Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba

Labai grąžūs abu darbeliai bigsmile.gif
Atsakyti
as tapau....mano darbai tai yra svetaineje parase jei idomu....

Atsakyti
Neatsispyriau ir aš pagundai išklausyti kritiką smile.gif
Pirmasis darbas aliejumi (man taip norisi ant lempos šviesos, deja jau vėlu biggrin.gif )
user posted image
Trečiasis (greitas darbas, nutapyta per ~2h)
user posted image

Elipsės žinau, kad klaikios biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Liucija-: 12 gruodžio 2009 - 12:22
nu įdomu, pirmas aliejumi, bet aiškiai ne pirmas apskritai. biggrin.gif
geri darbai, ypač pirmas, sodrūs tokie. thumbup.gif (nors kai kurias juodas dėmes ant butelio gal ir norėtus paįvairinti; apskritai ta raudona puodynė švelnesniu, o butelis visai kitokiu, kietesniu potepiu nutapytas, bet tai tik šiaip, mažytis pastebėjimas irnesakyk.gif smile.gif )
gal mokotės/studijuojat kažkur dailę? bigsmile.gif
elipsės nesvarbu, kai toks tapybiškas darbas piešinio tikslumas natūraliai nueina į antrą planą, svarbu spalvų ir potėpių žaismas. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 12 gruodžio 2009 - 12:55
QUOTE(-Liucija- @ 2009 12 12, 13:21)
Neatsispyriau ir aš pagundai išklausyti kritiką  smile.gif
Pirmasis darbas aliejumi (man taip norisi ant lempos šviesos, deja jau vėlu biggrin.gif )
user posted image
Trečiasis (greitas darbas, nutapyta per ~2h)
user posted image

Elipsės žinau, kad klaikios biggrin.gif

Grazu smile.gif tik man i akis labai krenta tas raudonas pagrindas, ryskus. Visiskai neiskelia daiktu. Jei atkreiptumeme demesi, tai prie kiekvieno daikto, is kur beziuretumeme krenta seselis, o cia jo nelabai yra. Pabandykite padekite truputi potepiu aplink daikto apacia 4u.gif idomus potepiai smile.gif
Atsakyti
Beprotiškai malonu išgirsi kritiką mirksiukas.gif

Trr-potėpiai, matyt, pagal nuotaiką pas mane. blush2.gif
Šiaip jauna esu, šiuo metu baiginėju dailės mokyklą (4-ti metai piešiu, tapau) . smile.gif
Masumi - kaip tapiau kažkaip nekrito į akis, visiškai pritariu smile.gif

Dėl potepių..eksperimentavimo dėka naudoju unikalų teptuką..net baisu sakyt, tapau pirštukais. Beprotiškai patogu, jauti dažą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(-Liucija- @ 2009 12 12, 17:44)

Dėl potepių..eksperimentavimo dėka naudoju unikalų teptuką..net baisu sakyt, tapau pirštukais.  Beprotiškai patogu, jauti dažą  wub.gif

nieko čia baisaus, tapyti galima su bet kuo ir įvairiais būdais, svarbu rezultatas 4u.gif
Atsakyti
Man vienu metu irgi labai patiko tapyti pirstais, jausti daza, drobe - didelis malonumas smile.gif netgi parodoje su tokiais darbais dalivavau hihihi.gif tapyti galima viskuo, ir ka po ranka randam ir ko nerandam smile.gif
Atsakyti
biggrin.gif Tiesiog susigėdau truputį, šiaip viskas gerai smile.gif
O sakykit, koks skirtumas dirbant ant drobės ir ant popieriaus? ax.gif
Atsakyti
Oi didelis skirtumas, bent jau man smile.gif popierius neleidzia atsiskleisti aliejiniams dazams. Drobes faktura padeda tapyboje, potepiai visai kitaip taposi. Siaip jau aliejiniais tapant, pirma sluoksni reikia uztepti beveik permatoma, smarkiai skiesta su terpentinu. Ant popieriaus manau taip nepavyktu. Aliejiniais galima tapyti nebent ant to specialaus popieriaus, kurisk kaip drobe. Arba kaip jau anksciau minejau ant presuoto kartono, jis taip pat yra nelygus, ir nesigeria i ji dazai, aisku jei nugruntuotas gerai smile.gif
Atsakyti
Mat kaip bigsmile.gif Aš vietoj terpentino sėmenų aliejų naudoju ir jį ant popieriaus išeina padengti, tik va nebandžiau, kuo skirsis g.gif smile.gif

Klausiu, nes man reikia pradėti galvoti apie diplominį, mokytoja siūlo drobę, bet kaip nesipraktikavusi ant drobės iš kart rimtą darbą... unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tai jei kas nesigauna visada galima drobe uzgruntuoti, ar pertempti nauja smile.gif nera ko bijoti tapyti ant jos. Man asmeniskai ant nieko kito ir nebesinori tapyti, tik ant dideliu drobiu smile.gif
Atsakyti