Įkraunama...
Įkraunama...

Antspeniai (antkrūčiai)

prisiklausiau ivairiu nuomoniu ir buvau nusipirkusi antspenius. Pirmas savaites tikrai skaudejo spenelius, bet tik karta pabandziau uzsideti antspeni, bet dukryte jo nepripazino...tai gi pasikankinau bet paskui viskas susitvarke. ANTSPENIAI taip ir liko nepanaudoti... mirksiukas.gif
Atsakyti
pasidaviau doh.gif toliau sau maitinu be tų atspenių irnesakyk.gif
tikiuosi, gal kitom jūsų patarimai padės bigsmile.gif
Atsakyti
Parvažiavus iš gimdymo namų, mano speneliai buvo baisios būklės- tekėjo kraujas upeliais...vėliau truputį viskas susinormalizavo, bet paskui kažkaip man tarsi ,,atsilupo" spenelių apačia, susidarė tarsi tokie įlinkiai, juose kaupėsi geltoni skysčiai (taip ir nesupratau ar tai pūliukai). Naudojau antspenius AVENT. Pirma, labai vargau, nežinojau kaip juos prisidėti, nes vis atsilupdavo

Paskui pradėjau bijoti, kad mažė neprivalgo (nors pasvėrus po pirmo mėnėsio priaugom 1300g, tai gal privalgydavo g.gif taigi nebemaitinau su anstpeniais, maitinau dantis sukandus, nes skausmas buvo nežmoniškas...Tačiau mažė buvo pripratusi prie anstpenio ir nebenorėjo imti mano spenelio, ilgai vargom kol vėl pripratom...

Skaičiaus pasaulinės sveikatos organizacijos nurodymus, kad antspeniai išvis nerekomenduojami ir tėra tik firmų išmislas....

O žinau, kad yra mamyčių ,kurios vien tik su antspeniais maitina g.gif ar tai gerai?

beje, girdėjau, kad kai kuriuos kūdikius išbėrė nuo silikono, iš kurio pagaminti antspeniai ax.gif

o kokia jūsų patirtis, maitinant antspeniais? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2006 07 06, 14:02)
Parvažiavus iš gimdymo namų, mano speneliai buvo baisios būklės- tekėjo kraujas upeliais...vėliau truputį viskas susinormalizavo, bet paskui kažkaip man tarsi ,,atsilupo" spenelių apačia, susidarė tarsi tokie įlinkiai, juose kaupėsi geltoni skysčiai (taip ir nesupratau ar tai pūliukai). Naudojau antspenius AVENT. Pirma, labai vargau, nežinojau kaip juos prisidėti, nes vis atsilupdavo

Paskui pradėjau bijoti, kad mažė neprivalgo (nors pasvėrus po pirmo mėnėsio priaugom 1300g, tai gal privalgydavo g.gif taigi nebemaitinau su anstpeniais, maitinau dantis sukandus, nes skausmas buvo nežmoniškas...Tačiau mažė buvo pripratusi prie anstpenio ir nebenorėjo imti mano spenelio, ilgai vargom kol vėl pripratom...

Skaičiaus pasaulinės sveikatos organizacijos nurodymus, kad antspeniai išvis nerekomenduojami ir tėra tik firmų išmislas....

O žinau, kad yra mamyčių ,kurios vien tik su antspeniais maitina g.gif ar tai gerai?

