Temelė kaži ko šiek tiek apmirė, todėl keliu visus meno mėgėjus iš miego ir dedu vieną savo errr..pavadinčiau aliejinio darbo eskizą. Čia aš dukrai rodžiau kaip tapoma aliejiniais dažais
-----------------------------------------------------------------------------------------
Mano darbai, mano blogas
QUOTE(tesulka @ 2010 04 07, 10:28)
Temelė kaži ko šiek tiek apmirė, todėl keliu visus meno mėgėjus iš miego ir dedu vieną savo errr..pavadinčiau aliejinio darbo eskizą. Čia aš dukrai rodžiau kaip tapoma aliejiniais dažais
Mano darbai, mano blogas
Mano darbai, mano blogas
neblogas darbelis, žiedeliai man patiko, bet kompozicija nelabai -neišsitenka darbas drobėje, atrodo lyg tos gėlės į per žemą dėžę įkištos, reikia daugiau erdvės viršuje palikti, ir tų lapų mažiau rodyti, arba daugiau su jais padirbėti, nes dabar jie labai stambūs bet vienodi ir neįdomiai žiūrisi. Gal pavarijuok daugiau spalvomis, pažaisk šviesotamsa?
Kusachius: na teip teip, lapai ne kas čia:) Gėlės buvo vazoje be lapų, o dukra prašė, kad lapus padaryčiau. Ir man tikras vargas mažagabaritinius darbus piešti, o kadangi piešiau be pieštuko, iškart dažais, tai tiesiog jau kaip gavosit taip ir palikau O prieš tai rašiau šioje temelėje, kad man gėles piešti prastai gaunasi
----------------------------------------------------------------------------------------------
Mano darbai, mano blogas
----------------------------------------------------------------------------------------------
Mano darbai, mano blogas
QUOTE(tesulka @ 2010 04 07, 15:09)
Kusachius: na teip teip, lapai ne kas čia:) Gėlės buvo vazoje be lapų, o dukra prašė, kad lapus padaryčiau. Ir man tikras vargas mažagabaritinius darbus piešti, o kadangi piešiau be pieštuko, iškart dažais, tai tiesiog jau kaip gavosit taip ir palikau O prieš tai rašiau šioje temelėje, kad man gėles piešti prastai gaunasi
Mano darbai, mano blogas
Mano darbai, mano blogas
tai kad ne taip jau prastai, kaip jau rašiau -žiedeliai simpatiški gavosi, ir matosi, kad tapyti sugebi, tik tiems lapams dar kiek dėmesio reikia skirti. Na, ir kompozicijai.
Šiandien nufotografavau savo paauglės dukros grafikos darbelį. Čia ji kaip ir pasako savo nuomonę apie anoreksiją.
---------------------------------------------------------------------------------------
Mano darbai, mano blogas
---------------------------------------------------------------------------------------
Mano darbai, mano blogas
geras čia jiems tokia tema buvo duota? šiaip labai išraiškingai, įtikinamai padaryta, judesys puikiai išreikštas ir kažkaip manau šis darbas "kalba" ne vien apie anoreksiją siaurąja prasme, o netgi kiek plačiau, t.y. bendrai ydų/ydingumo (ydingų žmogaus praktikų, įpročių ar nuostatų) tema.. tik galva gal dar kiek per "gerietiška" šitam kotekstui gavos, t.y. švelnių bruožų, aptakių linijų, žodžiu kelianti teigiamas emocijas, nes čia (priešingai nei likusioj kūno daly) jokių išbadėjimo požymių nėra. čia šiaip toks pastebėjimas..
trr: aha jiems čia dailės mokykloje tokia tema buvo. Aš fotkinau paguldžiusi darbą, truputi jis visas pastorėjo
Mano darbai, mano blogas
Mano darbai, mano blogas
As cia biskiuka ne i tema pavarysiu, dovanokit, bet taip jau isejo, kad kai kur narsydama radau TESULKOS darba, butent ta, su geltona moterim. Tai va, pasaulelis mazytis, arba kartais nezinia kodel mes susitinkam kazkokius zmones. Taigi.
