Įkraunama...
Įkraunama...

Antspeniai (antkrūčiai)

QUOTE(pingvinas @ 2005 12 30, 20:30)
Aš taip pat maitinu nuo pat pirmos dienos su anspeniu AVENT, ir dabar mazei 2 mėnesei. Ji pripratusi ir kai nuimu anspeni tai jieško ir nevalgo.Bet tikiuosi kada nors atpras smile.gif  O be jo niekaip negalejau maitinti, nes idube speneliai ir neistraukdavo  verysad.gif

Labai tikuosi, kad man antspeniai pads, nes mano abu speneliai itraukti ax.gif irr bijau kad negalesiu leliuko maitinti sad.gif O taip nooooriu mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kiek girdėjau ir pati susidūriau, antspeniai yra visiškai nereikalingas daiktas. Mano irgi buvo įdubę, sukau galvą, o gimęs sūnus pats išsitraukė juos, nieko nereikėjo daryt.

Na, žinoma, nebent nesvietiškai skauda maitint ar kraujais "taškotės". verysad.gif
Nors pradžioje maitinti daugumai skauda. Bet su laiku viskas susitvarko ir praeina, man jau po 2-3sav maitinti buvo tikras malonumas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganiute @ 2006 03 02, 19:29)
Kiek girdėjau ir pati susidūriau, antspeniai yra visiškai nereikalingas daiktas. Mano irgi buvo įdubę, sukau galvą, o gimęs sūnus pats išsitraukė juos, nieko nereikėjo daryt.

Jeigu tau anspeniai buvo nereikalingi tai nereiškia, kad ir kitoms jų neprireiks. Tas spenelių ištraukimas yra individualus dalykas, vienoms ištraukia, kitoms - ne, ir nereikia visko spręst tik pagal save mirksiukas.gif
Atsakyti
man jau ligoninėje bunant vaikutis abu krūties spenelius nugraužė tikriausiai nemokėjau maitinti nors rodės kad teisingai tiek informacijos buvau perskaičius ir galvojau kad man nenugrauž bet deja vyras jau antra diena lėkė pirkt antspeniu mums jau dvi savaitės ir mažius be jų jau niekaip taip priprato tai kai pabandžiau be anspenio duoti krūtį tai nesuprato kas čia darosi ir ima ir atsitraukia mažius tikriausiai galvoja kas čia darosi smile.gif galvojau kad maitinsiu ir toliau su antspeniais. naudoju Avent bet ju trūkumas tas kad ne visada man jie prilimpa prie krūties nors ir užlašinu pienuko. o čia kažkas rašė kad dar jų dydžiai yra nežinojau įdomu kokio dydžio maniškis turi.

na man irgi jie atsiverči kai vaikutis valgo. Nepadeda nei kai pienuku aplašinu ir bandau pilipinti rodos jau prilipo o kai vaikutis pradedad valgyti jie vėl atlimpa. Tai taip ir vargstam.
Atsakyti
QUOTE(kutulis @ 2005 11 28, 07:56)
aš šiuo būdu naudojausi beveik prieš 3metus. ogi reiktų truputį tą antspenį sudrėkinti savo pienu, tada ji užsidėjus ant krūties sudaryti vakumą ir kai tik jis tvirtai prisitvirtina pripildyti tą antspenį visiškai pino, na ad vaikutis suprastų (iš lašančio antkrūčio), kad ten yra jo maistelis. manau suprantamai parašiau, jei ką klauskit padėsiu.

Aš irgi taip dariau lotuliukas.gif
Atsakyti
As irgi naudojau Avent antspenius, bet nusivyliau. Nors naudojau mazo dydzio, vaikas valgydamas prisirydavo oro. Antspenis normaliai neprilipdavo prie kruties. unsure.gif Mano speneliai irgi idube, bet gimus vaikui savaime islindo doh.gif , be to labai padeda pientraukis.
Atsakyti
Mum jau turėtų dantukai pasirodyti. Nerimauju kad gal netaisyklingai augs nuo tų antspenių. Gal kas maitina kai lialius jau didesnis? Ar viskas gerai su dantukais? Ar gražiai auga? g.gif
Atsakyti
As naudoju antspenius (AVENT) jau trecia menesi, nes grynos kruties mano maze 2.gif vis niekaip nepaimdavo verysad.gif kalti zinoma papai lotuliukas.gif , bet nieko napadarysi...
bet siaip esame abi patenkintos, maze normaliai pavalgo, o ir man problemu maziau bigsmile.gif
Atsakyti

Aš ir naudojau AVENT antspenius. Man jie buvo tikras išsigelbėjimas. Vieną spenelį taip buvo nugraužęs, kad net žalią akyse pasidarydavo iš skausmo, kai reikėdavo maitint. Nepadėjo nei kompresai, nei tepalai. O antspenis padėjo:) Ačiu jam:) Po poros savaičių žaizda pamažu užsitraukė ir jo nebereikėjo. Tiesa, iš vienos krūties maitinau natūraliai, iš kitos-su antspeniu.
Atsakyti
kaip jau rase kazkuri mamyte antspeniai tikrai nereikalingas dalykas, geriau vertetu pakenteti pirmasias maitinimo dienelias skauda visoms nes tie mazi kleckiukai tikrai nemoka gerai apziot spenelio juos reikia mokinti ir taip palaipsniui per pora savaiciu labai priziurint savo spenelius pamatysite neliks jokio skausmo, itrukimu ir panasiai liks tik vienas maitinimo malonumas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(viktutes @ 2006 04 01, 15:27)
kaip jau rase kazkuri mamyte antspeniai tikrai nereikalingas dalykas, geriau vertetu pakenteti pirmasias maitinimo dienelias skauda visoms nes tie mazi kleckiukai tikrai nemoka gerai apziot spenelio juos reikia mokinti ir taip palaipsniui per pora savaiciu labai priziurint savo spenelius pamatysite neliks jokio skausmo, itrukimu ir panasiai liks tik vienas maitinimo  malonumas mirksiukas.gif

doh.gif
Jeigu ką, tai anspeniai reikalingi ne tik kai skauda spenelius, o ir tada, kai jie yra įdubę. Čia jie tikras, išsigelbėjimas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(viktutes @ 2006 04 01, 14:27)
kaip jau rase kazkuri mamyte antspeniai tikrai nereikalingas dalykas, geriau vertetu pakenteti pirmasias maitinimo dienelias skauda visoms nes tie mazi kleckiukai tikrai nemoka gerai apziot spenelio juos reikia mokinti ir taip palaipsniui per pora savaiciu labai priziurint savo spenelius pamatysite neliks jokio skausmo, itrukimu ir panasiai liks tik vienas maitinimo  malonumas mirksiukas.gif

neteisybę sakai, gal todėl kad tau neskaudėjo, o aš bandžiau daug kartų mesti ir nepavyko vis grįždavau prie to paties - skausmas.
Atsakyti