beje, girdėjau, kad kai kuriuos kūdikius išbėrė nuo silikono, iš kurio pagaminti antspeniai ax.gif

o kokia jūsų patirtis, maitinant antspeniais? cool.gif

Man gydytoja rekomendavo maitinti su antspeniais.Iš pradžių kol krūtis kieta aš dėdavau antspenį, o paskui nusiimdavau,nes jaučiau, kad su juo mano mažiukės neišvalgo krūties taip kaip be antspenio.O paskui mus užpuolė alergija:raudoni apskritimai aplink lūputes, kaip apibrėžta skriestuvu,kurie paskui sausėjo ir skilinėjo.O paėmus už kraštelio nusilupdavau kaip plonas celofanas.Ir daugiau aš jų nebenaudoju doh.gif
Atsakyti
Naudojau ir aš... bet neilgai, gal porą savaičių. Iš pradžių nemokėjo mažius žįst normaliai, bet paskui išmoko. Nebuvo jokių laergijų, bet gal dėl to, kad trumpai naudojom unsure.gif
Papildyta:
Naudojau ir aš... bet neilgai, gal porą savaičių. Iš pradžių nemokėjo mažius žįst normaliai, bet paskui išmoko. Nebuvo jokių alergijų, bet gal dėl to, kad trumpai naudojom unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2006 07 06, 15:02)

Dzin man tie PSO nurodymai. Speneliai įdubę buvo, pabandėm anspenius, jie mums tiko ir taip maitinomės 7 mėn. Bandžiau vėliau duot be anspenio, bet neėmė, nu ir kam kankint save ir vaiką. Galiu drasiai teigt, kad mus išgelbėjo tik PSO nerekomenduojami anspeniai biggrin.gif
Atsakyti
Mes irgi tik gryžę iš ligoninės dėl kraujuojančių spenelių ėmėm naudotis antspeniais. lelius dabar patenkintas, lengvai traukia pieniuką, tik va man kyla klausimas g.gif ar gerai maitinti su antspeniais. mano pačios speneliai plokšti todėl leliui sunku pradėti žysti. dabar kai jau užgijo speneliai kartais pabandau duoti be antspenio cool.gif ale lelius neima schmoll.gif todėl net nežinau kaip toliau elgtis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievike @ 2006 07 09, 16:52)
Mes irgi tik gryžę iš ligoninės dėl kraujuojančių spenelių ėmėm naudotis antspeniais. lelius dabar patenkintas, lengvai traukia pieniuką, tik va man kyla klausimas g.gif  ar gerai maitinti su antspeniais. mano pačios speneliai plokšti todėl leliui sunku pradėti žysti. dabar kai jau užgijo speneliai kartais pabandau duoti be antspenio  cool.gif  ale lelius neima  schmoll.gif  todėl net nežinau kaip toliau elgtis verysad.gif

Aišku, kad geriau be antspenių. Pabandyk, po kurio laiko paims leliukas ir be jų smile.gif
Atsakyti
Vaje vaje koks triukšmas kyla kai bandau apgauti ir duoti krūtį be antspenio doh.gif bijau kad visi kaimynai pradės įtarinėti kad skriaudžiu sūnų blush2.gif gal kol kas jo nekankinti juk mažas dar ax.gif gal paūgėjęs pats atsirinks blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievike @ 2006 07 11, 12:54)
Vaje vaje koks triukšmas kyla kai bandau apgauti ir duoti krūtį be antspenio doh.gif bijau kad visi kaimynai pradės įtarinėti kad skriaudžiu sūnų  blush2.gif gal kol kas jo nekankinti juk mažas dar ax.gif  gal paūgėjęs pats atsirinks blush2.gif

Taip ir bus bigsmile.gif sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Naudojau antspenius AVENT. Pirma, labai vargau, nežinojau kaip juos prisidėti, nes vis atsilupdavo

O man klausimas kyla kaip juos reikia teisingai uzdeti, kad neatsiluptu? Mano speneliai idube, maze gime mazyte ir net antspenio neeme - per didelis buvo. O paskui priprato prie buteliuko ir viskas. Bet laukiuosi antro ir vis tikiuosi pabandyti maitinti nors su antspeniu.... HELP 4u.gif
Atsakyti
As irgi su pirma labai trumpai naudojau antspenius- tik tol kol uzgijo nugrauzti speneliai (apie pora savaiciu). baisiai nepatogu su jais man buvo! Vis atsilupdavo, taip ir nesimokau as ju uzsidet doh.gif
Atsakyti