Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

sveikutes 4u.gif
gal kam pravers zurnaliukas internete mirksiukas.gif nuoroda
Atsakyti
Mergikės, Asseni parašė kad aš prižiūriu temą. Žinau, kad neįdėjau Meian receptuko, sutvarkysiu viską, tik čia gavos toks bardakiukas menkas, Skristyn įdėjo, kažkaip peršoko man vienas receptas ir sumečiau foto. Viską sutvarkysiu, tik biškį duokit laiko biggrin.gif Nes jei pradėsiu mest vieną, mest kitą receptą,tai tada ir pati susimaišysiu doh.gif
Jei kas turit ką pasakyt, rašykit į AŽ, o ne čia.
Atsakyti
Sveikutes,tortas medutis 6m proga mergaitei,dengta pastilazu
user posted image
Nepavyko lygiai apdengt schmoll.gif
Atsakyti
labai grazus tortukas lygiai toks pat kaip paveiksiuke kaciukas o nelygumu as nematau tai ir nereikia to sakyti nes cia viskas lygiai graziai atrodo nu bet katinas grazuolis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angel1203: 26 lapkričio 2009 - 15:50
QUOTE(*Jonė* @ 2009 11 26, 15:42)
Sveikutes,tortas medutis 6m proga mergaitei,dengta pastilazu

Nepavyko lygiai apdengt schmoll.gif

thumbup.gif toks pat kaip paveiksliuke clap_1.gif
Atsakyti
Aciu,stengiausi visa diena beveik pradirbau,pasidarius atskiras daliu iskarpas smile.gif
Atsakyti
Jone, ui koks fainutis tavo tortas, katinelis kaip is atviruko nuzenges wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
JOne grazus tortukas. kuo toliau, tuo graziau thumbup.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu informacija, gal kam bus reikalinga 4u.gif
Buvau šiandien Maisto instituto pastate firmoje Naujoji Lima. Tai yra dėžučių labai didelis pasirinkimas (tortams, šakočiams, sausainiams), servetėlių baltų įvairaus skersmens, buvo ir spalvotų. Ir daug daug spalvų dažų maistinių. Vienos spalvos milteliai, kitos-skystis. Užmačiau : raudonos, oranžinės, žalios, mėlynos, citrininės, vyšninės, karamelinės...Tiek atsimenu 4u.gif
Atsakyti
o kur čia konkrečiau?
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 11 26, 11:44)
spyglius siūlyčiau daryti iš ganašo, gatavai rudi, skanūs  essen.gif

taip ir darysiu smile.gif dekui uz patarimus

QUOTE(ligita33 @ 2009 11 26, 14:12)
sveikutes  4u.gif
gal kam pravers zurnaliukas internete  mirksiukas.gif nuoroda

nu jau visokiu grozybiu cia. Oi kiek man cia visko reiketu doh.gif

Jau issikepiau biskvitus 2 eziukams. Kaip padarysiu, idesiu foto.
Papildyta:
Dar noriu pasiteirauti del sokoladinio ganaso: reikia imti grietineles ir sokolado 1:1. Tai jei imu 200 ml grietineles, tai sokolado apie 175 g kazkur deti g.gif
Atsakyti
QUOTE(kevina @ 2009 11 26, 18:03)
Dar noriu pasiteirauti del sokoladinio ganaso: reikia imti grietineles ir sokolado 1:1. Tai jei imu 200 ml grietineles, tai sokolado apie 175 g kazkur deti  g.gif

Jei 200 ml grietinėlės tai šokodo reikės 200 g mirksiukas.gif

Jone, nuostabus kačiukas, ir be abejo visas tortukas wub.gif
Atsakyti