Įkraunama...
Įkraunama...

Antspeniai (antkrūčiai)

Aš irgi naudojau Avent kremą speneliams, man labai padėjo (nei bepanten, nei germastan nepadėjo). O antpenius aš naudojau Canpol baby.
O dėl to, kad kai sugis, tai daugiau nenugrauš, tai aš nesutinku, nes man jau buvo sugiję ir pradėjau maitint be antspenių ir po poros dienų vėl iki kraujų nugraužė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(meriva @ 2006 11 04, 11:21)
Aš irgi naudojau Avent kremą speneliams, man labai padėjo (nei bepanten, nei germastan nepadėjo). O antpenius aš naudojau Canpol baby.
O dėl to, kad kai sugis, tai daugiau nenugrauš, tai aš nesutinku, nes man jau buvo sugiję ir pradėjau maitint be antspenių ir po poros dienų vėl iki kraujų nugraužė  doh.gif

g.gif Reiskias netaisyklingai dejai prie kruties, vaikas ciulpe tik speneli ir mazai rudojo laukelio cool.gif
Atsakyti
Na nežinau,man net gimdymo namuose negalėjo normaliai krūties vaikui paduot,papraščiausiai jis pats mažai išsižiodavo doh.gif tai teko maitinti su anspeniais,bet prie jų priprato ir nebeėmė krūties be antspenio verysad.gif
Atsakyti
mieloji mamyte, suprantu tavo nerima, taciau stenkis islikti kantri ir pamatysi kaip greitai viskas susitvarkys. atsimenu kuomet tos pacios problemos beviltiskai kankino ir mane, o dabar viskas atrodo paprasta ir iveikiama be jokiu problemu. Spenelius butinai tepk gydomaisiais tepalais: Garmastan, Bepanten, Avent (as asmeniskai naudojau garmastana ir jis man puikiai tiko), o kas del antspeniu tai nubek i parduotuve ir paziurek ar tinkama dydi nusipirkai. beje, noriu pamineti, kad kuomet uzsidedi antspeni tai jame turi likti siek tiek tuscios vietos taigi, ivertink tai kuomet spresi del antspenio dydzio. per pora savaiciu zaizdos uzgis, o ir mazylis jau stipriau mokes pienuka traukti, taigi ir kruti ismoks teisingai paimti. sekmes ir kantrybes
Atsakyti
gal kam teko antspenius naudot?kokios firmos geriau?nusipirkau avent,tai net nenaudoju.

nusipirkau avent firmos,bet jie kazkokie dideli ir daug vietos lieka tame antspenyje.mano lelius neishsizioja tiek
Atsakyti
Antspenius tikrai reikia naudoti, jei skauda. Kitaip galima kaukti iki isprotejimo doh.gif O kad jie kektu - tikrai negirdejau.
Beje, ju yra dvieju dydziu, tai jei per dideli, galima pirkti mazesnius. Greit pripras prie to dydzio 4u.gif
Atsakyti
Aš naudojau mažesnius Avent anspenius beveik du mėnesius, nes pradžioje mažė labai nučiulpė spenelius, skaudėjo, kraujavo... labai greitai prie jų priprato ir buvo gerai, kai pamėgindavsu be jų nebevalgydavo, ..maitinau taip ..bet atsirado problemų su svoriu... ištyrėm leliui viskas gerai..pati pagalvojau kad gal čia dėl tų anspenių mums taip, gal pienelio neištraukia... ir viena dieną nusiėmiau ir pora dienų pratinomės valgyti be jų... dabar valgo bejų gerasi ir man vienas malonumas maitinti ir jai valgyti ir svoris atsistato.
Dar kažkurt skaičiau kad nepataria jų nauydoiti dėl to, kad gali kūdikio dantenos ir dar ten kažkas netaip formuotis... taigi kiekvienos pasirinkimo teisė... žiūrėkit, kad netik pačioms bet ir kūdykėliams būtų geriau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo promo: 06 lapkričio 2006 - 17:12
As Avent naudoju. Kitu dar nebandziau. Is pradziu vyras nupirko labai didelius, tai buvo nekas. Veliau mazesnio dydzio isigijau, tai puse velnio. Reikes kitus pabandyt.
Beje butu idomu ir kitu mamyciu nuomones suzinot.
Atsakyti
As irgi naudojau kuri laika antspenius, nes idubes vienas spenelis ir vaikiukas niekaip nepaeme be jo kruties.Tik as turejau "Medela" firmos. Minkstas, tik uzsilipdydavo kazkaip nepatogiai - vis atvirsdavo krastai ir vaikiukui puse veiduko uzdengdavo.Tai as kokias pora savaiciu tik ir naudojau.Nepasakyciau, kad labai liuks,bet kitokiu neturejau , tai lyginti negaliu. unsure.gif
Atsakyti
Mes irgi pradžioje bandėme valgyti su "Avent" antspeniais, bet mano leliui nepatiko plasmasės gabalas burnoj, tad teko atisakyti rolleyes.gif
Jei labai nugriaužia - "Garmastan" tepalas - pirma pagalba thumbup.gif . O paskui speneliai kažkaip pripranta ir susitaiko su nauja savo būsena ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inga29 @ 2006 11 06, 13:22)
gal kam teko antspenius naudot?kokios firmos geriau?nusipirkau avent,tai net nenaudoju.

Teko toks dziaugsmas, nes mazoji buvo nukramciusi spenelius. Naudojau neilgai, kol sugijo, o paskui ir patys speneliai kazkaip adaptavosi smile.gif As naudojau Avento "drugelius". Akusere patare pries uzsidedant juos savo pienu paslapint (truputi spustel speneli ir keliais lasais aplink apvesti) - tada vaikas jaucia pieno, o ne gumos kvapa ir lengviau zindzia.
Atsakyti
Aš naudoju Avent antspenius ir esu jais patenkinta. Tiesa, kitų nebandžiau, tai nesakau, kad jie nepamainomi smile.gif Kaip ir viską, kiekviena turim prisitaikyti pagal save smile.gif
Atsakyti