Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(RiMami @ 2009 11 26, 19:15)
Jei 200 ml grietinėlės tai šokodo reikės 200 g mirksiukas.gif

maniau, kad pagal gramus 1:1 Nes grietinele lengvesne
Bijau, kad ne taip padarysiu ir nesigaus.
Atsakyti
Jonė, labai šaunus kačiukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pupainga @ 2009 11 26, 17:05)
Pasidalinsiu informacija, gal kam bus reikalinga 4u.gif
Buvau šiandien Maisto instituto pastate firmoje Naujoji Lima. Tai yra dėžučių labai didelis pasirinkimas (tortams, šakočiams, sausainiams), servetėlių baltų įvairaus skersmens, buvo ir spalvotų. Ir daug daug spalvų dažų maistinių. Vienos spalvos milteliai, kitos-skystis. Užmačiau : raudonos, oranžinės, žalios, mėlynos, citrininės, vyšninės, karamelinės...Tiek atsimenu 4u.gif

Kaži, o kur Vilniuje būtų galima dažų įsigyt? rolleyes.gif Ne internetu... Ir mažais kiekiais blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elentari: 26 lapkričio 2009 - 19:23
*Jone*, tavo kaciukas daug grazesnis nei tas pagal kurio foto darei, puikus darbelis thumbup.gif

pupainga, gal uzmetei ir kokios visu tu geriu kainos? rolleyes.gif
Atsakyti
grietinėlė pakuotėje yra gramais o ne mililitrais 4u.gif

Jone, labai gražus mergaitiškas tortukas thumbup.gif aš Tau į kompaniją ateinu su berniukišku, mano mašinų gamintojas guli paslikas su 39, tai teko suktis pačiai doh.gif
viduje snikersas iš normalios normos, kol buvo tortas gabale, tai buvo 23x23 cm.....
berniukas mėgsta dėliones, lego, mašinas, tai jam va puzliukas tortukas, mama šoką gaus pamačiusi, kad supjausčiau jų tortą doh.gif lotuliukas.gif taigi dangus ir žemė, juos reikia sujungti, tam kad lėktuvėlis nuskrietų į dangų, dengta pastiliažu, mašiniukas marcipaninis, visa kita pastiliažas, na tik oranžinės gėlytės Cukrinės Cipciuko masės

user posted image

user posted image

ir medinių vestuvių proga Rafaelo svajonė, apsnigusi sakuros žiedais, nu bet jau apšvietimas doh.gif doh.gif doh.gif
user posted image

dengtas baltu pastiliažu, šakos aisingas, žiedai pastiliažas
user posted image

Atsakyti
Jone, labai gražus tortukas wub.gif

Olesta pirmasis idėja labai įdomi thumbup.gif ir mašiniukas koks gražus wub.gif O antrasis tai įsimylėjau wub.gif man tokio stiliaus tortukai labai patinka wub.gif
Atsakyti
labas,

įsibrausiu... skaičiau skaičiau.. visokių receptų radau... ir pasimečiau... iš ko geriauiai lipdyt visokius mažus zmogeliukus.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2009 11 26, 20:06)
labas,

įsibrausiu...  skaičiau skaičiau.. visokių receptų radau... ir pasimečiau... iš ko geriauiai lipdyt visokius mažus zmogeliukus..  blush2.gif

pastiliažas be aliejaus tas kur lipdymui skirtas ir marcipanas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 11 26, 20:10)
pastiliažas be aliejaus tas kur lipdymui skirtas ir marcipanas  4u.gif

o receptukai? blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės,
jau gerą pusmetį tyliai skaitau ir mokausi iš jūsų tortų puošimo meno, esu jums be galo dėkinga už visą info , kurią galima čia rasti 4u.gif
Atnešu vieną tortuką parodyt, kurį kepiau dukrytės 5 gimtadieniui, daug su juo privargau, nes mažas lelius nuo rankų nenulipa, tai viskas daryta paskubom ir ne taip kruopščiai kaip norėtųsi, na bet svarbiausia, kad mažoji liko patenkinta rezultatu. Į padėklą nekreipkit dėmesio, nes po to tortas buvo perkeltas, tik vėliau nenufotografuotas. Taigi FREKEN SNORK :
user posted image
Medaus tortas su žele ir bananais, dengtas pastilažu, kadangi juodų dažų neturiu, tai kontūras mėlynas blush2.gif
Atsakyti
WOW wub.gif ALEXI, PUIKU, NUOSTABU, ORIGINALU IR LAAAABAI MIELA, MALAČIUS wub.gif wub.gif 4u.gif PUIKUS DEBIUTAS IR 10 SU PLIUSU thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 11 26, 22:23)
WOW  wub.gif ALEXI, PUIKU, NUOSTABU, ORIGINALU IR LAAAABAI MIELA, MALAČIUS  wub.gif  wub.gif  4u.gif PUIKUS DEBIUTAS IR 10 SU PLIUSU  thumbup.gif

Ačiū už gražius žodžius 4u.gif Tiesiog balzamas širdžiai po to kiek nervų jis man kainavo. Čia buvo tortas atšvęsti tikrąjį gimtadienį , o po savaitės laukia kitas išbandymas man , reiks kept tortą šventei su draugais, tik dar nežinau kokį , nes norai panelės kasdien keičiasi, bet tikiuosi sugrįšiu su dar vienu tortuku ax.gif
Atsakyti