Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba

QUOTE(Lewisia @ 2010 01 17, 19:33)
Mergaites gal pasakytumet kaip tiksliai pasidaryti gruntą, tapant ant statybinio kardono?Bandžiau kreidinius dažus maišyti su lipalu (net nežinau kas šį receptą pasufleravo unsure.gif )bet matyt proporcijų  nenutaikiau, piešiant gruntas labai dažus ''gerė'' reikėjo daug dažų sluoksniuoti.O gal kitokį  gruntą galima pasigaminti ?Iš anksto ačiū ,jei kas atsakys.

As nezinau, kaip reiktu is tiesu, bet pati darau sitaip: nusiperku statybinio, giluminio grunto. ( toks kaip balintas vanduo, ir greit isigeria) nutepu keliais sluoksniais, leisdama jam isigerti... pries tai pavirsiu "praeinu" su svitriniu popieriu- 400 arba 350. jeigu reikia, nusveiciu dar karteli, tarp gruntavimu. Leidziu visiskai isdziuti. Tuomet pasiimu Akrilinius dazus, ir lipalo, 1:1, arba 1:2, bei nutepu visa pavirsiu. Kartais nutepu pavirsiu ir be gruntavimo, bet tuomet daugiau sugeria Akrilo ir lipalo mases g.gif Isdziuvus, galima piesti. O ir pagrindas gali buti nebutinai vien baltas, ar vienspalvis 4u.gif Bet vis vien reiktu "paslepti', kad ir po plonu dazu sluoksniu maisytus dazus, kadangi jie buna kiek balksvesni, blizgesni. Manau jeigu pabandysit, viska suprasit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(trr @ 2010 01 17, 18:04)
labai puiku, kad iškėlėt sau tokį uždavinį  bigsmile.gif  thumbup.gif , žiūrint į pataisymą panašu, kad kol kas dar nepavyko jo išspręsti, bet labai norėčiau, kad jums pasisektų. pabandykit dar, jei toliau esanti vieta, vadinas turėtų būti smulkesni daiktai (žolės, gėlės), bet žymiai ryškesni kontrastai nei pirmame plane, daugiau geltonumo ir šviesos. take mėginote išskirti šešėlį spalva, bet žaluma abiejuose planuose liko tokia pati, patamsinkit, pamėlyninkit žolę, panardinkite pirmą planą į tamsą. nepažadu, kad iškarto pavyks atrasti raktą, bet turi pavykti, bandykite visaip.  smile.gif pagaliau galima atsiversti dailės albumų ir paieškoti analogų, kaip gi kiti meistrai tą klausimą sprendė.. nepalikite to uždavinio neišpręsto  mirksiukas.gif  ax.gif

Dėkoju už palaikymą, net azartas paėmė bigsmile.gif Apie kitų dailininkų pavyzdžius nepagalvojau smile.gif

Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2010 01 15, 23:55)

Labai aciu uz nuomone ir pastabas, tikrai isigilinant ir panagrinejant kitu darbus, supratau kodel maniskiai nieko nepasako. Atkreipsiu demesi i tavo patarimus. Dabar atidejau dazus i sona ir treniruojus piesti vaisius, vazas ir puodukus.

Aksana-Lap smile.gif as ten siaip zmogeliuka piesiau ir gavosi taip lyg stiprus vejas i nugara pustu.

Praeivė, man nerodo tavo darbeliu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hegesihora: 18 sausio 2010 - 13:23
QUOTE(Hegesihora @ 2010 01 18, 14:14)

Praeivė, man nerodo tavo darbeliu  g.gif

Pirmojo ir neturėtų rodyti, nes aš jį išėmiau, tačiau pakeistą darbelį turėtum matyti. Jeigu neatidaro, tai tada paspausk ant mano parašo mirksiukas.gif
Atsakyti
Aksana-Lap, tas tavo didelis didelis su medžiais -NEREALU wub.gif wub.gif blink.gif first.gif

Na, aš ir šiokią tokią laisvą minutę ištaikiau:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(nojura @ 2010 01 18, 20:58)
Aksana-Lap, tas tavo didelis didelis su medžiais -NEREALU  wub.gif  wub.gif  blink.gif  first.gif

Na, aš ir šiokią tokią laisvą minutę ištaikiau:
user posted image

Aciu nojura 4u.gif bigsmile.gif
Tavo darbelis labai grazus, man patinka thumbup.gif toks ekspresyvus rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aksana-Lap: 18 sausio 2010 - 23:22
nojura, geras darbelis. paprasta, bet lyriška, asociatyvi abstrakcija. nėra ką pridurti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 18 sausio 2010 - 23:41
Nojura, labai gražu! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Praeivė. @ 2010 01 18, 20:23)

Patiko "Parkas ziema", toks vienisas tas suoliukas : )) taip ir norisi atsisesti. O spalvos tikrai ziemiskos, bet siltos. Zodziu, patiko smile.gif

nojura, grazus darbas, man asocijuojasi su artejanciu pavasariu. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hegesihora: 19 sausio 2010 - 13:50
QUOTE(Hegesihora @ 2010 01 19, 14:45)
Patiko "Parkas ziema", toks vienisas tas suoliukas : )) taip ir norisi atsisesti. O spalvos tikrai ziemiskos, bet siltos. Zodziu, patiko smile.gif

Ačiū, malonu, kad patiko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Praeivė.: 19 sausio 2010 - 13:54
Sveikos 4u.gif .Seku Jūsų temelę kiekvieną dieną. Alpsta mano širdelė prisižiūrėjusi Jūsų šedevrų blink.gif .Įkeliu ir aš savo naujausią darbelį ir laukiu kritikos ir pamokymų ax.gif , kadangi esu savamokslis tepliotojas tongue.gif . Pats zyliukas yra ištapytas iš nuotraukos blush2.gif , kadangi pati tikrai nesu kūrybinga ir iš galvos nenutapyčiau ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(giedras dangus @ 2010 01 19, 15:23)
Sveikos 4u.gif .Seku Jūsų temelę kiekvieną dieną. Alpsta mano širdelė prisižiūrėjusi Jūsų šedevrų blink.gif .Įkeliu ir aš savo naujausią darbelį ir laukiu kritikos ir pamokymų ax.gif , kadangi esu savamokslis tepliotojas tongue.gif . Pats zyliukas yra ištapytas iš nuotraukos blush2.gif , kadangi pati tikrai nesu kūrybinga ir iš galvos nenutapyčiau  ax.gif

wow wub.gif man labai patiko sis darbelis thumbup.gif ir zyliukas toks storas, issiputes, labai fainas ir medziu sakeles thumbup.gif atrodo teko padirbeti wub.gif wub.gif
Atsakyti