Įkraunama...
Įkraunama...

Antspeniai (antkrūčiai)

Kai tik pradėjau maitinti, visokių nepatogumų buvo, pasiryžau įsigyti antspenius, bet tuo metu parduotuvė jų neturėjo, pažadėjo, kad bus po savaitės. Per tą laiką "išmokau" maitinti, tai ir antspeniai nebebuvo reikalingi.
Atsakyti
Žinot, jei manęs kas paklaustų, tai pasakyčioau, kad nei nėštumas nei gimdymas man nesudarė iek problemų ir skausmo, kiek maitinimas blink.gif dabar vėl turim problemų su žindymu, tik kitokių blink.gif
QUOTE(Giegrute @ 2006 07 13, 23:23)
O man klausimas kyla kaip juos reikia teisingai uzdeti, kad neatsiluptu? Mano speneliai idube, maze gime mazyte ir net antspenio neeme - per didelis buvo. O paskui priprato prie buteliuko ir viskas. Bet laukiuosi antro ir vis tikiuosi pabandyti maitinti nors su antspeniu.... HELP  4u.gif
jie yra kaip rašo plaštakės formos, tai iš pradžių dėdavau va taip išilgaiu I, o paskui dėjau pailgai -- ir kraštelius būdavo prilaikydavau pirštais, kad neatsilupinėtų, tai pailgai geriau būdavo....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cikadelė: 16 liepos 2006 - 13:59
QUOTE(Giegrute @ 2006 07 13, 23:23)
Naudojau antspenius AVENT. Pirma, labai vargau, nežinojau kaip juos prisidėti, nes vis atsilupdavo

O man klausimas kyla kaip juos reikia teisingai uzdeti, kad neatsiluptu? Mano speneliai idube, maze gime mazyte ir net antspenio neeme - per didelis buvo. O paskui priprato prie buteliuko ir viskas. Bet laukiuosi antro ir vis tikiuosi pabandyti maitinti nors su antspeniu.... HELP  4u.gif

Drėgni geriau laikosi, prilimpa prie odos mirksiukas.gif
Atsakyti
jei ne antspeniai, tikriausiai vaikui nesuejus net menesiuko, buciau nutraukus maitinima g.gif labai jau vaikas nugrauzes spenelius buvo doh.gif
Atsakyti
Mano brangioji lyg siol valgo per antspeni rolleyes.gif
Atsakyti
Maitinau be antspenių,
bet labai skaudėjo ir pabijojau, kad neiškęsiu pradėjau maitint su antspeniais...
vaikas greitai taip priprato ir kokius 3-4 mėn. taip ir valgė, kol vieną dieną bevalgydamas pats jį išspjovė ir paskui nebeėmė...
Išmaitinau vaiką metus ir manau, kad ačiū tiems, kad išrado antspenius... ax.gif
Atsakyti
Ligoninėje bandžiau duoti su anspeniu bet vaikas nenorėjo ką ten klykinsi tai nebedaviau ir kolkas normaliai be tu anspenių thumbup.gif
Atsakyti
maitinau su antspeniais AVENT pirmą menesį ir tai ne pilną po to susiformavo speneliai na vienos krūties buvo šiek tiek įdugęs ir vaikelis jo nepaimdavo. o va su antspeniais labai gerai tai pakoregavom thumbup.gif ir po to visą likusį laiką 9 men maitinau be jų. o dėdavau tai taip kad tie išplatjimai būtų horizontaliai ir prieš tai perliedavau virintu vandeniu geriau prilipdavo arba pieneliu suvilgydavau kraštus 4u.gif
Atsakyti
jau 10 mėn mes be jų nė dienos thumbup.gif , ir tegu sako kas ką nori, bet man tai buvo vienintelis būdas maitinti.
Atsakyti
na, gal tai ir firmu ismislas ir didesnio pelno siekimas, bet man tai vienintelis budas maitinti savo mazaja ir tai mes darome jau ketvrita menesi. Moterims, kuriu speneliai ploksti arba idube tai puikus issigelbejimas. Uzsidedu as ji vertikaliai, bet ir rankos pirstus as vertiklia poza laikau t.y. prilaikau antspenio sparnelius.
Atsakyti
QUOTE(katiliukas @ 2006 07 27, 13:12)
jau 10 mėn mes be jų nė dienos thumbup.gif , ir tegu sako kas ką nori, bet man tai buvo vienintelis būdas maitinti.

Pritariu 100%
Jei ašnebūčiau maitinusi su antspeniu, turbūs senai valgytume mišinį...
Vaikas nemokėjo paimt spenelio, tai taip nugraužė, kad maitindama verkdavau iš skausmo... Tris kart valio antspeniam!!! thumbup.gif
Atsakyti
As pati antspeniu nenaudojau, bet pries gimdyma man drauge nupirko man, kad del visko pasiimciau juos i ligonine. Kai vaikelis buvo nugrauzes spenelius, norejau jais pasinaudot, bet gydytoja atkalbejo, sake, kad sumazes pienuko gamyba... patikejau gydytojos zodziais, bet ir prasikankinau. Manau, kad dabar tikrai jais pasinaudociau:)
Atsakyti