Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba

QUOTE(pumis @ 2010 02 10, 20:48)
man irgi maloniau piesti su geru anglisku akrilu ir grazius dalykus-gamta ,zmogu ir pan., nei plyta su piestuku ant popieriaus,kol iseis tobula plyta smile.gif ,

As cia domejausi vietinej dailes parduotuveje,vyksta tokie kursai-atvaziuoja profai is visos salies,vienos pamokos (tai yra nuo 3 iki 6 val.) kaina nuo 70 euru iki 250 doh.gif ,

smile.gif hm, deja, labai lengvai tie gražūs dalykai paveiksle tampa nebegražiais. o kokia plyta nutapyto meistro toookią istoriją papasakos, kad apsiverksi, oi slidu su ta grožio sąvoka. biggrin.gif

oi ne ne, čia briedas tokios kainos, manau galima rasti dailininką (ar net studentą), kuris pamokys už žyymiai žymiai mažesnius pinigus. 4u.gif (pati prieš penkiolika metų į mėnesį mokėjau 90lt, kitur 110-150lt. tada buvo. kaip dabar nežinau. čia vilniuj.)
Atsakyti
QUOTE(trr @ 2010 02 10, 21:14)
smile.gif hm, deja, labai lengvai tie gražūs dalykai paveiksle tampa nebegražiais. o kokia plyta nutapyto meistro toookią istoriją papasakos, kad apsiverksi, oi slidu su ta grožio sąvoka.  biggrin.gif
oi ne ne, čia briedas tokios kainos, manau galima rasti dailininką (ar net studentą), kuris pamokys už žyymiai žymiai mažesnius pinigus.  4u.gif (pati prieš penkiolika metų į mėnesį mokėjau 90lt, kitur 110-150lt. tada buvo. kaip dabar nežinau. čia vilniuj.)

sveikutes, as tai jaunuju dailininku dirbtuvese uz 50 lt gaunu puikias tapybos pamokas. I menesi 200 gaunas aisku, daugoga truputi, bet malonumas, kuri patiriu stovedama prie molberto galerijos vidury yra neikainojamas smile.gif
Atsakyti
ateinu mergaites pas jus su vaikiskais piesinukais smile.gif megejiska ir dar dukriukui teko dziaugsmas pasiteplioti biggrin.gif
I draugas
user posted image

IIdraugas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kemppinele: 11 vasario 2010 - 12:53
Mano kūryba:aliejinė ir akrilinė. http://www.flickr.co...dus/4325401655/
Atsakyti
QUOTE(tesulka @ 2010 02 11, 13:59)
Mano kūryba:aliejinė ir akrilinė. http://www.flickr.co...dus/4325401655/

nu labai įdomūs, dekoratyvūs darbai thumbup.gif bigsmile.gif , man labiausiai patiko "vasara" (kuris regis daugiau galėtų būti ne paveikslas, o dekoras ant kokio daikto) ir "sapnas" (šitas jau paveiksliškas, ir beto "klimtiškas", bet savaip, gerąja prasme)
dailės mokotės kur nors, ar savamokslė? bigsmile.gif (ir dar jūsų papuošalų spalvos man patiko) biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 11 vasario 2010 - 14:22
Baigiau dailės mokyklą vaikystėje. Bet paišiau visą laikąsmile.gif Man labai patinka piešti detales. Na lyg kaip grafika, bet su spalvom:) Sapnas yra pieštas aliejiniais dažais. O Vasara akrilu. Akrilu piešdama specialiai darau taip, kad paveikslas primintų dekorą. Tiesiog man taip patinka:) Ir ačiū už šiltus atsiliepimus.
Atsakyti
QUOTE(tesulka @ 2010 02 11, 18:42)
Baigiau dailės mokyklą vaikystėje. Bet paišiau visą laikąsmile.gif Man labai patinka piešti detales. Na lyg kaip grafika, bet su spalvom:) Sapnas yra pieštas aliejiniais dažais. O Vasara akrilu. Akrilu piešdama specialiai darau taip, kad paveikslas primintų dekorą. Tiesiog man taip patinka:) Ir ačiū už šiltus atsiliepimus.

