Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba

QUOTE(trr @ 2010 02 12, 23:25)
labai neblogi darbai, man patiko, ypač du viduriniai, nes pirmame man kažko trūksta (gal dinamikos tam ratui  g.gif , gal išbaigtumo kažkokio detalėse, nes kompoza šiaip nėra bloga),  o paskutiniame darbe man atrodo galėtų pasipainioti daugiau šiltų spalvų, jos padėtų "suvirpėti" melsviems plotams. bet šaip labai gerai ir įdomu, kad tai ne kopijos ir ne natiurmortai, o jau pilnaverčiai kūriniai su mintimi  thumbup.gif 
"žydinčioj pievoj" kur beveik centre esantis melsvas žiedas fantastiškai gerai nutapytas  bigsmile.gif , toks erdvinis gavos, apšviestas.  thumbup.gif

O kodel blogai natiurmortai? Ka jie jau nepilnaverciai? Ar cia tik niekinga mokymosi priemone jusu aplinkoje?
Atsakyti
QUOTE(Agalis @ 2010 02 13, 15:36)
O kodel blogai natiurmortai? Ka jie jau nepilnaverciai? Ar cia tik niekinga mokymosi priemone jusu aplinkoje?

na jau na jau, nieko niekingo, tik nereikia įsižeisti smile.gif .
na dažniausiai tai ir būna mokymosi priemonė, nors beabejo van gogo saulėgražos ar sezano natiurmortai nėra nepilnaverčiai biggrin.gif . turėjau omeny turinio požiūriu, ne formos. tiesiog tokie darbai labiau atspindi kūrėjo pasaulėžiūrą, asmeninį, individualų vidinį pasaulį nei tarkim natiurmortas. ir man jie įdomesni, bet tai nebūtinai (ar ne visada) reiškia geresni (tapybos, atlikimo, meninės vertės, etc požiūriu..). 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 13 vasario 2010 - 18:55
Sveikos, mielos Mamytės 4u.gif
Esu naujokė, norėčiau jums parodyti kelis savo darbus.

...

dydis 20 x 17,5 cm kardonas, aliejiniai dažai

...

60 x 39 cm drobė, aliejiniai dažai

...

popierius, guašas

...

42 x 30 cm kardonas, aliejiniai dažai

...

42 x 30 cm kardonas, aliejiniai dažai

! 
Perdidelio formato nuotraukos ištrinta ! Dėkite ne didesnes nei 500- 550 pikselių nuotraukas! Šis SM forumas kaip ir ši  tema yra nekomercinė, tad DRAUDŽIAMA čia siūlyti įsigyti savo darbus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 17 vasario 2010 - 08:07
čia pirkti siūlote ar kaip? jei taip, tai čia netinkama vieta, yra skelbimų skyrelis 4u.gif
ir didokos nuotraukos sakyčiau, dalimis tenka žiūrėti, o nekurie tikriausiai lauks valandą, kol puslapį atidarys. biggrin.gif

nieko darbai. kur mokotės tapyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 15 vasario 2010 - 17:59
QUOTE(trr @ 2010 02 15, 17:58)
čia pirkti siūlote ar kaip? jei taip, tai čia netinkama vieta, yra skelbimų skyrelis  4u.gif
ir didokos nuotraukos sakyčiau, dalimis tenka žiūrėti, o nekurie tikriausiai lauks valandą, kol puslapį atidarys.  biggrin.gif

nieko darbai. kur mokotės tapyti?

doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
trr,

ar pati tapai?

butu idomu pacios darbeliu paziuret smile.gif

P. S.
Toli temos istorijos nekrapsciau, tad gal kur rodei darbelius, bet grazus darbelis ir antra karta ikeltas temos nepagadins
Atsakyti
QUOTE(tanni @ 2010 02 17, 00:33)
trr,

ar pati tapai?

butu idomu pacios darbeliu paziuret  smile.gif

P. S.
Toli temos istorijos nekrapsciau, tad gal kur rodei darbelius, bet grazus darbelis ir antra karta ikeltas temos nepagadins

tikrinate mano kompetenciją? bigsmile.gif biggrin.gif

tai pakrapštykite (viso labo ten tik viena tema prikalbėta), apie tai jau kalbėta, tad nesikartosiu. cool.gif

Papildyta:
QUOTE(kemppinele @ 2010 02 16, 23:12)

g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 17 vasario 2010 - 00:29
user posted image

flirt.gif hihihi.gif flirt.gif
Atsakyti

! 
TAISYKLIŲ PRIMINIMAS

Forume draudžiama:
Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ).
• rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu).
• rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos taip pat laikomos šiukšlėmis.

Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Prašome nekelti didelės apimties nuotraukų, nes jos užima daug vietos, kitu atveju jos bus trinamos.

Taip pat necituoti žinučių su nuotraukomis, nes besikartojančios nuotraukos užima daug vietos.
Atsakyti
Kazkokie labai keisti postai...bandote susikalbeti sypsenelemis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(yyla @ 2010 02 17, 09:00)

aha, labai moteriškas darbas biggrin.gif įdomu. ir gerai nutapyta thumbup.gif spalvos man patinka. gal tas antras batas kiek pametė perspektyvą, (matyt todėl, kad "lubos" jau spaudė), kažkaip "lūžta" į šoną, gal vertėjo visa kompoziciją truputį nuleisti žemyn, arba iš vis palikti tik vieną batą.. g.gif 4u.gif

senai matyta, rodykit ko dar pritapėt biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
taip ,kompozicija tikrai vertejo nuleisti,na bet taip jau man gavosi doh.gif tingejau perpiesineti blush-anim-cl.gif nes labai norejosi kuo greiciau aliejinius dazus paimti,ai,nerimta cia,pazaidimai ir tiek,atsipalaidavimo budas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yyla: 17 vasario 2010 - 20:33