Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba

QUOTE(ringute @ 2010 02 10, 14:35)
Na gerai, kaip jus vertintumete toki kurini?

http://public.fotki....ting.html#media

Kaip matot, as nemazai nusikopijavau. Paimta ir devianart.

Sakyciau galva yra, dvi kojos, dvi rankos - lygtai sedi susilenkes zmogus. Gal net moteris! Ant keliu uzmestas kazkas. Idomu, kokiai cia meno srovei pakliuna?
Kas baisiausia, man tai grazu! Netgi daug graziau, nei kad butu nupiesta tikroviska daili meteriske, su isryskintais raumenukais.

na sakyčiau jokiai krypčiai, arba kelių krypčių mišiniui. biggrin.gif ir tai tikrai ne šedevras, ypač tas fonas perspaustas. nors figūra nutapyta anatomiškai taisyklingai.
nebūtina visada išpiešti raumenukus, ir net jei tapai (pieši) apibendrintą, abstrahuotą ar stilizuotą kūna, vistiek jaučiasi, kada žmogus turi tas anatomijos ir akademinio piešimo žinias, o kada ne. nes vistiek turi išlikti taisyklingos bendriausios proporcijos, kūno dalių santykis, beto, nors akis nefiksuoja, bet galima rasti vieną kitą nežymų brūkštelėjimą, kuris pažįmi tai kas yra po oda.. tos žinios padeda pasiekti tam tikro išraiškingumo, ir ne vien piešiant tikroviškai... 4u.gif
Atsakyti
gaila, mačiau buvo užsukęs dekor, bet prie diskusijos neprisidėjo biggrin.gif
kalbant apie to paveikslo foną labai tinka anksčiau pasakyta iškalbinga ir taikli dekor frazė "metodiškai badomas nederantis spalvų mišinys tikintis kad tai suteiks darbui spalvinio "turtingumo" bei paztozinės tapybos efekto."

man čia dar toptelėjo, kad problema yra ta, kad medžiagos kopijavimui ieškoma internete, o ten į vieną katilą sumesti ir geri ir blogi tapytojai ir klasikiniai, profesionalūs ir mėgėjiški darbai. žmogus negali teisingai atsirinkti ką kopijuoti, o kai kopijuoji tokį pat mėgėją, tai sudėtinga ir tobulėti g.gif rimtai siūlau pavartyti kuo daugiau meno albumų ir kopijuoti iš ten. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 10 vasario 2010 - 14:45
QUOTE(ringute @ 2010 02 10, 14:35)
Na gerai, kaip jus vertintumete toki kurini?

http://public.fotki....ting.html#media

Kaip matot, as nemazai nusikopijavau. Paimta ir devianart.

Sakyciau galva yra, dvi kojos, dvi rankos - lygtai sedi susilenkes zmogus. Gal net moteris! Ant keliu uzmestas kazkas. Idomu, kokiai cia meno srovei pakliuna?
Kas baisiausia, man tai grazu! Netgi daug graziau, nei kad butu nupiesta tikroviska daili meteriske, su isryskintais raumenukais.

Sveikute!!,

Bent jau aš vertinčiau kaip tokį saldoką impresionistinį darbelį, komercinio pobudžio.
su anatomija daug maž normaliai , tiesa klaidos sukesnėse vietose- per trumpas blauzdikaulis , ir suvarytas kaklas bei kažkur nunykus smegenų dežutė))-
Pagal krūtį ir užpakalio formą, kiek mano menka patirtis traukia, galėčiau teigti kad čia moteris.
Anatomijos žinios reikalingos ne tam kad raumeniukus ten krapštyti , o kad išvis sugebėti vaizduoti žmogaus figūrą bet kokio lygio stilizacijoje- tą ka čia pateikiei su pareiškimu " Gal net moteris!" tai jau labai realistiškas darbas, yra gi pvz S.Krasauskas kuris moterį piešia viena linija, ir V.Van Gogh ir kruva kitų , kurie labai puikiai mokėjo anatomiją - nebutų mokėję- vertė jų darbų būtų nulinė..

Klausi ar vyras nenuprotės..- na ir ko gi turėtu nuprotėti)). Taip parodomas demesys ,tai gi ir meilė, o kas gi labiau svarbu nei meilė?- man tai labai gražus žestas.. dar ir miegamajam kabinsi, tai toks papildomas imeratyvas gausis)
Kitas dalykas jei tokią figūrą Vyras gyvai pamatytu: tada arba ją uždaužytu negyvai arba žviegti pradėtu...- čia jau nuo charakterio niuansų priklauso - nieks neatlaikytu tokio keramikinio monstro su nučiuožusia šikna ir neščiu-gangrenuojančiu pilvu

