Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Cipciuk, jei čia keverzonės, tai aš saviškius iš vis be reikalo čia dedu doh.gif blush2.gif fantastiški tortai thumbup.gif
Atsakyti
Alexi, koks šaunus troliukas thumbup.gif nemačiau dar tokio torčiuko, liuks idėja. bigsmile.gif

Cipciuk, o jau tortų gražumas wub.gif ypač ta knyg apakerėjo bigsmile.gif Tas blizgesys tokį gyvumą torčiukams suteikia thumbup.gif Man labai patiko. thumbup.gif
Atsakyti
Megaitukės ačiūūūūūūūūūūūū , bet kai žinai kur kas ne taip , tampa keverzionėm blush2.gif ...

Aš įdėsiu keleta foto , kaip dengti tortą mase , gal ne viska labai smulkiai , bet gal kam pravers , gal ko nežinote , kokios skulkios detalytės .....

Čia uždėta masė , ji kokių 2-3 mm. ....

user posted image

Dabar mes ją prilipiname , darome tai , ne nuo viršaus iki apačios , būtent vienoje vietoje , o dome pora cm. tik viršuje aplinkui ...

user posted image

Tai kartojeme ir toliau , ne vienoj vietoj iki apačios , bet ratu , po keleta cm , taip jums nesidarys klostės ....

user posted image

Čia jau dalyginta iki galo , ir kuo turite ( galima peilio neaštria puse ) gerai pritvirtinta apačioje ....

user posted image

Imeme peilį , ir apipjauname , palikite kokį 1-2 mm. , juos pakišime ( peiliu ) po torto apačia ...

user posted image

Va toks kraščiukas lieka apipjovus ...

user posted image

Čia jau peiliu ( tiesiog brauki ties pačia apačia ) pakišta po tortu ....

user posted image

Dedam ant norimo padėklo ir puošeme ....

user posted image

Bet koks mažas brokelis pasislėps toliau jį dainant .
Tik noriu pasakyti , kad tortas , kaip tas " bjaurusis ančiukas " iš multifilmo , kol virsta gražuole gulbe , būna tikrai bjaurokas biggrin.gif .

Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2009 11 26, 17:26)
o kur čia konkrečiau?

Taikos pr. 92 Toks didelis pastatas Maisto Instituto. Naujoji Lima yra 6 aukšte.

QUOTE(Elentari @ 2009 11 26, 19:17)
Kaži, o kur Vilniuje būtų galima dažų įsigyt?  rolleyes.gif Ne internetu... Ir mažais kiekiais  blush2.gif

Pabandykit ieškot šios firmos google, sakė ji yra visoje Lietuvoje mirksiukas.gif

QUOTE(eglejk @ 2009 11 26, 19:38)
pupainga, gal uzmetei ir kokios visu tu geriu kainos?  rolleyes.gif

Man pasorodė nepigu. Didelė dėžė 40x40x23 - 4 lt. Dažai skysti apie 50 ml(tiksliai nežinau, indelis šiek tiek didesnis nei tų mažų jogutrtukų) - 4,5 lt. Milteliai brangesni. Padėkliukai tortui 29 cm - 0,35lt, sevetėles - 0,5lt.
Atsakyti

Alexi, nenuvertinkit savęs taip schmoll.gif jūsų tortukas labai mielas wub.gif esate tikra šaunuolė thumbup.gif

Cipciuk, tortai nerealūs wub.gif ką čia ir be pridursi, tiesiog fantastika wub.gif sakykit, o jie turi tokį perlamutrinį blizgesiuką nuo to kondūrino blush2.gif ir labai ačiū už paaiškinimus kaip reikia dengti masę ant tortų 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
idedu savo tortuka, buvo prase 3 aukstu, bet man 5 kg gavos jau antra uzdejus doh.gif pasakysiu atvirai, man jame kazkas nepatinka, ziuriu ziuriu nu ir nekabina, prasau patarkit ka galejau daryt kitaip g.gif labai laukiu jusu komentaru , ai tiesa vaisinis tortukas, puosta meian mase, gelytes ir visa kita pastiliazas

