Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Asseni @ 2009 11 27, 15:11)
neliudek. Stai tau mano marcipaninis girtas piratas alc.gif , prisijung ir tu, o tai jam jau per daug laugh.gif

mielai ikalciau ko nors stipresnio, ir einu dar viena puost, tikiuos su situo nesigaus krahas ax.gif
Atsakyti
labas visom smile.gif masciau nedet, bet ai idesiu, kad butu ka aptarti, ir paziuret, idomiau kai daugiau tortu nuotrauku smile.gif gal kada sugebesiu graziai nufotkint tortus smile.gif)
juodias miskas, grietinele ir saldainiu mase:
user posted image
juodas miskas ir saldainiu mase. pati matau daug broko, bet kita kart pasitaisysiu:)
user posted image
maskarpone su bananais, saldainiu mase. siaip nelygus del to, kad patingejau aptept kuo nors ir kremu aptepaiu kur torte, o jame sokoladas tarkuotas, tai ir apsidenge ne kaip, bet matau pazanga kad lygiau krastus padengiau smile.gif)
user posted image
Atsakyti
beieškodama pvz internete va kokį tortą radau, gal kam idėja tiks:

user posted image
Atsakyti
Zuliaska,padirbejai neblogai,meskiu porike labai faina,man pintine labai patinka,ir kaip jums tos dideles rozes gaunasi g.gif
Atsakyti
ir šitas man patiko
user posted image
Atsakyti
mano rozes tai tragiskos, reikia kada is sirdies prisesti ir pasimokyt, kad vis laiko neturiu smile.gif as paziuriu i cipciuko rozes, nualpt galiu
Atsakyti
zuliaska,matosi pažanga-šaunuolė 4u.gif 4u.gif
aseni,man tokia siuvimo mašiną prašyčiau padaryt ax.gif
Atsakyti
neramuole , o man be galo gražus tavo tortas wub.gif , spalvos , sudėjimas detalių .....gal turuputi , per stora masė klostėm , bet jei tu debgei tiesiai ant torto , negalėjo ji būti plonesnė .....tortas tikrai vykes thumbup.gif ir papuoš šventės stalą .

Asseni , piratas griūk - neatsikelk doh.gif ....kaip ir visi tavo lipdiniai .

zuliaska kuo tolyn , tuo gražyn tortai thumbup.gif .

daividija , tavo torto , kaip visada norisi atsipjauti essen.gif , tikiuosi ir vidus toks pats kaip viršus wub.gif wub.gif ....

Aš negaliu ...kada pakeis tą foną doh.gif , susilieja žinučių ir viso fono spalva schmoll.gif .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 27 lapkričio 2009 - 14:42
pati jauciu kad kazkokia pazanga yra, ir aisku dar kokiu 50 tortu ir is vis pazanga bus smile.gif))greiciau ligos praietu vaika bent viena i darzeli ir i darbus smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2009 11 27, 14:40)
aseni,man tokia siuvimo mašiną prašyčiau padaryt ax.gif

Jeigu tureciau tos kepejos rankas, bent viena, tai tada be problemu laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 11 27, 14:50)
Jeigu tureciau tos kepejos rankas, bent viena, tai tada be problemu laugh.gif

drinks_cheers.gif ....nerealus darbas .
Atsakyti
user posted image

bandziau padaryti meskiuka,gal biski panasus ir isejo biggrin.gif medaus tortas,puosta bezu.
Atsakyti