Įkraunama...
Įkraunama...

Antspeniai (antkrūčiai)

smile.gif+2006 07 28, 18:12-->
QUOTE(mamaite smile.gif @ 2006 07 28, 18:12)
Pritariu 100%
Jei ašnebūčiau maitinusi su antspeniu, turbūs senai valgytume mišinį...
Vaikas nemokėjo paimt spenelio, tai taip nugraužė, kad maitindama verkdavau iš skausmo... Tris kart valio antspeniam!!!  thumbup.gif

man tas pats buvo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katiliukas: 06 rugpjūčio 2006 - 15:27
Maitinau su antspeniais iki dvieju mėn. kai bandydavau duoti be antspenio kildavo triukšmas. bet po skeipu mažiukui sukilo temperatūra, pasidare neramus ir valgydamas su antspeniais pradėjo muistytis, kai nusiėmiau antspenius ir daviau krūtį be jų, vaikinas traukė net uždusdamas blink.gif taip vat ir pradėjom valgyti be antspeniu, nors speneliai šiokie tokie susiformavo per tuos du mėnesius. biggrin.gif dėkoju tiems kas išrado tokį daiktą, nes tikriausiai būčiau maitinima prisiminus kaip didžiausią kančią ir pradėjusi maitinti iš buteliuko blush2.gif taigi visoms sėkmės maitinti su antspeniukais. beja labai gerai kraštelius suvilgyti savo pieneliu, tada jie geriau prikimba biggrin.gif
Atsakyti
Naudojau pačioj pradžioj, nes nugraužė spenelius. Baisiausia buvo kai vaikas atpylė krauju... verysad.gif Panaudojau porą savaitėlių, viskas užgijo ir toliau maitinau jau normaliai. Naudojau nuk firmos antspenius.
Atsakyti
Man tai maziuke viena speneli nukandziojo iki zaisdeles ir ant spenelio sono dabar ji tokia nediduke bet jau negaliu koksai skausmas maitinant, tai kol uzgis man maze is to papulio valgo per antspeni, turime AVENT antspenius, o is kitos kruties jokiu problemu, vienas malonumas biggrin.gif tikiuosi greitai uzgis.
Atsakyti
mano maziukui 2 paros.as ka tik is ligonines.mamytes,padekit.skauda spenelius,nes mazius mazai apzioja ir nugrauze juos.nusipirkau avent antspenius,tai jie man kieti kazkokie,dideli.vaikas neima jo i burnyte.nezinau,ka daryt.noriu maitint pati,dar pienukas neatsirado.taip nenoriu misinuku...laukiu patarimu.bepanten teplioju.
Atsakyti
QUOTE(inga29 @ 2006 11 03, 17:21)
mano maziukui 2 paros.as ka tik is ligonines.mamytes,padekit.skauda spenelius,nes mazius mazai apzioja ir nugrauze juos.nusipirkau avent antspenius,tai jie man kieti kazkokie,dideli.vaikas neima jo i burnyte.nezinau,ka daryt.noriu maitint pati,dar pienukas neatsirado.taip nenoriu misinuku...laukiu patarimu.bepanten teplioju.

labute,
as sekmingai maitinu su antspeniais beveik nuo pradziu t.y. kol nebegalejau kenteti kai pirmom dieom nugrauze, bet man irgi buvo dideli avent anspeniai standartiniai, man vyras surado mazesnius avento irgi, va su tais mums ir pavyko drinks_cheers.gif
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
jokiu budu nesitepk bepantenu!!!!!!!
yra kompresai specialus Bio-active vadinasi, o taippat tepaliukas Garmastan atrodos vadinasi. o anstpenius gali naudoti, ju yra dveiju dydziu gal paprasciausiai nusipirkai ne ta dydi. man ir taip buvo as iskentejau 3 dienas, nes vos tik maziuke pradedavo ciulpti kruti tai skausmas buvo toks kad as zliumbdavau kruvinom asarom. buvo nugrauzus iki krauju. po kokios savaites ar dvieju viskas susitvarkys, ir nebeskaudes. tada pajusi malonuma zindyti alkana vaika 4u.gif
po 2 saviciu man ju jau nebereikejo, taciau prireike biski veliau kai mastita turejau. toks guzas skausmingas isoko netoli spenelio kairioj kruti, tai kai jis plyso, kad pulai nepatektu maziukei naudojau anstpenius.
matai speneliai buna neparuosti zindymui uztai taip ir gaunasi kad nugrauzia iki krauju. kad greiciau juos paruostum t.y. sukietintum duse su kempine masazuok, o kad nuimtum maudima krutyje, na kai jos pilnos buna, tai siek tiek galima nutraukti, leduku uzsidek ir dar yra visokiu priemoniu.
siaip info daugiau manau rastum subforume kudikiu zindymas.
Atsakyti
QUOTE(inga29 @ 2006 11 03, 18:21)

