Įkraunama...
Įkraunama...

Antspeniai (antkrūčiai)

QUOTE(Semi Sweet @ 2012 05 02, 22:24)
Bet pas mane speneliai labai netinkami zindymui (lygus) jam sunku paimti, bet bandau sugijus speneliams pradeti zindyti su antspeniu , o paskui jau duoti kruti be, kai leliukas pats per antspeni speneli suformuoja  4u.gif

Nosys irgi pas visus skirtingos, ale kvėpuot visiem gaunasi:) Juokauju:)
Pas mane irgi plokšti, tai GN kai prikonsultavo tai 5 mėnesius su tais antspeniais vargau... Pabandyk prieš duodant paformuot spenelį, pirštais arba su švirkštu (didelio švirkšto galą nupjauni, stumoklį perkeli į kitą pusę, uždedi ant spenelio ir šiek tiek patrauki) ir tokį bandyk duoti. Reikia kad plačiai išsižiotų, o žinda juk nevien spenelį. Tikrai jei nesigauna siūlau prašyt www.pradzia.org konsultančių pagalbos, gal atvažiuotų? Vasara ant nosies vargsi su antspeniais, aišku jei jau kitaip nesigaus, tai vis geriau nei visai nemaitint...
Atsakyti
antspeniai tikrai nera kazkoks baubas, pirmaji maitinau iki metu ir menesio, iki astuoniu menesiu vaikinas valge su antspeniais ir pieno buvo normaliai, dabar kankinuosi kad antras neima su antspeniu, ko pasekoje gavau nusitraukineti piena, nes speneliai idube ir nepaimam verysad.gif tad geriau maitinti su antspeniais negu is vis nemaitinti smile.gif
Atsakyti
Kaip taisyklingai užsidėti antspenį? Niekaip nesigauna.
Atsakyti
Užsidėjus antspenį (avent, standartiniai) , spenelis turi pilnai užpildyti vidų ar turi likti tarpas ?
Atsakyti
QUOTE(Cocacola28 @ 2012 05 17, 14:02)
Užsidėjus antspenį (avent, standartiniai) , spenelis turi pilnai užpildyti vidų ar turi likti tarpas ?

Turi likti tarpas dydzio priklausomai nuo pacio spenelio. Pas mane tai daug tuscios vietos lieka ji uzsidejus, bet vaikiukas gerai traukia ir istraukia pieneli.
Atsakyti
QUOTE(Tomazai @ 2012 03 27, 12:39)
Mieloji, tavo vietoje TIKRAI PIRKCIAU antspenius.Ta patarima gali dalinti tik tos mamaos, kuriom nuo pirmos dienos jau kudikis nugriauze iki kraujo spenelius, ir speneliai toliau sekmingai neuzgijo, nors tu ka, o mamai jauciasi pabuvusi pragare....Man tuoj gimdyti antra karta, ir antspenius tikrai pirksiu:)

O as, jei galeciau laika grazinti atgal, tikrai NEBEPIRKCIAU. Parasysiu tam, kad kitos mamytes nepakartotu mano klaidos..turekit omeny, kad prie antspeniu vaikiukai gali priprasti ir tada jau jokiu budu kruties nebeims!taip nutiko man..o kadangi mergyte silpnesne, pienuko nedatraukdavo..pasekmes - traukiu pientraukiu ir maitinu is buteliuko;(
ir vis galvoju, jei tada buciau dar truputi pakentejus ir ju nepirkus.. verysad.gif verysad.gif bet kiekvienai aisku sprest paciai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zvible @ 2012 06 07, 20:56)
O as, jei galeciau laika grazinti atgal, tikrai NEBEPIRKCIAU. Parasysiu tam, kad kitos mamytes nepakartotu mano klaidos..turekit omeny, kad prie antspeniu vaikiukai gali priprasti ir tada jau jokiu budu kruties nebeims!taip nutiko man..o kadangi mergyte silpnesne, pienuko nedatraukdavo..pasekmes - traukiu pientraukiu ir maitinu is buteliuko;(
ir vis galvoju, jei tada buciau dar truputi pakentejus ir ju nepirkus.. verysad.gif  verysad.gif bet kiekvienai aisku sprest paciai 4u.gif

