Labai grąžūs abu darbeliai
as tapau....mano darbai tai yra svetaineje parase jei idomu....
Neatsispyriau ir aš pagundai išklausyti kritiką
Pirmasis darbas aliejumi (man taip norisi ant lempos šviesos, deja jau vėlu )
Trečiasis (greitas darbas, nutapyta per ~2h)
Elipsės žinau, kad klaikios
nu įdomu, pirmas aliejumi, bet aiškiai ne pirmas apskritai.
geri darbai, ypač pirmas, sodrūs tokie. (nors kai kurias juodas dėmes ant butelio gal ir norėtus paįvairinti; apskritai ta raudona puodynė švelnesniu, o butelis visai kitokiu, kietesniu potepiu nutapytas, bet tai tik šiaip, mažytis pastebėjimas )
gal mokotės/studijuojat kažkur dailę?
elipsės nesvarbu, kai toks tapybiškas darbas piešinio tikslumas natūraliai nueina į antrą planą, svarbu spalvų ir potėpių žaismas.
geri darbai, ypač pirmas, sodrūs tokie. (nors kai kurias juodas dėmes ant butelio gal ir norėtus paįvairinti; apskritai ta raudona puodynė švelnesniu, o butelis visai kitokiu, kietesniu potepiu nutapytas, bet tai tik šiaip, mažytis pastebėjimas )
gal mokotės/studijuojat kažkur dailę?
elipsės nesvarbu, kai toks tapybiškas darbas piešinio tikslumas natūraliai nueina į antrą planą, svarbu spalvų ir potėpių žaismas.
QUOTE(-Liucija- @ 2009 12 12, 13:21)
Neatsispyriau ir aš pagundai išklausyti kritiką
Grazu tik man i akis labai krenta tas raudonas pagrindas, ryskus. Visiskai neiskelia daiktu. Jei atkreiptumeme demesi, tai prie kiekvieno daikto, is kur beziuretumeme krenta seselis, o cia jo nelabai yra. Pabandykite padekite truputi potepiu aplink daikto apacia idomus potepiai
Beprotiškai malonu išgirsi kritiką
Trr-potėpiai, matyt, pagal nuotaiką pas mane.
Šiaip jauna esu, šiuo metu baiginėju dailės mokyklą (4-ti metai piešiu, tapau) .
Masumi - kaip tapiau kažkaip nekrito į akis, visiškai pritariu
Dėl potepių..eksperimentavimo dėka naudoju unikalų teptuką..net baisu sakyt, tapau pirštukais. Beprotiškai patogu, jauti dažą
Trr-potėpiai, matyt, pagal nuotaiką pas mane.
Šiaip jauna esu, šiuo metu baiginėju dailės mokyklą (4-ti metai piešiu, tapau) .
Masumi - kaip tapiau kažkaip nekrito į akis, visiškai pritariu
Dėl potepių..eksperimentavimo dėka naudoju unikalų teptuką..net baisu sakyt, tapau pirštukais. Beprotiškai patogu, jauti dažą
QUOTE(-Liucija- @ 2009 12 12, 17:44)
nieko čia baisaus, tapyti galima su bet kuo ir įvairiais būdais, svarbu rezultatas
Man vienu metu irgi labai patiko tapyti pirstais, jausti daza, drobe - didelis malonumas netgi parodoje su tokiais darbais dalivavau tapyti galima viskuo, ir ka po ranka randam ir ko nerandam
Tiesiog susigėdau truputį, šiaip viskas gerai
O sakykit, koks skirtumas dirbant ant drobės ir ant popieriaus?
O sakykit, koks skirtumas dirbant ant drobės ir ant popieriaus?
Oi didelis skirtumas, bent jau man popierius neleidzia atsiskleisti aliejiniams dazams. Drobes faktura padeda tapyboje, potepiai visai kitaip taposi. Siaip jau aliejiniais tapant, pirma sluoksni reikia uztepti beveik permatoma, smarkiai skiesta su terpentinu. Ant popieriaus manau taip nepavyktu. Aliejiniais galima tapyti nebent ant to specialaus popieriaus, kurisk kaip drobe. Arba kaip jau anksciau minejau ant presuoto kartono, jis taip pat yra nelygus, ir nesigeria i ji dazai, aisku jei nugruntuotas gerai
Mat kaip Aš vietoj terpentino sėmenų aliejų naudoju ir jį ant popieriaus išeina padengti, tik va nebandžiau, kuo skirsis
Klausiu, nes man reikia pradėti galvoti apie diplominį, mokytoja siūlo drobę, bet kaip nesipraktikavusi ant drobės iš kart rimtą darbą...
Klausiu, nes man reikia pradėti galvoti apie diplominį, mokytoja siūlo drobę, bet kaip nesipraktikavusi ant drobės iš kart rimtą darbą...
Tai jei kas nesigauna visada galima drobe uzgruntuoti, ar pertempti nauja nera ko bijoti tapyti ant jos. Man asmeniskai ant nieko kito ir nebesinori tapyti, tik ant dideliu drobiu