Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba

Sveikos smile.gif

Norėčiau, kad parašytumėte, kuo patinka ir kuo nepatinka mano darbelis.

http://public.fotki....piet-lanka.html

Atsakyti
QUOTE(Praeivė. @ 2009 11 26, 17:53)
Sveikos  smile.gif

Man tai labai patinka thumbup.gif tik gal norisi horizontą kiek pabrėžti mirksiukas.gif
Gal foto kiek tamsoka? ar piešinukas toks ir yra? smile.gif
Papildyta:
bėje, antras iš tapybos ir neblogas biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos  smile.gif

..norėtusi pamatyti daugiau darbų.. 4u.gif
visai neblogai, sodrios spalvos, tapybiškumo požymiai (nors aš asmeniškai apskritai simpatijos pastelei nejaučiu blush2.gif ). va gal tik dangaus ir vandens spalva neturėtu būti tokia pati, vienoda, jos turėtu bent šiek tiek skirtis. 4u.gif reiktų dangų gal pašviesint, gal pažydrint (mėlyna ir žydra tai skirtingos spalvos, skirtingas mėlynas pigmentas, tik nepamenu jų pavadinimų)

o vaizdelis iš kur?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 26 lapkričio 2009 - 19:21
Aksana-Lap ir trr, abiems labai dėkoju už atsiliepimus, ačiū, kad nepagailėjote laiko ir dėmesio mano darbeliams, imkit po balioną 4u.gif 4u.gif

Aksana-Lap, horizonto linijos nenorėjau išryškinti, nes ten toluma ir bent jau realiai tas horizontas gana matosi...
Trr, dėl vandens ir dangaus spalvų sutinku, šitą ir pati pastebėjau, šiek tiek taisiau, bet, matyt, nepakankamai. Tapiau iš nuotraukos ax.gif

Daugiau darbų nėra, nes tik neseniai atnaujinau šį savo pamėgį ir paveiksliukų kol kas tik tiek ir tėra mirksiukas.gif Be to, laukiu, kol gausiu kokybiškesnes pasteles, nes su šitomis sunkoka tapyti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Praeivė.: 26 lapkričio 2009 - 20:42
Sveikos  smile.gif

Man irgi labai patiko. Toks labai jau ciurlioniskas smile.gif
Atsakyti
Nauji "pasiterliojimai" smile.gif jūsų teismui:
user posted image

user posted image

Prašom kritikuot, kažko paskutiniu metu patraukė ant tokių, tiesiog nesiveliant į smulkias detales, ieškau "naujo stiliaus" sau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nojura @ 2009 11 27, 20:12)
Nauji "pasiterliojimai" smile.gif jūsų teismui:

Prašom kritikuot, kažko paskutiniu metu patraukė ant tokių, tiesiog nesiveliant į smulkias detales, ieškau "naujo stiliaus" sau smile.gif

abu darbai man patiko, labai gražu. Tik pirmajame medžių kamienams trūksta tapybiškesnio prisilietimo. Dabar lapai tokie minkšti, gyvi, tapybiški, o kamienai -balti vamzdžiai (vienas dar netgi apvestas juodu kontūru).
O antrajam neturiu ką kritikuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2009 11 27, 19:23)
Dabar lapai tokie minkšti, gyvi, tapybiški, o kamienai -balti vamzdžiai (vienas dar netgi apvestas juodu kontūru).
O antrajam neturiu ką kritikuoti  biggrin.gif

Vamzdžiai - lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu matosi, kai žmogus kūrybingas komentuoja, vos nuo kėdės nenukritau... thumbup.gif
Šiaip tai gal gerai sakai, pataisyt bandysim vamzdžius lotuliukas.gif
Atsakyti
nojura, man irgi labai patiko, neturiu ką blogo pasakyti thumbup.gif , ir tie "vamzdžiai" man neužkliuvo, gal apimtis tapybiniu požiūriu taip, bet išraiškingumo jiems vistiek netrūksta, kadangi linija ne su liniuote daryta biggrin.gif , t.y. ganėtinai įvairi, vibruojanti, gyva, čia išnykstanti, čia ryškesnė, visai gražiai jie tirpsta šviesoje.
čia juk akvarelė? ir panašu, kad naudojate ne vien teptuką? lens.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 27 lapkričio 2009 - 19:52
Agalis, ačiū 4u.gif

Nojura, man šie tavo darbeliai tikrai gražūs smile.gif Tik su pirmojo kamienais kažkas ne taip, bet čia jau profesionalės atsakė. Ir turiu klausimą: iš kur jų siužetai? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Praeivė.: 27 lapkričio 2009 - 19:51
Nu dėkui smile.gif

QUOTE(trr @ 2009 11 27, 20:42)
čia juk akvarelė? ir panašu, kad naudojate ne vien teptuką?  lens.gif  thumbup.gif

Pirmam akvarele+guašas, o antras vien akvarelė.
Didžioji darbo dalis pirštais smile.gif
O siužetai tai - paskutiniu laiku labai mėgstu per googlės vaizdų paiešką visokius paintingus žiūrinėt, va prisižiūri prisižiūri, kažkur kažkas smegenyse nusėda ir paskui bandai kažką pati.
Atsakyti
QUOTE(nojura @ 2009 11 27, 21:05)
O siužetai tai - paskutiniu laiku labai mėgstu per googlės vaizdų paiešką visokius paintingus žiūrinėt, va prisižiūri prisižiūri, kažkur kažkas smegenyse nusėda ir paskui bandai kažką pati.

(bet tai juk nėra kopija?)

drinks_cheers.gif teisingai, neįdėjęs kažko į dėžutę, (t.y. galvą), nieko iš jos ir neišimsi.. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 27 lapkričio 2009 - 20:30