Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba

Labas smile.gif

Išbandžiau sau naują priemonę - guašą. Patiko juo tapyti, norėčiau labiau jį įvaldyti.
Tačiau man darbelis pasirodė šiek tiek vaikiškas, įdomu, kodėl taip:

http://public.fotki....go-ibintas.html

Atsakyti
Praeive, tavo darbelis dar tikrai nevaikiškas...Pažiūrėk kokį aš kvailą, visiškai vaikišką šedevrą šiandien nutapiau ax.gif . Bet man pačiai labai jis patinka blush2.gif . Ypač, tas katukas iš kairės (toks kreivas, šleivas, laužytas biggrin.gif- visai kaip mūsų augintinis ).Žinoma, aš pati labai norėjau nestandartinio paveiksliuko, nes jau taip atsibodo betapyti relistinius gamtos vaizdelius. Visos kambarių sienos pasidarė labai jau nuobodokos- tai va šokiravau savo vyrą šiandien doh.gif biggrin.gif ax.gif.bet pati esu laiminga, atsipalaidavusi tongue.gif nestuke.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedras dangus: 11 balandžio 2010 - 17:57
Pati nepasiau, bet po jusu visu darbus neretai pasidairau - grazu gi smile.gif

QUOTE(Praeivė. @ 2010 04 11, 14:24)

O cia vat ziuriu, kad pazistama vieta bigsmile.gif- taigi ne karta siuo keliuku teko leistis... Idomu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Praeivė. @ 2010 04 11, 15:24)
Labas  smile.gif

Išbandžiau sau naują priemonę - guašą. Patiko juo tapyti, norėčiau labiau jį įvaldyti.
Tačiau man darbelis pasirodė šiek tiek vaikiškas, įdomu, kodėl taip:

gal jums taip atrodo, nes jis nėra labai tapybiškas, daugiau toks kaip iliustracija. jeigu ir yra ten kokio vaikiškumo, tai guašas čia nekaltas biggrin.gif tiesiog toks jūsų braižas. o gal kad mašinytės apvalainos, o gal kad žibintas visada jaukumo ženklas.. na žodžiu tai ne minusas, darbas puikus, rudeniškos, ramios nuotaikos. tik ten kur medžių eilė galėtų būti lapai tirščiau užtepti, dabar jie tokie permatomi, lyg akvareliniai.. g.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(giedras dangus @ 2010 04 11, 18:57)
).Žinoma, aš pati labai norėjau nestandartinio paveiksliuko, nes jau taip atsibodo betapyti relistinius gamtos vaizdelius. Visos kambarių sienos pasidarė labai jau nuobodokos- tai va šokiravau savo vyrą šiandien doh.gif  biggrin.gif  ax.gif.bet pati esu laiminga, atsipalaidavusi tongue.gif nestuke.gif

jo, nuotaikingi katinai thumbup.gif ypač pirmi du labai faini.
tik labai jau niūrios ir ribotos spalvos (ir dar rėmelis doh.gif tikras gedulas smile.gif ) ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 11 balandžio 2010 - 21:55
puslapiui paspalvinti smile.gif

user posted image
Atsakyti
gražu thumbup.gif o kokio dydžio jis? ir tas fonas sendintas ar išpieštas taip? lens.gif bigsmile.gif
Atsakyti
40x50,sendintas,drugys tapytas aliejum ;}
Atsakyti
man laabai patiko thumbup.gif
Atsakyti
smile.gif labai gražu, viskas taip dera, nuostabus darbas, vertas tikrai gero vertinimo.
Atsakyti
Atsakymas to praeve:

mano akim ziurint visi darbeliai jusu pazymetame puslapyje gana vaikiski, tai tiesiog praktikos stoka ir priemones pasirinkimo klaida. Pabandykite tapyti ant kartono arba drobes su akrilu, o paskui dengti ji laku. Pamatysite, kad efektas bus daug geresnis.
Pati esu labai reikli savo kurybai, todel esu tiesmuka ir kitu atzvilgiu.smile.gif

Pagarbiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aniutik523: 12 balandžio 2010 - 15:16
tai cia juk megejai tapo,arba tie kurie mokosi lotuliukas.gif norit pamatyt rimtu ne vaikisku darbu bigsmile.gif ieskokite internetinese galerijos,kad ir Kauno langas mirksiukas.gif
dekui uz demesi biggrin.gif

aciu visiems smile.gif
Atsakyti
ainu nutepsiu savo vaiko piešinį laku, mažu irgi rembranto šedevru darbelis pavirs.. bigsmile.gif
Atsakyti