jei pastoviai paišot, tai prašom dažniau užeiti pasirodyti. biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Kai nekuriu papuošalų , tai tada paišau. Turiu savo dailės studiją, kur praleidžiu daug laiko. Turiu norų suruošti metų laikų ciklą, įtraukiant tapybą ir papuošalus kaip spalvų gamos atkartojimą. Na nežinau, galvojau spėsiu iki gegužės, bet dabar galvoju, kad gal teks šiek tiek užtrukti. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tesulka: 11 vasario 2010 - 20:24
Senokai šioje temoje nesilankiau blush2.gif labai patiko, kad čia paveikslai ne tik giriami, bet ir sąžiningai kritikuojami bigsmile.gif tapybai skyriu labai daug savo laiko, stengiuosi išmokti naujų dalykų..

Būčiau labai dėkinga, jei kas nors parašytų savo nuomonę apie paveikslus (tapiau šiemet) 4u.gif

"Gyvenimo ratas"
user posted image

"Žydinti pieva"
user posted image

"Prisiminimai, o gal tik iliuzija"
user posted image

"Pasek man pasaką"
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo just sweet: 12 vasario 2010 - 21:12
QUOTE(just sweet @ 2010 02 12, 22:11)
Senokai šioje temoje nesilankiau  blush2.gif  labai patiko, kad čia paveikslai ne tik giriami, bet ir sąžiningai kritikuojami  bigsmile.gif  tapybai skyriu labai daug savo laiko, stengiuosi išmokti naujų dalykų..

Būčiau labai dėkinga, jei kas nors parašytų savo nuomonę apie paveikslus (tapiau šiemet)  4u.gif

labai neblogi darbai, man patiko, ypač du viduriniai, nes pirmame man kažko trūksta (gal dinamikos tam ratui g.gif , gal išbaigtumo kažkokio detalėse, nes kompoza šiaip nėra bloga), o paskutiniame darbe man atrodo galėtų pasipainioti daugiau šiltų spalvų, jos padėtų "suvirpėti" melsviems plotams. bet šaip labai gerai ir įdomu, kad tai ne kopijos ir ne natiurmortai, o jau pilnaverčiai kūriniai su mintimi thumbup.gif
"žydinčioj pievoj" kur beveik centre esantis melsvas žiedas fantastiškai gerai nutapytas bigsmile.gif , toks erdvinis gavos, apšviestas. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 12 vasario 2010 - 22:29
QUOTE(kemppinele @ 2010 02 11, 13:52)
ateinu mergaites pas jus su vaikiskais piesinukais smile.gif megejiska ir dar dukriukui teko dziaugsmas pasiteplioti biggrin.gif

Labai simpatiski suniukai 4u.gif

QUOTE(tesulka @ 2010 02 11, 13:59)
Mano kūryba:aliejinė ir akrilinė.

Tikrai grazus darbeliai mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(just sweet @ 2010 02 12, 22:11)
Būčiau labai dėkinga, jei kas nors parašytų savo nuomonę apie paveikslus (tapiau šiemet)  4u.gif

puikus darbeliai, ypac patiko pasaka thumbup.gif
Atsakyti
trr, dėkoju labai už kritiką 4u.gif "Gyvenimo ratą" teko koreguoti keletą kartų, galbūt nuo pat pradžių kažkokią klaidą padariau, ir ji jau nebepataisoma g.gif

Dėl paskutinio paveikslo sutinku, kad kiek trūksta šiltų spalvų iki pusiausvyros, gal vėliau dar sugalvosiu, kaip pakeisti ax.gif

Man pačiai šiuo metu artimiausia "Prisiminimų.." spalvinė gama. Turbūt pasidaviau dabartinei madai, pradėjo patikti nublukosios spalvos, sendinti baldai, Provanso stilius wub.gif

Aksana-Lap - dėkui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo just sweet: 12 vasario 2010 - 22:57