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neramuole: 27 lapkričio 2009 - 13:50
Cipciuk, Meian, aciu uz pamokas ir vaizdine medziaga. 4u.gif

Cipciukas, kaip visada pakerejo tortu groziu

Neramuole, man visai grazi tavo torto kompozicija. Ir pats tortas grazus. Tik man jis atrodo per "sunkus". Taip sudetos klostes priduoda tortui grubumo. Noretusi kaz ko lengvesnio. Butu buve geriau, jeigu dengtum kiekviena torta atskirai ir papildomai sudetum is mases drapiruotes, tada nepasimestu aukstai. Drapiruotes butu galima padaryti is labai plonos mases ir visa kompozicija atrodytu lengva
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 27 lapkričio 2009 - 14:01
QUOTE(Asseni @ 2009 11 27, 15:00)
Cipciuk, Meian, aciu uz pamokas ir vaizdine medziaga.  4u.gif

Cipciukas, kaip visada pakerejo tortu groziu

Neramuole, man visai grazi tavo torto kompozicija. Ir pats tortas grazus. Tik man jis atrodo per "sunkus". Taip sudetos klostes priduoda tortui grubumo. Noretusi kaz ko lengvesnio. Butu buve geriau, jeigu dengtum kiekviena torta atskirai ir papildomai sudetum is mases drapiruotes, tada nepasimestu aukstai. Drapiruotes butu galima padaryti is labai plonos mases ir visa kompozicija atrodytu lengva

manau kita kart taip ir darysiu, nepatinka man tokie su daug drapiruociu visokiu, megstu paprastus lygius , bet kad tokio uzsimane doh.gif tiesa uzsakovams patiko, o as ji i nelaimes nurasiau
Atsakyti
neramuole labai grazus tortukas wub.gif toks mielas wub.gif
jeigu ieskot priekabiu tai nzn prie ko prisikabint g.gif gal kad klolstes prisiklijave? nuotraukoj atrodo labai issipute sonai ir klostes pakistos ir prispaustos po tais "pilvukais" gal graziau atrodytu lygus sonaiir apacioja kaipnors pritvirtinus tas klostes virvute kokiakad priplojimas atrodytu graziau ? cia tik mano nuomone ieskant priekabiu bet siaip man grazu mirksiukas.gif
beja ziedai kaip blizga,labai grazu wub.gif

Va Asseni labai taikliai apibudino drinks_cheers.gif tikrai graziau butu lygus su numesta drapiruote, bet jei klijentai nori tai ka padarysi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agniuk@s: 27 lapkričio 2009 - 14:07
QUOTE(neramuole @ 2009 11 27, 14:02)
........... o as ji i nelaimes nurasiau

neliudek. Stai tau mano marcipaninis girtas piratas alc.gif , prisijung ir tu, o tai jam jau per daug laugh.gif
user posted image
Atsakyti
Neramuole,grazus torciukas,o rozes kokios grazios 4u.gif
Tos klostes,tai man ir nepatinka,kiek bereikalingos mases,svarbu uzsakovam patiko
Atsakyti
Mergaites,jusu tortai nuostabus!!
Atskirai neminesiu,nes visu neatsimenu,o ir nauju kepejeliu atsirado,smagu,kad taip greitai visko ismokstate.
Didelis aciu Meain uz jos pamokas aciuks.gif ,vaizdine medziaga ir receptus!!!

Neramuole,labai grazios rozes,tik man irgi tos dengimo mases daugoka atrodo,bet svarbiausia uzsakovai liko patenkinti,nes kai pasiima torta su surugusiu veidu tai ir nuotaika subjura ilgam.

As nieko ypatingo nekepiau,na isskyrus visokius pyragelius,sausainius,kuriuos greit suvartojam.
Cia mano tortas,norejau kazko neiprasto,tai ir gavosi "neiprastas" lotuliukas.gif lotuliukas.gif tortas pauksciu pienas receptas,itariu labai skanus,bet gavosi laaabai didelis,galesim apsiryt.
apjuostas sokoladu(darytas su plevele),ir tier]
papuosimai taip pat sokoladas.
user posted image
Atsakyti