Įkraunama...
Įkraunama...

Antspeniai (antkrūčiai)

QUOTE(Orfeja @ 2011 11 17, 13:46)
Maitinant su antspeniais pieno gaminama ketvitadaliu mažiau.

Aš maitinu su antspeniais jau 3 - ias mėnuo. Tikiuosi išmaitinti sūnelį mažiausiai iki 6 mėn be jokio papildomo maisto ar gėrimų.

bet pvz maniškis kai valgė su antspeniais, tai žysdavo žymiai ilgiau ir dažniau nei be jų,tai tuo metu ir pienuko buvo daugiau. Matyt tas dažnas ir ilgas žindimas atitinkamai stimuliuoa pieno gamybą. Pradėjus maitinti be antspenių pieno kiekis pradėjo staigiai mažėti, nes vaikas greičiau pavalgydavo, nesisoskindavo. Bet paskum viskas susireguliavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutti @ 2011 11 17, 15:43)
bet pvz maniškis kai valgė su antspeniais, tai žysdavo žymiai ilgiau ir dažniau nei be jų,tai tuo metu ir pienuko buvo daugiau. Matyt tas dažnas ir ilgas žindimas atitinkamai stimuliuoa pieno gamybą. Pradėjus maitinti be antspenių pieno kiekis pradėjo staigiai mažėti, nes vaikas greičiau pavalgydavo, nesisoskindavo. Bet paskum viskas susireguliavo smile.gif

Butent! Kuo dažniau ir kuo ilgiau vaikas žinda, tuo daugiau pieno gaminasi.
Norėčiau ir aš be anstpeniu maitin, bet padavus krūtį be jo, vaikas ne visada ją ima ir ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Orfeja @ 2011 11 17, 16:16)
Butent! Kuo dažniau ir kuo ilgiau vaikas žinda, tuo daugiau pieno gaminasi.
Norėčiau ir aš be anstpeniu maitin, bet padavus krūtį be jo, vaikas ne visada ją ima ir  ax.gif

jei bent kartais ima be anstpenių, reiškia gali valgyti ir be jų. Bandyk iš pradžių duot be antspenių kada apsimiegojęs,naktį,paskum po truputį ir dieną ims valgyt. Blogis tie anspeniai schmoll.gif ir reik geležinės kantrybės kad jais atsikratyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutti @ 2011 11 17, 19:23)
jei bent kartais ima be anstpenių, reiškia gali valgyti  ir be jų. Bandyk iš pradžių duot be antspenių kada apsimiegojęs,naktį,paskum po truputį ir dieną ims valgyt. Blogis tie anspeniai schmoll.gif ir reik geležinės kantrybės kad jais atsikratyt smile.gif

Na tada reiks užsiimt ir atsikratyt tų gumų burnytėj bigsmile.gif
Ačiū už patarimus wub.gif
Dar pastebėjau, kad kai verkia, tai be anspenio neįkiši krūties doh.gif
Atsakyti
Mus antspeniai isgelbejo dar ligonineje. nes kitaip niekaip nepaeme kruties, del sulindusio spenelio. namie naudojau vienai kruciai, nes buvo nukandziotas spenelis, tai is pradziu nutraukinedavau su pientraukiu, o kai zaizda buvo beveik isgijusi, bet gryno spenelio dar nebuvo galima duot, daviau su antspeniu. pienuko del to nebuvo maziau. Sitas gumos gabalelis isgelbejo mano pienuka smile.gif dabar maitinu be ju.
Atsakyti
QUOTE(Tutti @ 2011 11 15, 21:14)
vis pabandyk duot be antspenio, galkada susigundys valgyt be gumos smile.gif
man buvo tokia pati situacija, maniškis tik po trijų mėnesių pradėjo valgyt be antspenių. Vis duodavau, bet raukydavosi, nežinojo ką su tuo speneliu veikt,kol vieną dieną opa ir kuo normaliausiai pavalgė be antspenių smile.gif paskum dar savaitę kartais prašydavo, paskiau išmečiau tuos bjaurius daiktus ir iki šiol normaliai geria pienuką smile.gif

