Na va, aš tai tarpušvenčiu atostogauju Ir peckiojuosi šiek tiek.
Dar vieni žolių gyventojai, tik pirmasis man labiau vykęs atrodo
O šitie du tai nelabai vykę (antras ypatingai), bet vistiek įdėsiu
P.S. su šventėm, praėjusiom ir ateinančiom
QUOTE(nojura @ 2009 12 30, 13:04)
O man asmeniskai liabai grazus antras ir trecias
Su sventem!
Imetu savo paskutini dar neuzbaigta kurini.
http://public.fotki....1278-jpg-1.html
Emiau ir sustojau, nes kazko jis man nesiziuri. Gal galetumete padeti savo komentarais. Gal cia tie lapelia per ryskus, reiketu kokiu violetiniu. Ir fonas man nelabai, gal daugiau spalvu imaisyti. Na nezinau, palauksiu jusu kritikos ir bandysiu keisti. Matyt per daug isijauciau i detales ir pameciau visuma.
aciu!
Emiau ir sustojau, nes kazko jis man nesiziuri. Gal galetumete padeti savo komentarais. Gal cia tie lapelia per ryskus, reiketu kokiu violetiniu. Ir fonas man nelabai, gal daugiau spalvu imaisyti. Na nezinau, palauksiu jusu kritikos ir bandysiu keisti. Matyt per daug isijauciau i detales ir pameciau visuma.
aciu!
QUOTE(ringute @ 2009 12 30, 13:46)
Su sventem!
aciu!
aciu!
A neparduodate savo paveikslu??
Sitas liabai grazus Oil-Painting-GF001-1-.jpg
SAKES!!! O PIRMAS KOKS!!!! Gal parduodate???
sitas Oil-Painting-GF001-1-.jpg ne mano
As tik paklausiau dailininkiu profesionaliu, kokia cia technologija naudojama.
Del pirmojo aciu, tai mano vienas pirmuju darbu
As tik paklausiau dailininkiu profesionaliu, kokia cia technologija naudojama.
Del pirmojo aciu, tai mano vienas pirmuju darbu
QUOTE(riozyte @ 2009 12 30, 14:11)
A neparduodate savo paveikslu??
QUOTE(nojura @ 2009 12 30, 13:04)
kodėl gi, man jie neatrodo labai nutolę nuo pirmojo. na nebent trečiame ten virš kalnų tas dangus susimakalavęs, gal per tamsus jis antras pvz, labai tapybiškas, santūrus, geras darbas, ir šiaip visai geri darbai. visi trys. matyt jus pačią pirmas "kabina" labiausiai, nes jame yra siužetas/veiksmas/naratyvas (t.y. pasakojimas apie nykštukus)
QUOTE(ringute @ 2009 12 30, 13:46)
Su sventem!
aciu!
aciu!
tik nereikia violetinės, visai nebeliks spalvų anei kontrastų. manau problema yra su fonu (kartu ir kompozicija apskritai), gal jo per daug, gal jis per grubus/grėsmingas, gal per juodas - labai atitraukia dėmesį nuo pagrindinio motyvo. na dar ant kamieno kai kuriuos tuos baltus šviesos dryžius regis galima būtų sušvelninti arba paįvairinti.. bet svarbiausia pasidėkit juodą spalvą į spintą ir pamirškit ją pernelyg daug pilkumos ir mažai spalvų.
toks jausmas, kad noris žengti žingsnį arčiau to medžio, tada būtų šiek tiek stambesnis planas, mažiau to fono, ir tikrai nieko baisaus jei kokia šakelė dėl to liktų "už kadro"..
šiaip būtų labai įdomus darbas, japonų tradicijos dvasioj ir su labai intriguojančia dygia/grėsmės nuotaika
oi, kaip aciu trr uz mintis
Is tiesu ir man toks jausmas kad drobes per daug, butu PhotoShop'as, nucropinciau ))
Jeigu i fona ivelciau dar raudonu zalsvu-haki atspalviu? Ir daugiau saku?
Is tiesu ir man toks jausmas kad drobes per daug, butu PhotoShop'as, nucropinciau ))
Jeigu i fona ivelciau dar raudonu zalsvu-haki atspalviu? Ir daugiau saku?
QUOTE(trr @ 2009 12 30, 15:05)
tik nereikia violetinės, visai nebeliks spalvų anei kontrastų. manau problema yra su fonu (kartu ir kompozicija apskritai), gal jo per daug, gal jis per grubus/grėsmingas, gal per juodas - labai atitraukia dėmesį nuo pagrindinio motyvo. na dar ant kamieno kai kuriuos tuos baltus šviesos dryžius regis galima būtų sušvelninti arba paįvairinti.. bet svarbiausia pasidėkit juodą spalvą į spintą ir pamirškit ją pernelyg daug pilkumos ir mažai spalvų.
toks jausmas, kad noris žengti žingsnį arčiau to medžio, tada būtų šiek tiek stambesnis planas, mažiau to fono, ir tikrai nieko baisaus jei kokia šakelė dėl to liktų "už kadro"..
