Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Neramuole, tiesiog tobulas lagaminas thumbup.gif
Atsakyti
ėėėėėė, kažkas suės lobių skrynią blink.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif SUPER MERGYT, TU PAVAREI thumbup.gif
Atsakyti
Oi laba vakara, su puikiais tortais vel visas 4u.gif

Neramuole, nuostabi skrynia, man kaip tik pirmadieniui reikia kazka panasaus padaryti ax.gif Reiks konsultuotis blush2.gif
Atsakyti
aciu mergaites, maziuliux jei tik kuo galesiu padesiu, nors pati pirma kart lipdziau ir kiek pergyvenau biggrin.gif
Atsakyti
Na atnesu ir as sios savaites nevykelius,nesiseke man kazko

tortas STIKLO SUKES puostas grietinele
user posted image

o sitas MARKIZA puostas beze,kuri ir vel man nepavyko,bet kaip savam vartojimui bus gerai
user posted image
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

jau kokie grazus visu tortukai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
QUOTE(daividija @ 2009 11 27, 18:56)
Ir as nenuotaikoj,sedziu ir zliumbiu cry.gif

ar cia blogas menulis koks, ar kas??? man tai ziauriai nesiseke vakar verysad.gif kepiau rafaela... is dvieju kartu, kaip Olesta sako: mistika: vidurys biskvito igriuvo doh.gif nu vnz... per du kartus kazka sulipdziau, tikiuosi neikas nepastebes,m kad kakas netaip ... ryt reik nest auklei, bet... jis dar nepuostas, nes vakar niekas nesigavo vsisiskai schmoll.gif tikiuosi sian diena geresne ir kazkas pavyks. bet sedziu prie kompo ir bijau eit prie savo torto blush2.gif eisiu dar kart papuosimu tema virsuj paskaityt ir bandyt suprast, ka reik daryt... blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes...trys siandieniniai darbukai....

pirmasis-sokoladinis biskvitas ir grietinele su sokolado gabaliukais....dengta saldainiu mase,gelytes pastilazas,lapeliai-plikyti.....pakringeliuota aisingu
user posted image
antrasis-vaisinis...dengta saldainiu mase,papuosimai irgi tos pacios mases....

user posted image

trecias irgi su vaisiais ir grietinele,dengta saldainiu mase.....geles-pastilazas,dzibukai-aisingas

user posted image
user posted image
Atsakyti
neramuole, mega_shok.gif griūk negyvas kokia skrynia wub.gif

jav būna kartais dienų kaip tyčia doh.gif tik nereikia nukabinti nosies ir pasiduoti mirksiukas.gif Jei kalbant atvirai, tai man gėlių kompozicija pirmam torte kažkaip nesižiūri g.gif o antrojo torto gėlės wub.gif tik nesuprantu, kodėl tik dvi g.gif

kirbe nuostabūs tortukai wub.gif
Atsakyti
Merginos jusu visu tortai super negaliu atsigrozeti,as tik megeja tai mano tortukai kuklus blush2.gif kitam savaitgaliui sunaus gimtadieniui planuoju sedevra sukurti,jai pavyks tai nuotraukyte imesiyu.Tik noriu paklaust del dazu,kazkur isskaiciau,kad Kaune stoties turguje perkate,kurioje mazdaug vietoje blush2.gif
Atsakyti
niu ka... vistiek pagaminau as ta torta... nu bet kiek visokiu masiu liko sugadintu doh.gif sunkiai as mokausi... nu bet tikiuosi kada nors galesiu i jus lygiuotis blush2.gif beje, uzmanymas buvo visiskai kitoks, o cia liko, kas liko verysad.gif

user posted image

user posted image

viduje: rafaelo svajone, dengta marschmalow+baltas sokoladas, o tie ruzavi rutuliai is saldainiu mases, kuri man neisejo sad.gif
nezinant, kam jis skirtas, dar galima kentet, bet mes nesim ji musu auklei, kurii netoli 60 blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ligita33: 28 lapkričio 2009 - 16:19
user posted image

viduj medaus tortas smile.gif realiai arodo daug graziau,kazkaip bjauriai nusifotkino.likau patenkinta siuo savo darbu blush2.gif smile.gif
Atsakyti
Oho,kiek visos prikepe grazuoliu thumbup.gif
Dedu savo nelebai vykusi,kaip sako skubos darba sunys gaudo ar kas ten,niu puse devyniu prikele sako reikia siandien torto,siuliau marskinius padaryt,bet norejo su kvietkom,ai nezinau
user posted image
Medutis,aisingas ir pastilazas
Atsakyti