O ir as prisiminiau akvareles po viena spalva pirkdavau dailes reikmenu parduotuveje Gal jos yra ir "Pegasas" knigynuose didesniuose? Ten visokiu gerybiu galima rast
A, tai reikės pasidairyt, pasiklausinėt. Dabar jau naują dėžutę nusipirkau, kai užbaigsiu, varysiu per pardes prasinešt
o jau gražių darbelių, čia prisižiūrėjau rodausi ir savo.... tokį beveik pirmą.....
velnias, net negaliu objektyviai įvertinti šito darbo, nes žiauriai mėgstu geltoną spalvą. kaip ir jūs, spėju. tai nepaisant turinio paprastumo jau vien dėl skanaus spalvinio derinio man labai patinka. beje, labai gerai, kad yra tie kontūrą pakartojantys beveik vangogiški potėpiai. drąsiau.
o šiaip norisi daugiau darbų, įdomu kuria linkme nueisite toliau.
o šiaip norisi daugiau darbų, įdomu kuria linkme nueisite toliau.
Man tai ir geltonos svajonės darbas labai "skanus", toks... na gal per daug nieko ir nepranešantis, bet su nuotaika. O ir spalvos bei potėpiai drąsūs Gera pradžia pusė darbo, laukiam, kas bus toliau
laba,
vėl aš su savo nevisai i temą teplionėm.....
vėl aš su savo nevisai i temą teplionėm.....
QUOTE(arbuziuke @ 2009 12 23, 03:18)
Kažkaip norisi daugiau "tapybos" priemonių šiame darbelyje, tuomet būtų labiau panašu i "tikrą" piešinį, kurį galima kabinti ant sienos. Nesakau kad tai nera tikras piešinys, tiesiog gal panaudoti juodą, bei melyną tušą būtų visai idomu
O mintis puiki, ir akims yra kur palakstyti... puikus darbelis.
QUOTE(Aksana-Lap @ 2009 12 23, 18:20)
Kažkaip norisi daugiau "tapybos" priemonių šiame darbelyje, tuomet būtų labiau panašu i "tikrą" piešinį, kurį galima kabinti ant sienos.
o kaip suprast "tikra" piešinį? nelabai supratau šito sakinio..
QUOTE(trr @ 2009 12 23, 19:44)
o kaip suprast "tikra" piešinį? nelabai supratau šito sakinio..
Nežinau, gal čia tik man taip atrodo, bet darbeliai atlikti vien tušinuku ar flamasteriais, primena tokius piešinėjimus gale sąsiuvinio, arba paraštėse. Vien dėl to, kad piešinukas atliktas ant balto popieriaus, taip smarkiai nebeprimena piešinių paraštėse, bet jeigu piešinuko užspalvinti plotai būtų nuosekliau užpildyti, (patogiau juos užpildyti būtų su tušu ar pan. priemonėmis) tuomet piešinukas jau toli nebeprimintų piešinų paraštėse.
O pats piešinukas labai gražus
Tikiuosi kas nors suprato ką aš norėjau pasakyti
labas,
gal kalta nuotrauka... atlikta ne tušinuku..... o rašalu... ir visi plotai užspalvinti....... tik taip nusifotografavo.... reikės pamėginti perfotografuoti.......
as paišau visalaik rašalu , spalvinu dabar pieštukais......
dabar supratau ką norėjot pasakyti.... iš pradžių tai pagalvojau kad kai man trūksta žinių... tai ir nesuprantu...... nenorėjau pasirodyt neišmanėlė, ir neužklausiau......
dabar?bet irgi... kažkaip ne taip.
gal kalta nuotrauka... atlikta ne tušinuku..... o rašalu... ir visi plotai užspalvinti....... tik taip nusifotografavo.... reikės pamėginti perfotografuoti.......
as paišau visalaik rašalu , spalvinu dabar pieštukais......
dabar supratau ką norėjot pasakyti.... iš pradžių tai pagalvojau kad kai man trūksta žinių... tai ir nesuprantu...... nenorėjau pasirodyt neišmanėlė, ir neužklausiau......
dabar?bet irgi... kažkaip ne taip.
Man asmeniskai grazu, idomu, daug darbo ideta. Turite talenta grafikai.
QUOTE(Aksana-Lap @ 2009 12 27, 13:56)
Nežinau, gal čia tik man taip atrodo, bet darbeliai atlikti vien tušinuku ar flamasteriais, primena tokius piešinėjimus gale sąsiuvinio, arba paraštėse. Vien dėl to, kad piešinukas atliktas ant balto popieriaus, taip smarkiai nebeprimena piešinių paraštėse, bet jeigu piešinuko užspalvinti plotai būtų nuosekliau užpildyti, (patogiau juos užpildyti būtų su tušu ar pan. priemonėmis) tuomet piešinukas jau toli nebeprimintų piešinų paraštėse.
aa, vadinas tik dėl technikos, tiksliau, dėl jos "buitiškumo". kitaip tariant, jei tas pats vaizdas būtų atliktas tarkim kuria nors tradicine grafikos technika, būtų įtikinamiau. na suprantama asociacija. bet šis darbas didelis, neparaštinis (vistik tokius plotus parkeriu ar tušinuku užpildyt, nemažai kantrybės reikia ), jau nekalbant apie gautą superinį vaizdo išraiškingumą.
beto juk dvidešimtas amžius įrodė (kaip ir jūsų darbai beje ), kad kūrimo priemonės gali būti paaaačios įvairiausios.
aš tokį kabinčiau ant sienos , tinkamai įrėmintas tas darbas dar ir kaip "tikras" būtų