bandau karts nuo karto..viena nakti per stebukla pavalge be ju, bet turbut neistrauke tiek pienelio kaip, kad zindant per antspeni - tai kita diena uzkilo temperatura ir teko begt pas masaziste ;( dabar pasiulau jau i pabaiga, bet nelabai ima..arba ima, bet ciumpa tik uz spenelio, tai pakenciu kiek galiu ir pati istraukiu:((tikiuosi, kad ir maniske su laiku atsisakys tu gumu..taip noreciau..
Atsakyti
QUOTE(zvible @ 2011 12 01, 11:59)
bandau karts nuo karto..viena nakti per stebukla pavalge be ju, bet turbut neistrauke tiek pienelio kaip, kad zindant per antspeni - tai kita diena uzkilo temperatura ir teko begt pas masaziste ;( dabar pasiulau jau i pabaiga, bet nelabai ima..arba ima, bet ciumpa tik uz spenelio, tai pakenciu kiek galiu ir pati istraukiu:((tikiuosi, kad ir maniske su laiku atsisakys tu gumu..taip noreciau..

Mes jau 5 menesiai taip maitinamės. Pas mane "E be spenelių" tai sunkoka mažiukei, iš pradžių be jų visai neėmė, dabar naktį apsieinam, diena dar ne visada ima be jo.. Bet vis tikiuosi numest visai:)
Atsakyti
Ir man teko pavargt su antspeniais. Vos grižom iš ligoninės, niekaip lelius negalėjo pavalgyt, spenelis per mažas buvo. Tai porą savaičių maitinau tik su antspeniu, bet labai atsibosdavo naktį keltis, virint vandenį, plaut tą gumą doh.gif. Tada pradėjau bandyt duot krūtį be antspenio, ir viskas mums pavyko thumbup.gif, metėm jį ir jau keturis mėn maitinamės normaliai biggrin.gif
Atsakyti
o maniske neima nei diena nei nakti..sekmadieni jau sakiau nepasiduosiu - rek, bet vistiek paimsi be ju. ir ka, kova pralaimejau..maze nevalge, tik reke ir uzmigo;(teko pasiduot, zadint ir maitint su antspeniais toliau..baigiu jau nuleist rankas. negi tai misija neimanoma?? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zvible @ 2011 12 13, 18:01)
o maniske neima nei diena nei nakti..sekmadieni jau sakiau nepasiduosiu - rek, bet vistiek paimsi be ju. ir ka, kova pralaimejau..maze nevalge, tik reke ir uzmigo;(teko pasiduot, zadint ir maitint su antspeniais toliau..baigiu jau nuleist rankas. negi tai misija neimanoma?? verysad.gif

viskas įmanoma wink.gif tegu valgo su antspeniais,tik kartais vis pasiūlyk be jų,ateis diena kai mažytė pradės valgyti normaliai. Gal po savaitės, gal po mėnesio ar vėliau, tik reik kantrybės smile.gif
maniškis tik virš trijų mėnesių būdamas pradėjo valgyti be antspenių, man tai kažkoks stebuklas buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutti @ 2011 12 13, 21:21)
viskas įmanoma wink.gif tegu valgo su antspeniais,tik kartais vis pasiūlyk be jų,ateis diena kai mažytė pradės valgyti normaliai. Gal po savaitės, gal po mėnesio ar vėliau, tik reik kantrybės smile.gif
maniškis tik virš trijų mėnesių būdamas pradėjo valgyti be antspenių, man tai kažkoks stebuklas buvo biggrin.gif

aciu tau, Tutti, uz padrasinanti zodi 4u.gif lauksiu ir as tada savo dienos..
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
as ruosiuosi savo laukneseli i ligonine (mano mazulis dar pilvuke)
ir svarstau ar verta man antspenius pirktis ar ne g.gif
as juos norejau prigriebti jeigu maziukas nugriauztu spenelius
o kad nugriauzia tai negirdejau kam nenugriauztu...
galvojau uzbegti ivykiams uz akiu ir duoti su antspeniais
bet pasiskaiciau kiek jus vargstat atpratinant nuo antspeniu tai pasimeciau ar tai tikrai toks geas pirkinys

gal ka galit patarti is praktikos? ax.gif
Atsakyti