarei g.gif
Atsakyti
Labai mieli ežiukai ax.gif mano akelė jokios nesėkmės čia neįžvelgia schmoll.gif
bigsmile.gif Pelytės -balerinos thumbup.gif
Atsakyti