Atsakyti
QUOTE(dekor @ 2010 02 10, 15:56)
Sveikute!!,

Klausi ar vyras nenuprotės..- na ir ko gi turėtu nuprotėti)). Taip parodomas demesys ,tai gi ir meilė, o kas gi labiau svarbu nei meilė?- man tai labai gražus žestas.. dar ir miegamajam kabinsi, tai toks papildomas imeratyvas gausis)
  Kitas dalykas jei tokią figūrą Vyras gyvai pamatytu: tada arba ją uždaužytu negyvai arba žviegti pradėtu...- čia jau nuo charakterio niuansų priklauso - nieks neatlaikytu tokio keramikinio monstro su nučiuožusia šikna ir neščiu-gangrenuojančiu pilvu

Man tai atrodo, kad sis paveikslas miegamajuje netinka del rekianciu spalvu. Tokiam kambary turetu vyrauti raminancios, pastelines spalvos, kad miegoti galetum. O prie tokiu spalvu gali isproteti greitai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agalis: 10 vasario 2010 - 15:02
QUOTE(Agalis @ 2010 02 10, 16:01)
Man tai atrodo, kad sis paveikslas miegamajuje netinka del rekianciu spalvu. Tokiam kambary turetu vyrauti raminancios, pastelines spalvos, kad miegoti galetum. O prie tokiu spalvu gali isproteti greitai.

Kaip netinka? bigsmile.gif man tai ir rekianti raudona miegamajam visai ne pro sal butu tongue.gif aisku pamaisyta su baltu, bei saltesnes spalvos kontrastais... bet miegamajame man ryskios spalvos kaip tik thumbup.gif bet kitam nesiulyciau... kas jautresniu nervu ax.gif cia matyt skonio reikalas. (pvz vonioj nepakesciau saltu spalvu.. islipus man ir taip salta, o jei dar ir sienos butu saltu spalvu... brrrr doh.gif )
Atsakyti
Furijos..))) - kad visai ne apie tai diskusija dabar))
Atsakyti
oi blush2.gif Tai kad visai idomi diskusija... o apie zmogaus piesima as nesirystu komentuoti blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
joo, su miegamuoju tai žiūrin koks tikslas, ar nuraminti prieš miegą ar sukelti aistrą lotuliukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 10 vasario 2010 - 15:45
QUOTE(dekor @ 2010 02 10, 16:16)
Furijos..))) - kad visai ne apie tai diskusija dabar))

Kodel furijos?
Papildyta:
QUOTE(trr @ 2010 02 10, 16:44)
joo, su miegamuoju tai žiūrin koks tikslas, ar nuraminti prieš miegą ar sukelti aistrą  lotuliukas.gif

Nu as asmeniskai tokiu spalvu niekur nedeciau, nes akis skauda. Bet cia jau mano toks skonis.
Atsakyti
QUOTE(Agalis @ 2010 02 10, 17:04)
Nu as asmeniskai tokiu spalvu niekur nedeciau, nes akis skauda. Bet cia jau mano toks skonis.

na aš irgi nekabinčiau. buvau vieną vėsią ir romią abstrakciją išsirinkus, ale kol svarsčiau tai ir krizė atšuoliavo ir autorius pabrango lotuliukas.gif o šiaip pas mus miegamajam viena siena tamsiai mėlyna - migdo kaip tabletė thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 10 vasario 2010 - 16:19
QUOTE(trr @ 2010 02 10, 17:18)
na aš irgi nekabinčiau. buvau vieną vėsią ir romią abstrakciją išsirinkus, ale kol svarsčiau tai ir krizė atšuoliavo ir autorius pabrango  lotuliukas.gif o šiaip pas mus miegamajam viena siena tamsiai mėlyna - migdo kaip tabletė  thumbup.gif  biggrin.gif

pas mane viena miegamojo siena tamsiai ruda sokoladine - irgi migdo super smile.gif
Atsakyti
Oho kokios cia diskusijos uzvire ir viskas del nuogu moteru lotuliukas.gif
As savo sedevra,kuriam ir pavadinima sugalvojau- "Broileris su dredais" irgi savo vyriskiui padovanojau,kadangi jis pas mane daugiau prie sporto,o ne prie meno,tai jam visai kaip ir patiko,aisku po jusu komentaru,ilgai stovejo ir ziurejo kas cia ne taip g.gif biggrin.gif O, kas del pacio piesimo-tapymo,tai man irgi maloniau piesti su geru anglisku akrilu ir grazius dalykus-gamta ,zmogu ir pan., nei plyta su piestuku ant popieriaus,kol iseis tobula plyta smile.gif ,mes megejai,piesdami taip atsipalaiduojam,stresa nuimam,aisku mokytis tobuleti niekad nevelu.....As cia domejausi vietinej dailes parduotuveje,vyksta tokie kursai-atvaziuoja profai is visos salies,vienos pamokos (tai yra nuo 3 iki 6 val.) kaina nuo 70 euru iki 250 doh.gif ,tai kazkaip susilaikiau,be to ar uztektu,kad kazka isisavint ir ismokti per toki trumpa laika,geriausia tureti pazistama dailinika ir nuolat stebeti kaip jis dirba (na kokia butelka vyno dar pastacius biggrin.gif )
Atsakyti