Ar cia po "praktiku" kilo ikvepimas? As tikiuos, kad man praktikos irgi pades kada nors nutapyti koki nors apygeri darbeli. As esu dabar "pirmoke" (as cia kalbu apie jogos uzsiemimus)
Beje, darbelis man patiko. Laukiu daugiau darbu. Dukrele saunuole.
Virvute: hehe šį darbą buvau nutapiusi labai seniai, gal prieš kokius 6 metus. Tapiau savo valgomojo sienai papuošti, pakabinau taip, kad atrodytų tarsi ji į mus visus valgančius žiūri Per tuos metus turėjau kelis tokius pirkėjus, kurie norėjo ją nupirkti, bet ši mergina nepaperkama
P.S o į kokį jogos centrą Klaipėdoje eini? Aš jau ketvirtokė
Dabar va parašiau apie tą moterį ir pagalvojau apie kokią tu vis gi kalbėjai. Jei matei tą su didele žvaigžde, tai ta nekaba valgomajame
------------------------------------------------------------------------------------------
Mano darbai, mano blogas
P.S o į kokį jogos centrą Klaipėdoje eini? Aš jau ketvirtokė
Dabar va parašiau apie tą moterį ir pagalvojau apie kokią tu vis gi kalbėjai. Jei matei tą su didele žvaigžde, tai ta nekaba valgomajame
------------------------------------------------------------------------------------------
Mano darbai, mano blogas
Turejau galvoje butent ta moteri, kuria pateikei "teismui" cia, visai nesenai
Einu i Respublikine jogos mokykla. Manau pati eini ten pat, nes tame puslapyje, skyrelyje musu kuryba as ir pamaciau tavuosius darbelius.
Einu i Respublikine jogos mokykla. Manau pati eini ten pat, nes tame puslapyje, skyrelyje musu kuryba as ir pamaciau tavuosius darbelius.
Labas =]
Vis uzeinu, pasiskaitau, bet parasyti ka neturiu, tuo labiau - parodyti.
Kadangi tapyti man labai patinka, bet norejosi labiau isigilinti i tapybos pagrindus, ismokti ir suzinoti, dabar sestadieniais lankau tapybos pamokos. Turiu keleta mokomuju darbeliu, bet turbut cia nedesiu. =] Tik norejau papasakoti, kaip gera taip praleisti laika, piesiant, tapant o svarbiausia - gaunant profesionalo pastabos (kaip sioje temoje), patarimus ir uzdavinius. Is knygos savarankiskai tiek neismokciau ir nesuprasciau.
Tema letai arteja prie pabaigos, prasau, pagalvokit ir sukurkite nauja tema musu darbeliams!
Vis uzeinu, pasiskaitau, bet parasyti ka neturiu, tuo labiau - parodyti.
Kadangi tapyti man labai patinka, bet norejosi labiau isigilinti i tapybos pagrindus, ismokti ir suzinoti, dabar sestadieniais lankau tapybos pamokos. Turiu keleta mokomuju darbeliu, bet turbut cia nedesiu. =] Tik norejau papasakoti, kaip gera taip praleisti laika, piesiant, tapant o svarbiausia - gaunant profesionalo pastabos (kaip sioje temoje), patarimus ir uzdavinius. Is knygos savarankiskai tiek neismokciau ir nesuprasciau.
Tema letai arteja prie pabaigos, prasau, pagalvokit ir sukurkite nauja tema musu darbeliams!
QUOTE(Hegesihora @ 2010 04 10, 20:23)
Labas =]
sestadieniais lankau tapybos pamokos. Turiu keleta mokomuju darbeliu, bet turbut cia nedesiu. =] Tik norejau papasakoti, kaip gera taip praleisti laika, piesiant, tapant o svarbiausia - gaunant profesionalo pastabos (kaip sioje temoje), patarimus ir uzdavinius. Is knygos savarankiskai tiek neismokciau ir nesuprasciau.
sestadieniais lankau tapybos pamokos. Turiu keleta mokomuju darbeliu, bet turbut cia nedesiu. =] Tik norejau papasakoti, kaip gera taip praleisti laika, piesiant, tapant o svarbiausia - gaunant profesionalo pastabos (kaip sioje temoje), patarimus ir uzdavinius. Is knygos savarankiskai tiek neismokciau ir nesuprasciau.
va va, gyvo mokytojo ir mokymosi gyvai niekas neatstos..