QUOTE(trr @ 2010 01 07, 16:56)
neblogi darbai, ypač pirmas. antrame (gaila tas blicas truputį trukdo žiūrėti, ta tamsioji dalis blogai matosi) ta balta kiek kietoka, norisi suteikti jai gyvumo, įvairovės (tapybiškumo), ypač tiem langų apvadam, truputį prigesinti juos (o gal čia tas blicas juos taip išryškina ). tačiau pats siužetas labai savotiškas, lengvai siurealistinis ir turintis nuotaiką. labai skirtingi darbai pirmas toks švelnus ir šviesus, antras niurus, paslaptingas...
o dėl skandalo įdomu, (šitas dailininkas geras, labai ekpresyvi tapyba, bet aš jo nemėgstų, kažkokia pikta ta jo kūryba, net agresyvoka juolab kai regis žmogui šlovės klausimas ne paskutinėj vietoj.. ). na su tuo apsivogimu įdomu ar jo paaiškinimas sekė jau po skandalo, ar buvo pateiktas nuo pat pradžių. jei tik po skandalo tai gėda.
o dėl skandalo įdomu, (šitas dailininkas geras, labai ekpresyvi tapyba, bet aš jo nemėgstų, kažkokia pikta ta jo kūryba, net agresyvoka juolab kai regis žmogui šlovės klausimas ne paskutinėj vietoj.. ). na su tuo apsivogimu įdomu ar jo paaiškinimas sekė jau po skandalo, ar buvo pateiktas nuo pat pradžių. jei tik po skandalo tai gėda.
Labai ačiū už komentarus. Nemoku paveikslų fotografuoti. Iš tiesų langų apvadai ne balti, balti tik laiptai. Paveiksluose paslaptis ir mane vilioja
O dėl skandalo.. aš skaičiau jo interviu, dar iki šio straipsnio, tai jis užsiminė, kad tą paveikslą paėmė iš žmogaus, kuris jį jau buvo įsigijęs, gilesnių paaiškinimų kas ir kaip nebuvo ir po to bac, kaip suprantu, šis paaiškinimas sekė jau po skandalo..
Įkeliu dar vieną (drobė akrilas, 120/90)