Taip-jei vaikutis silpnai traukia tai tikrai netinka. Mano tai mažas abžoriukas buvo ir dar amžinai alkana tai tiko bet kaip. BET nereikėtų antspenių naudot ilgai ir visą maitinimo laiką-ta prasme aš uždėdavau tik kol pats tas piktas įsisiurbimas būdavo pradžioj, o į galą kai jau tik šiaip burnoj (.) kaip soskę makaluodavo nusiimdavau. Ir tas laikas vis trumpėdavo-realiai viena pusė per tris dienas užgijo, kita per 5, kažkur, bet bendrai tai apie savaitę truko gėris. Man labai pasisekė kad taip sugalvojau nes nebuvo kas patartų. Dabar matau kad dariau taisyklingai, gal mano patirtis dar kam nors pravers... nes per antspenį sunku traukt vaikui.
Atsakyti
Atiduodu:
*mažo dydžio mažai naudotus Avent antspenius, su dėžute. Man iš jų nebuvo jokios naudos, bet gal kam pravers.
*3 Multimam kompresiukus, kurių galiojimas baigėsi 2012/05, bet jei kam reikia dabar iš karto, tai manau nieko blogo jiems dar nespėjo nutikti.

Vilniuje, kitur nesiųsiu.
Atsakyti
mums anstpeniai niekaip netiko.. Nors buvo nugraužti speneliai iki kraujo, baisiai skaudėdavo, maitindavau rankšluostį dantyse sukandus, bet anstpenio niekaip neėmė.. kažkaip iškentėjau, po to viskas susitvarkė, speneliams labai padėjo oro vonios ir toliau maitinau pati..
Atsakyti
Man nepadėjo. Negerai užsimaudavo, nesigaudavo ištraukti. Nors galvojau, kad tai vienintelė išeitis ir paguoda pirmomis žindymo dienomis. Bet iškentėjau tuos skausmus ir nugraužtus spenelius ir po savaitės maitinimas nebebuvo tokia kančia kaip pradžioje. svarbu taisyklingai maitinti ir antspeniai nebus reikalingi.
Atsakyti
QUOTE(zvible @ 2012 06 07, 20:56)
ir vis galvoju, jei tada buciau dar truputi pakentejus ir ju nepirkus.. verysad.gif  verysad.gif bet kiekvienai aisku sprest paciai 4u.gif

Visiskai pritariu 4u.gif Nebuvo taip blogai, vienas spenelis plokscias, tai kartais imdavo kartais ne, galvoju kam kankintis, panaudosiu truputeli antspenius ir spenelio busena pageres, tai taip ir atsitiko, tik dabar kita beda, be antspeniu mazyte jau nebeima kruties, bandziau kelis kartus, verkia, kojytem rankytem baladoja..nekaip mums nesigauna be antspeniu, o su jais jauciu, kad oro prisigauna daug, o paskui zagsi ir pilvuka pucia...jau pradedu mastyt, kad gal geriau butu nusitraukt ir maitint is buteliuko, nei su tais nelemtais antspeniais.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Manjake @ 2012 08 03, 15:36)
Visiskai pritariu 4u.gif Nebuvo taip blogai, vienas spenelis plokscias, tai kartais imdavo kartais ne, galvoju kam kankintis, panaudosiu truputeli antspenius ir spenelio busena pageres, tai taip ir atsitiko, tik dabar kita beda, be antspeniu mazyte jau nebeima kruties, bandziau kelis kartus, verkia, kojytem rankytem baladoja..nekaip mums nesigauna be antspeniu, o su jais jauciu, kad oro prisigauna daug, o paskui zagsi ir pilvuka pucia...jau pradedu mastyt, kad gal geriau butu nusitraukt ir maitint is buteliuko, nei su tais nelemtais antspeniais.. doh.gif

O jus pabandyk juos nusiimt po kiek laiko, ne visą maitinimą. Nes jauču kad padarėt klaidą visą maitinimą su jais maitindama ištisai ir nemažinot to laiko. Arba-palaukt pora kartų kad mažytė būtų šiek tiek alkanesnė ir tiesiog griebtų bet ką. Patikėkit nusitraukimas dar labiau užknisa.
Atsakyti