Labas
Išbandžiau sau naują priemonę - guašą. Patiko juo tapyti, norėčiau labiau jį įvaldyti.
Tačiau man darbelis pasirodė šiek tiek vaikiškas, įdomu, kodėl taip:
http://public.fotki....go-ibintas.html
Praeive, tavo darbelis dar tikrai nevaikiškas...Pažiūrėk kokį aš kvailą, visiškai vaikišką šedevrą šiandien nutapiau . Bet man pačiai labai jis patinka . Ypač, tas katukas iš kairės (toks kreivas, šleivas, laužytas - visai kaip mūsų augintinis ).Žinoma, aš pati labai norėjau nestandartinio paveiksliuko, nes jau taip atsibodo betapyti relistinius gamtos vaizdelius. Visos kambarių sienos pasidarė labai jau nuobodokos- tai va šokiravau savo vyrą šiandien .bet pati esu laiminga, atsipalaidavusi
Pati nepasiau, bet po jusu visu darbus neretai pasidairau - grazu gi
O cia vat ziuriu, kad pazistama vieta - taigi ne karta siuo keliuku teko leistis... Idomu
QUOTE(Praeivė. @ 2010 04 11, 14:24)
O cia vat ziuriu, kad pazistama vieta - taigi ne karta siuo keliuku teko leistis... Idomu
QUOTE(Praeivė. @ 2010 04 11, 15:24)
Labas
Išbandžiau sau naują priemonę - guašą. Patiko juo tapyti, norėčiau labiau jį įvaldyti.
gal jums taip atrodo, nes jis nėra labai tapybiškas, daugiau toks kaip iliustracija. jeigu ir yra ten kokio vaikiškumo, tai guašas čia nekaltas tiesiog toks jūsų braižas. o gal kad mašinytės apvalainos, o gal kad žibintas visada jaukumo ženklas.. na žodžiu tai ne minusas, darbas puikus, rudeniškos, ramios nuotaikos. tik ten kur medžių eilė galėtų būti lapai tirščiau užtepti, dabar jie tokie permatomi, lyg akvareliniai..
Papildyta:
QUOTE(giedras dangus @ 2010 04 11, 18:57)
).Žinoma, aš pati labai norėjau nestandartinio paveiksliuko, nes jau taip atsibodo betapyti relistinius gamtos vaizdelius. Visos kambarių sienos pasidarė labai jau nuobodokos- tai va šokiravau savo vyrą šiandien .bet pati esu laiminga, atsipalaidavusi
jo, nuotaikingi katinai ypač pirmi du labai faini.
tik labai jau niūrios ir ribotos spalvos (ir dar rėmelis tikras gedulas )
puslapiui paspalvinti
40x50,sendintas,drugys tapytas aliejum ;}
man laabai patiko
Atsakymas to praeve:
mano akim ziurint visi darbeliai jusu pazymetame puslapyje gana vaikiski, tai tiesiog praktikos stoka ir priemones pasirinkimo klaida. Pabandykite tapyti ant kartono arba drobes su akrilu, o paskui dengti ji laku. Pamatysite, kad efektas bus daug geresnis.
Pati esu labai reikli savo kurybai, todel esu tiesmuka ir kitu atzvilgiu.
Pagarbiai
mano akim ziurint visi darbeliai jusu pazymetame puslapyje gana vaikiski, tai tiesiog praktikos stoka ir priemones pasirinkimo klaida. Pabandykite tapyti ant kartono arba drobes su akrilu, o paskui dengti ji laku. Pamatysite, kad efektas bus daug geresnis.
Pati esu labai reikli savo kurybai, todel esu tiesmuka ir kitu atzvilgiu.
Pagarbiai
tai cia juk megejai tapo,arba tie kurie mokosi norit pamatyt rimtu ne vaikisku darbu ieskokite internetinese galerijos,kad ir Kauno langas
dekui uz demesi
aciu visiems
dekui uz demesi
aciu visiems