Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba

Dekor, ačiū už atsakymus ir patarimus 4u.gif

QUOTE(dekor @ 2010 01 10, 15:10)
Taip pat gal reiktu baigti su akrilu ir dirbti su aliejiniais dažais -atsivertu daug daugiau galimybių.

Ir aš tą patį jau manau... smile.gif Mokykloje tapiau tik guašu, savarankiškai pati pradėjau tapyti akrilu, dabar jau aliejui laikas. Aliejiniai dažai, skiedikliai ir teptukai jau nupirkti...Tikiuosi temoje sulaukti patarimų jei iškils kokių klausimų..
Atsakyti
QUOTE(dekor @ 2010 01 10, 16:10)
nieko nemanom- tai saloninis dailininkas - tokia jau jo darbo specifika -galimybių.

labai noreciau suzinoti,kas tavo manymu ne saloniniai dailinkai 4u.gif ( man labai patinka V.Marcinkeviciaus darbai)
Atsakyti
o as be galo susizavejau Medos Norbutaites darbais.
Nezinau ka mano apie ja profai, bet man tai jos tapyba be galo patinka.
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif .Gal jūs netyčia turit, kur sukaupusios teorijos, kaip tapyti vandenyje atvaizdus?nerandu nieko internete, o paciai nutapyti vandenyje atsispindėjusius medžius neišeina schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(gb78 @ 2010 01 08, 16:03)
Noriu paklausti tapančių akrilu, ar lakuojate nutapytus paveikslus?

Akrilas su laiku trinasi, todel lakuoti reikia
Atsakyti
QUOTE(nojura @ 2009 11 27, 20:12)
Nauji "pasiterliojimai" smile.gif jūsų teismui:
user posted image

user posted image

Prašom kritikuot, kažko paskutiniu metu patraukė ant tokių, tiesiog nesiveliant į smulkias detales, ieškau "naujo stiliaus" sau smile.gif

Man pirmasis pie6inys labai grazus, spalvos grazios...
Atsakyti
QUOTE(gb78 @ 2010 01 08, 15:03)
Noriu paklausti tapančių akrilu, ar lakuojate nutapytus paveikslus?

Lakuoju, kadangi tai apsaugo nuo dulkiu, lengviau valyti. paveikslas atrodo gilesnis, gyvesnis- ne toks matinis.
Atsakyti
Galvoju, gal kam bus idomu paziureti mano pirmaji darbeli ant didesnio pavirsiaus ir ne ant popieriaus blush2.gif Darbelis atliktas ant presskartono (kur senukuose buna) neatsimenu tiksliai ismatavimu. Guasas, ir mezdio (skaidrus, matinis) lakas
Dar tada vidurinej mokinaus... rolleyes.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
pasakysiu neprofesionaliai - afigienai bigsmile.gif kamienai ypač bigsmile.gif thumbup.gif labai gražu, gal ta upės įstrižainė per agresyvi bendrai paveikslo nuotaikai, bet šiaip laaabai neblogas darbas. o dabar tokių netapot? ar tik slepiat? biggrin.gif
gaila nufotografuota nekokybiškai, matyt nėra vietos atsitraukti tiek, kad tilptų visas darbas į kadrą iš priekio g.gif . nes tie rakursai iškraipo tikrają paveikslo kompoziciją.. ir dar tas blicas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 13 sausio 2010 - 17:04
Sveikos, netycia uzejau i sia tema ir negalejau atsitraukti iki paskutinio puslapio : ))) Jusu darbai tokie grazus, kai kurie isvis kvapa uzgniauze. O trr ismoningi ir taktiski komentarai taip padrasina piesti ir tapyti toliau bei kelti darbu nuotrauku viesam teismui.
Pati visada zavejausi tapyba, nors ir vaza teisingai nupiesti nemoku. Pavydejau draugei kuri istojo dailes akademijoje (Rygoj), tai tik labai neseniai pati pradejau akriliniais dazais piesti. Turiu 3 paveikslus, rytoj pasistengsiu nufotkinti ir ikelti. : )
Atsakyti
QUOTE(yyla @ 2009 11 29, 17:48)
ir vel geles nutapiau biggrin.gif  doh.gif  aliejus,80x80
user posted image

Myliu gyvas orchidejas, smile.gif isimylejau ir si paveiksla.
Atsakyti
QUOTE(trr @ 2010 01 13, 18:02)
pasakysiu neprofesionaliai - afigienai  bigsmile.gif  kamienai ypač  bigsmile.gif  thumbup.gif  labai gražu, gal ta upės įstrižainė per agresyvi bendrai paveikslo nuotaikai, bet šiaip laaabai neblogas darbas.  o dabar tokių netapot? ar tik slepiat?  biggrin.gif
gaila nufotografuota nekokybiškai, matyt nėra vietos atsitraukti tiek, kad tilptų visas darbas į kadrą iš priekio g.gif . nes tie rakursai iškraipo tikrają paveikslo kompoziciją.. ir dar tas blicas  doh.gif

Aciu trr, tu tikras auksas 4u.gif
Sis darbelis kabo ne pas mane, tad kuomet apsilankiau pas paveikslo turetoja (sesute) greitai nufotografavau, Be blico neisejo, nes apsvietimo beveik nera, o pasistatyti lempos nebuvo paprasciausiai laiko blush2.gif Dar yra vienas darbelis, kuris neidetas nuorodoje apacioje, bet jo nuotraukos neturiu, kadangi piesiau mokykloje, regis 7klaseje g.gif ir piesinukas buvo padovanotas skaitovu, konkurse, ir po teisybei net nezinau kur jis yra doh.gif Labai idomu butu man paciai ji pamatyt.... blush2.gif o kai pagalvoju gal ir dar kokiu keleta prisiminciau "pamestinuku" g.gif
Atsakyti