Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Elentari @ 2009 11 26, 20:17)
Kaži, o kur Vilniuje būtų galima dažų įsigyt?  rolleyes.gif Ne internetu... Ir mažais kiekiais  blush2.gif

http://www.delona.lt/kita,55.html

Mergaitės, o tortas dengtas pastiliažu, tai gal jis skanesnis už kitas dengimo mases g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 26 lapkričio 2009 - 23:14
QUOTE(davija @ 2009 11 26, 23:12)

Ačiū 4u.gif

Alexi, super fainas tortukas thumbup.gif Puiki idėja, Troliai Mumiai, labai gražu.

Tik man toks klausimas, kai tortas - koks nors gyvūnas. Ar vaikams negaila pjaustyti "gyvo" padarėlio? biggrin.gif
Atsakyti
karsta.gif ....vos nenudvė.....kol dasivijau nuo 4 puslapio , norite , kas močiutė pamirtų po tokių maratonų tongue.gif ....

Mergaitės nevardinsiu visų , tik sakau , mačiau neapsakytus grožius wub.gif ....aš apie tortus , visų ....

-------------------------------------------------------------------------------------------

O čia mano keverzionės blush2.gif ....ai , nepavyko kaip norėjau blush2.gif ...

Medutis , pastilažas , aisingas .....

user posted image

user posted image

Morenginis .....pastilažas , aisingas .....

user posted image

Dar vienas blush2.gif .....medutis su žele , pastilažas , aisingas ....

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 11 27, 02:00)

O čia mano keverzionės  blush2.gif ....ai , nepavyko kaip norėjau  blush2.gif ...

nenervuokit su tokiais pasakymais doh.gif , grazesniu tortu nemaciau bigsmile.gif nerealus thumbup.gif

ir visu kitu nuostabus thumbup.gif wub.gif , o as nekepu nes ner kam, laukiu kaledu tada bandysiu, bet tema visada perskaitau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2009 11 27, 00:06)
nenervuokit su tokiais pasakymais doh.gif 

Nu jau tikrai lotuliukas.gif

Knyga kaip tikra. Super gražūs tortai thumbup.gif
Atsakyti
cypciuk apsalau user posted image kokie grazuoliai, bliamba pasiskolint man jusu rankeles dienai, jusu roze nusikopinus pasididinus salia pasidejus lipinau spekit kas gavos.................. kopustas user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 11 27, 01:00)
karsta.gif ....vos nenudvė.....kol dasivijau nuo 4 puslapio , norite , kas močiutė pamirtų po tokių maratonų  tongue.gif ....

Mergaitės nevardinsiu visų , tik sakau , mačiau neapsakytus grožius  wub.gif ....aš apie tortus , visų ....

-------------------------------------------------------------------------------------------

O čia mano keverzionės  blush2.gif ....ai , nepavyko kaip norėjau  blush2.gif ...

cia net zodziu nereikia toki grozi matant. Tiesiog idealu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 11 27, 00:48)
cypciuk apsalau  user posted image  kokie grazuoliai, bliamba pasiskolint man jusu rankeles dienai, jusu roze nusikopinus pasididinus salia pasidejus lipinau spekit kas gavos.................. kopustas  user posted image

verysad.gif ...gerai tau ....man daržą reikėjo daryti , atsisakiau , nes niekaip kopūsto nepadariau verysad.gif
Atsakyti
Cipciuk, tortai neišpasakyto grožio VISI wub.gif wub.gif wub.gif knyga tai laaaabai solidžiai atrodo wub.gif o jau gėlės --- rožės, lelijos, ornamentai --- pasakiškas grožis wub.gif

Olesta, šaunūs tortukai abudu thumbup.gif mašinytė labai daili thumbup.gif sakura nuostabi wub.gif

Alexi bigsmile.gif o-ho koks fainuolis tortas thumbup.gif atrodo kartu ir paprastas, bet koks efektingas bigsmile.gif

Atsakyti
Alexi, koks fainuolis troliukas wub.gif

Cippciuk, o jusiskiai tortai visi ispudingi, net miegai issilakste juos pamacius, nes akys apraipo nuo grozio bigsmile.gif bigsmile.gif

Migle, tas morkvinis tortukas toks mielas ir siltas smile.gif

psio, einu migts, per dvi paras du rasto darbus parasiau, galva dabar kaip gumine blink.gif
Atsakyti
Alexi,nieko sau tortukas thumbup.gif Olesta,kaip visada saunuole 4u.gif Cipciuk,knyga labai labai
Ir pamirsau doh.gif Gitule,Neli-saunuoles thumbup.gif
Atsakyti
cipciuk.ehhhhh koks grožis wub.gif wub.gif
ta knyga kaip tikra-kiek darbo kruopštaus matosi įdėta thumbup.gif
Atsakyti