šiaip būtų labai įdomus darbas, japonų tradicijos dvasioj ir su labai intriguojančia dygia/grėsmės nuotaika
QUOTE(trr @ 2009 12 30, 02:01)
visai nieko darbai. įdomu ar vaizdai piešti iš galvos, ar nusižiūrėta iš pavyzdžių kažkokių..? ar tarpinis variantas?
man pvz tas langas ir tas paskutinis darbas (primena Mykolaitytės kūrinius) labai įdomūs, nes turi nuotaiką. nu ir tas medis pajūry visai nieko, dangus toks netradicinis
o tos orchidėjos netyčia kartojasi tas pats paveikslas ar čia du vienodi paveikslai? beje, tame paveiksle labai noris atskirti tą trečią, aukščiausiai esančią orchidėją, kad ji nebūtų tokia "prilipus" prie kitų, pvz šiek tiek patamsint ją, stumtelt gilyn į šešėlį arba pasukti.. atsiras erdvė.
man pvz tas langas ir tas paskutinis darbas (primena Mykolaitytės kūrinius) labai įdomūs, nes turi nuotaiką. nu ir tas medis pajūry visai nieko, dangus toks netradicinis
o tos orchidėjos netyčia kartojasi tas pats paveikslas ar čia du vienodi paveikslai? beje, tame paveiksle labai noris atskirti tą trečią, aukščiausiai esančią orchidėją, kad ji nebūtų tokia "prilipus" prie kitų, pvz šiek tiek patamsint ją, stumtelt gilyn į šešėlį arba pasukti.. atsiras erdvė.
Deja, aš esu totali kopijuotoja.. Tam kad pieščiau turiu matyti prieš akis.. Langas, tai Italijoje daryta nuotrauka, paskutinis Yacek Yarko lenkų dailininko siurrealisto paveikslo kopija... Tos geles vienodos.. netyčia du vienodus idėjau.. ;> Medis pajūry mano mokytojo paveikslas, tiesiog aš jį nupaušiau kitaip.. Dangus taip išėjo ryškus, bet po to ir pati keisti jo nenorėjau, nes ryškumas tiko... Prie orchidėjų ilgaaais sėdėjau ir ačiū už pastabą, nes aš jau nieko nemačiau..;> reiks pataisyti prisėdus...;D
Tą kitą mažytę gėlytę, bandžiau tapyti man netradiciniu būdu, bet visai neblogai išėjo..;D
QUOTE(Mildusia :> @ 2009 12 30, 22:56)
Deja, aš esu totali kopijuotoja.. Tam kad pieščiau turiu matyti prieš akis..
taip ir maniau, nes visi darbai labai skiriasi savo stilium, vadinas arba žmogus kopijuoja arba tik tik pradeda tapyti (kas šiuo atveju nepanašu) ir pasiduoda įvairioms įtakoms .. tokiu atveju būtų įdomu pamatyti originalą pvz to lenku tapytojo darbą ypač.. įdomu ar daug interpretuojate kopijuodama.
bet manau bekopijuojant ir beinterpretuojant palaipsniui ir pati pradėsit kurti galvoje vaizdus
QUOTE(trr @ 2009 12 30, 14:42)
kodėl gi, man jie neatrodo labai nutolę nuo pirmojo. na nebent trečiame ten virš kalnų tas dangus susimakalavęs, gal per tamsus jis antras pvz, labai tapybiškas, santūrus, geras darbas, ir šiaip visai geri darbai. visi trys. matyt jus pačią pirmas "kabina" labiausiai, nes jame yra siužetas/veiksmas/naratyvas (t.y. pasakojimas apie nykštukus)
Kartais esu labai savikritiška, na ne kartais, o dažnai... man pačiai tas trečiasis yra gana "tolimas". Tie tokie "realūs" peizažai nelabai traukia - kažkaip užėjo noras pabandyt, tai taip pusiau kopinau, pusiau pati kūriau. Žodžiu, nesigavo, kaip norėjau, spalvos kažkokios per daug vienodos ir danguj ir žemėj.
Kartais reikia gal ir kažką ne visai tau artima pabandyt...
QUOTE(trr @ 2009 12 31, 01:02)
taip ir maniau, nes visi darbai labai skiriasi savo stilium, vadinas arba žmogus kopijuoja arba tik tik pradeda tapyti (kas šiuo atveju nepanašu) ir pasiduoda įvairioms įtakoms .. tokiu atveju būtų įdomu pamatyti originalą pvz to lenku tapytojo darbą ypač.. įdomu ar daug interpretuojate kopijuodama.
bet manau bekopijuojant ir beinterpretuojant palaipsniui ir pati pradėsit kurti galvoje vaizdus
Va, galiu įdėti Jaceko originalą..:> Mano tamsesnis ir grindys kitokios.. Labai stengiuosi išlaikyti, bet man dar sunku...
Na nezinau, galvoje aš turiu daug vaizdų, tik man neišeina jų perteikti ant popieriaus ar drobes, pakiša koją tas matymas prieš akis.. Atrodo negaliu kitaip... Bet gal.. po kiek metu ir galesiu.. ;D