Svarbiausia - išlik rami ir nepanikuok. Man irgi taip buvo prieš kelis mėnesius. Nugraužti speneliai po truputi sugis ir po kelių savaičių tai bus tik išgyventas košmaras... Duok krūtį tą, kuri mažiausiai "nugraužta", o kita tegul po truputėlį gyja (ją gali nutraukti).
Galiu garantuoti, kad po to kai tavo speneliai sugis, vaikutis jau jų tikrai "nebenugrauš".
Atsakyti
4u.gif sveikute, svarbiausia tai nepanikuok, man neperseniausiai ir tas pats kosmaras buvo doh.gif naudok antspenius, geriausia silikoninius, jie nuo silumos suminksteja ir priglunda prie kruties, Avent man atrodo ir yra silikoniniai, taip pat aisku reikia savo dydzio, gal tau per didelius vyras nupirko? g.gif Zodziu, bus tikrai sunku, nes su jais irgi reikia ismokt maitint, nera taip jau lengva ir maziukui ideti i burnyte, bet bandyk ir turek kantrybes. Naudodama antspenius leisi speneliams gyti ir taip galesi veliau maitinti MP. Patarciau nenusitraukinet, nes tada isderinsi pieno kiekio gamyba, o be to klaidingas zingsnis butu duoti leliukui valgyt is buteliuko - jis pripras prie jo ir daugiau nebeims kruties!!!! Svarbu nepadaryti maitinime klaidu pirmas savaites, todel, jei tik kyla kokiu klausimu, geriau skambink zindymo konsultantems, parasysiu ju nr ir visko issiklausinek, jei reikes gali ir i namus atvaziuoti, zodziu prasyk pagalbos, tik taip galesi maitinti MP, kuris be abejones yra pats geriausias ka gali duoti vaikui. thumbup.gif Nepasiduok! Zindymo konsultantes:
Zivile +37068671164
Virgilija +37068925087
Atsakyti
QUOTE(inga29 @ 2006 11 03, 18:21)

as nuo pat pradziu naudojau avent tepaliuka, man jis thumbup.gif tepiau po kiekvieno zindymo, panadojau apioe menesi su puse ir dar gramas liko smile.gif daigiau nebereikejo ir toliau sekmingai maitinu 4u.gif

kai mano drauge pagimde ir pradejo maitinti tai jai irgi baisiai nugrauze, as jai nuveziau tepaliuko y ligonine ir ji buvo labai patenkinta ir nereikejo jokiu antspeniu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilma-22: 04 lapkričio 2006 - 10:02
O man patare naudot MultiMam kompreselius su alijosium ir tepaliuka, tai irgi labai thumbup.gif padejo nerealiai, ypac tie saldantys kompreseliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nelli @ 2006 11 04, 11:05)
O man patare naudot MultiMam kompreselius su alijosium ir tepaliuka, tai irgi labai  thumbup.gif padejo nerealiai, ypac tie saldantys kompreseliai  thumbup.gif

na as kaip is karto pradejau tepti tai man neprireike jokiu kompresu ir buvau patenkinta kad is karto nuo pat pirmo maitinimo tepiau mirksiukas.gif
Atsakyti